Вибори президента 2019
Відправлено 07.10.2018 – 11:34
Поки що відомо, що Тимошенко фінансує Пінчук.
Відправлено 07.10.2018 – 15:00
адмінмашина на цей раз - добрячий такий каток, аби ж на асфальт такий. При тому працюють досить акуратно, помилки Януковича не повторюють.
Відправлено 07.10.2018 – 15:31
Уповноважений (07.10.2018 – 15:00) писав:
Відправлено 10.10.2018 – 08:37
Відправлено 10.10.2018 – 13:37
все заєбісь (10.10.2018 – 11:32) писав:
бажаю йому/їй прожити рік так, як я прожив останній місяць - на одній картоплі і яблуках. без хліба і круп. тоді, якщо та людина виживе, я її спитаю чи готова вона продати свій голос, щоб купити трохи елементарної їди.

Навіть якби бідність довела мене до такого, мені б все одно було соромно і Я б на форумі такого не популяризував.
Повідомлення відредагував фростыш_дурак(забанений): 10.10.2018 – 13:40
Відправлено 10.10.2018 – 16:17
серпинка (10.10.2018 – 12:03) писав:
серпинка (10.10.2018 – 08:37) писав:
Ти якась ідеологічно слабка. Треба бути розбірливішим. Ось наприклад, якшо стоятиме питання шоб не перемогло якесь ватне чмо чи вона, то й за саладенького треба йти і голосувати.

ЗІ. Ось мінусонув стеганографічного за те шо мнув яйця в публічних місцях.
Повідомлення відредагував _Ex: 10.10.2018 – 16:21
Відправлено 10.10.2018 – 16:25
все заєбісь (10.10.2018 – 15:38) писав:
але зараз... бути моральним в аморальній країні це тупо. особливо коли ти стоїш на грані виживанні.
а чого мені правди соромитись... а якщо ти соромишся...то це вже лукавство. тим більше мені хочеться шоб деякі зарозумілі розуміли, що ця країна - дно. африка. якщо існують люди типу мене. мене для держ.органів нема. я не існую. хоча я маю громадянство і маю право на частину багатств від надрів цієї території. свої обовязки я виконав: відслужив в армії півтора роки по стану здоровя в ато не пройшов. а обовязки щодо мене держава не виконує. мені нічого соромитись. соромитись має держава!
а у тебе все ще попереду. згадаєш мене. коли і твій сором зникне. і ідеології твої зникнуть. бо буде реально хуйово від того зо реальність увірвалась у твоє життя. а наразі в тебе ще тепличні умови.
ну і я не вірю вже в цю країну. 27 років я свідомо стежу за нею.
але тепер я розумію чому ніц не вдасться. українці - народ-раб.
сотні років під ляхом жидом і кацапом. тобто народ не організує нормальне життя для пересічної людини. як у європі. бо там пани памятають робеспєра.
а тут їм ніхто сала печеного не заливав. відчуття безнаказаності протягом 1000 років. ніхто для народа ніц не робитиме.
всі гарні речі треба виборювати силою. раб не виборюватиме.
тому єврейські казки про дИмлкратію і важливість укрвиборів засунь собі в сраку. єдина користь для мене від них - рродати голос.
2) Можливо десь-колись мене життя зламає або знищить, можливо колись Я буду вважати як Ви пишите у своїх постах, але як бачите, цього не сталося... І доки цього не сталося, Я буду таким, як Я був завше.
3) Які на... пани? Які робесп'єри? Подолати корупцію у рамках демократичної системи це одна, а піднімати збройне валєво, це друге. Якщо підніметься, ну — Сирія вам приклад, там все починалося так: радикальні, націоналістичні банд-формування (які годувалися від наддержав в тому числі...), в один, не прекрасний момент підняли повстання щоб заливати сала за шивороти панам, поліція відмовилася виконувати свої обов'язки, і в державці настало нове, осяйне майбутнє. Доки люди в Москві та Нью-Йорку думають над новими айфонами та навчаються, граються на дитячих майданчиках, роблять бізнес, не знаю там, продоають морозиво — розвиваються коротше. Такі самісінькі люди в САР, думають про те якби не здохнути в наступний місяць, їм немає коли думати та робити щось інше. Це жортский приклад та пересторога — обережніше із ідеологічними клоунами, бо завше знайдеться хтось дуже сильний, хто це все використає. Бомби набагато дешевші за будівлі та людей, які в них знаходяться, і створювати їх набагато швидше. Те що можна поламати за десять років, можна тоді і за сто не відбудувати, не говорячи за життя людей. — На мою, власну думку.
Відправлено 10.10.2018 – 18:09
все заєбісь (10.10.2018 – 17:44) писав:

ються лише дурні. і Бог. якщо він є. навіть всесвіт схильний до трансформацій.

одна справа війна спричинена підбурливими діями з поза меж країни, друга - прищепити імунітет пануючому класу від вседозволеності і беззаконня прищемивши йому хвоста.так чинилося всюди. альтернатива - феодальний устрій. що фактично й маємо.
Повідомлення відредагував фростыш_дурак(забанений): 10.10.2018 – 18:10
Відправлено 10.10.2018 – 19:33
Відправлено 10.10.2018 – 22:09
Уповноважений (10.10.2018 – 19:33) писав:
Ще тут прозвучало прізвище чинного. Але треба бути розбірливішим. Тих, хто не виконує обіцянки, - гнати в три шиї. Нехай наступного разу обіцяють щось реальновиконуване.
Десь проскочило, що Юля теж тепер обіцяє війну спинити, але щось не можу знайти де вона це казала і як збирається це зробити.
_Ex (10.10.2018 – 16:17) писав:
Ти якась ідеологічно слабка. Треба бути розбірливішим. Ось наприклад, якшо стоятиме питання шоб не перемогло якесь ватне чмо чи вона, то й за саладенького треба йти і голосувати.

Повідомлення відредагував серпинка: 10.10.2018 – 21:58
Відправлено 10.10.2018 – 23:05
серпинка (10.10.2018 – 22:09) писав:
Так що по обіцянках, які в принципі неможливо виконати, Юлі нема рівних.
Повідомлення відредагував kalamar: 10.10.2018 – 23:06
Відправлено 10.10.2018 – 23:06

"Якось покласти"... це як? по мертвечуківськи? дати зробити те шо рашка планувала ще з ющенківських часів? шо хотіла робити в 14-му. це - "якось покласти"?
Мене серйозно лякають такі думки. Воює не Порошенко. воює Україна. за свою волю. як держава. або ми справді держава, або "нідаразумєніє". і це без навіть натяку на якийсь пафос. так було всі часи з 91-го. кацапи ніколи всерйоз не розглядали нас як суверенну державу і весь час планували повернути в свій склад. цього не могли бачити лише якісь я не знаю взагалі овочі не здатні думати. я бачив війну з кацапами ще з ранньої юности. і це не те, чим би я хотів вихвалятися. просто було видно це все. ця купа гімна яка насувається сюди. і ось я чую - шо "порошенко продовжує війну"... тоді він і справді гідний далі бути президентом України! бо "покласти край війні" можна або перемігши або здавшись. адже це війна проти агресії, а не напад на когось. а ти вже рада здатись? а порошешко не радий? значить він за Україну а ти за мертвечука за шарія за орків за кацапську гнилятину. атлічно! тобто версія шо лише меншість тут гідна жити нормально таки отримує нові й нові докази... Звичайно я згідний шо весь оцей дамбас краще було б відрізати і викинути як заразу. Але так не робиться. так не буває. і рашці це домбабве само по собі не треба. вони валяють всю Україну.
Порошенко звичайно мало схожий на там не знаю - Бандеру, Гарибальді тощо, але, як я вже казав в попередньому пості, - це "найкращий" варіант, до якого самі ж українці і довели. Вся решта - це шістки москви. і якшо Україна буде втягнута туди назад, вона гнитиме разом з рештою того мордора аж допоки він остаточно не розвалиться. при чому розвалитися він може лише в крові і бійні. Звичайно, нахрєна нам та незалежність. Чехам була треба, але не нам. Прибалти лягали під танки за шось там таке нипанятне, але то не для нас. Ковбаса, пенсії, тарифи... Пздц.
Повідомлення відредагував _Ex: 10.10.2018 – 23:10
Відправлено 11.10.2018 – 00:30
Відправлено 11.10.2018 – 09:21
Відправлено 11.10.2018 – 21:59
_Ex (10.10.2018 – 23:06) писав:

"Якось покласти"... це як? по мертвечуківськи? дати зробити те шо рашка планувала ще з ющенківських часів? шо хотіла робити в 14-му. це - "якось покласти"?
Мене серйозно лякають такі думки. Воює не Порошенко. воює Україна. за свою волю. як держава. або ми справді держава, або "нідаразумєніє". і це без навіть натяку на якийсь пафос. так було всі часи з 91-го. кацапи ніколи всерйоз не розглядали нас як суверенну державу і весь час планували повернути в свій склад. цього не могли бачити лише якісь я не знаю взагалі овочі не здатні думати. я бачив війну з кацапами ще з ранньої юности. і це не те, чим би я хотів вихвалятися. просто було видно це все. ця купа гімна яка насувається сюди. і ось я чую - шо "порошенко продовжує війну"... тоді він і справді гідний далі бути президентом України! бо "покласти край війні" можна або перемігши або здавшись. адже це війна проти агресії, а не напад на когось. а ти вже рада здатись? а порошешко не радий? значить він за Україну а ти за мертвечука за шарія за орків за кацапську гнилятину. атлічно! тобто версія шо лише меншість тут гідна жити нормально таки отримує нові й нові докази... Звичайно я згідний шо весь оцей дамбас краще було б відрізати і викинути як заразу. Але так не робиться. так не буває. і рашці це домбабве само по собі не треба. вони валяють всю Україну.
Порошенко звичайно мало схожий на там не знаю - Бандеру, Гарибальді тощо, але, як я вже казав в попередньому пості, - це "найкращий" варіант, до якого самі ж українці і довели. Вся решта - це шістки москви. і якшо Україна буде втягнута туди назад, вона гнитиме разом з рештою того мордора аж допоки він остаточно не розвалиться. при чому розвалитися він може лише в крові і бійні. Звичайно, нахрєна нам та незалежність. Чехам була треба, але не нам. Прибалти лягали під танки за шось там таке нипанятне, але то не для нас. Ковбаса, пенсії, тарифи... Пздц.
kalamar (10.10.2018 – 23:05) писав:
Так що по обіцянках, які в принципі неможливо виконати, Юлі нема рівних.
kalamar (11.10.2018 – 00:30) писав:

У нас є ще Кабмін і ВРУ, не забувайте. Президенти дуже люблять присвоювати собі заслуги Уряду (як Ющенко нещодавно в інтерв'ю), і ховати свої проколи за діями Уряду. Але в даному випадку, коли йдеться про хазяїна, то Президент лише визначає міжнародний курс, він не господарник і не законотворець в державі, бо для цього є спеціально навчені люди, за якими ще стоїть великий штат професіоналів.
Біда, що найкращі професіонали своєї справи (євреї і не лише) покинули цю країну і залишились тут одні делитанти, які лише за спинами вміють ховатися і діяти по шаблону, творчих рішень приймати не вміють.
Повідомлення відредагував серпинка: 11.10.2018 – 22:00
Відправлено 11.10.2018 – 22:34
серпинка (11.10.2018 – 21:59) писав:
Я написав (двічі), шо я не вважаю його керівництво таким, якого б я бажав Україні в такі часи. Не мали люди вибирати комерсанта під час війни. Але, і я знову це казав, - самі українці довибиралися, шо тепер нічого кращого немає. Немає політичної еліти, нема Чорноволів. А якшо й є чесні, віддані ідеї люди, готові взяти на себе кермо, ніхто - тобто українці - ніколи їм цього не делеґує. Бо безпросвітно дурні.
Тож якшо ти знаєш прізвище такого, який на твою думку, "знайшовся" - назви його. Лише не забувай, шо це має бути людина з реальними шансами на перемогу. А не їжачок в тумані.
Повідомлення відредагував _Ex: 11.10.2018 – 22:35
Відправлено 11.10.2018 – 22:56
_Ex (11.10.2018 – 22:34) писав:
Я написав (двічі), шо я не вважаю його керівництво таким, якого б я бажав Україні в такі часи. Не мали люди вибирати комерсанта під час війни. Але, і я знову це казав, - самі українці довибиралися, шо тепер нічого кращого немає. Немає політичної еліти, нема Чорноволів. А якшо й є чесні, віддані ідеї люди, готові взяти на себе кермо, ніхто - тобто українці - ніколи їм цього не делеґує. Бо безпросвітно дурні.
Тож якшо ти знаєш прізвище такого, який на твою думку, "знайшовся" - назви його. Лише не забувай, шо це має бути людина з реальними шансами на перемогу. А не їжачок в тумані.
Це тоді не було вибору, на минулих виборах, він був найадекватнішою людиною в той час. Зараз всі трохи заспокоїлись.
Повідомлення відредагував серпинка: 11.10.2018 – 23:00
Відправлено 11.10.2018 – 23:50
серпинка (11.10.2018 – 22:56) писав:
Цитата
серпинка (11.10.2018 – 23:27) писав:
Кількість користувачів, що читають цю тему: 4
0 користувачів, 4 гостей, 0 анонімних