Перейти до вмісту

PHP - На практиці


Повідомлень в темі: 5

#1 Opium

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 78 повідомлень
  • Місто:Київ

Відправлено 24.03.2008 – 12:41

  • 5
Хай! буде пиво!

Почав вчити ПХП, теорія ніби зрозуміла, але на практиці трохи складніше...
Може хтось викладе простенький сорс, щоб з темплами, лінками, класами (не обовязково), і т.д.?

Дуже дякую.

Порадьте хорошу книгу!?

#2 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 14.04.2008 – 10:58

Гм, а в Ґуґлі пошукати?
Найкраща книга/мануал — http://ua.php.net/manual/en/
Там дуже багато прикладів сирців.
  • 0

#3 Opium

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 78 повідомлень
  • Місто:Київ

Відправлено 14.04.2008 – 12:48

Перегляд дописуMrGALL (14.04.2008 11:58) писав:

Гм, а в Ґуґлі пошукати?
Найкраща книга/мануал — http://ua.php.net/manual/en/
Там дуже багато прикладів сирців.

Та вже знайшов хорошу книгу PHP 5. Наиболее полное руководство
Питання з массивами. Хочу навігацію!
<?php
function links() {
	$href = array(
		array ("links" => "index.php", "title" => "Главная страница", "txt_link" => "Главная"),
		array ("links" => "meb.php", "title" => "Элитная мебель под заказ", "t_link" => "Мебель"),
	);
	for ($i=0; $i<count($href); $i++) {
		echo "<a href=\"{$href[$i][links]}\" title=\"{$href[$i][title]}\">{$href[$i][t_link]}</a><br>";
	}
}
?>
Ось такий код... виводить тільки, починаючи з другого посилання, а перше чомусь ігнорує?
Можна якось ще реалізувати навігацію?
Дякую.
  • 0

#4 Opium

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 78 повідомлень
  • Місто:Київ

Відправлено 14.04.2008 – 15:28

Сам знайшов помилку....
array ("links" => "index.php", "title" => "Главная страница", "txt_link" => "Главная"),
array ("links" => "meb.php", "title" => "Элитная мебель под заказ", "t_link" => "Мебель"),
  • 0

#5 Opium

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 78 повідомлень
  • Місто:Київ

Відправлено 15.04.2008 – 18:15

Хай!
Дуже цікаво щодо використання методів, POST i GET у навігації, бачу що широко використовуються, в чому переваги, недоліки?
Як це реалізовується?
  • 0

#6 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 17.04.2008 – 08:43

GET — отримати сторінку, наприклад на запит /forum/index.php?showtopic=9546 ви отримаєте цю тему.
В сирцях номер теми буде у змінній $_GET['showtopic']
POST — передача даних на сервер (в основному з форм). Для навігації використовувати не можна — пошукові системи не уміють відправляти форми.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua