Перейти до вмісту

Invision Power Board


Повідомлень в темі: 123

#101 LAN

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 14 повідомлень
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 09.01.2007 – 13:00

Адміни поможіть! Я у цій темі написав повідомлення, а воно зникло! Кнопки "стерти" я не нажимав, це знаю точно!!!
  • 1

#102 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 09.01.2007 – 13:05

Перегляд дописуforever (9.01.2007 12:45) писав:

Адміни "теревень", хочу вас похвалити за відмінне виконання хеддеру форуму. Особливо мені сподобались кнопочки (напр. Головна - ...) . Питання від мене: Яким чином можна реалізувати у себе таку штуку? Хотілось би взнати код, та який файл правити. Буду вдячний...
Ну код можна побачити, зберігши сторінку форума, а потім відкривши її в будь-якому текстовому редакторі.
Самі кнопки - це звичаній малюнки, які міняються при наведенні мишки. Їх можна намалювати, наприклад, в Фотошопі.
Щоб це все з'явилося на форумі треба правити файл skin_cache/cacheid_номер/skin_global.php
(Функція function global_board_header)

Перегляд дописуLAN (9.01.2007 12:57) писав:

Адміни поможіть! Я у цій темі написав повідомлення, а воно зникло! Кнопки "стерти" я не нажимав, це знаю точно!!!
Твій допис був оффтопом в цій темі, я його виділив в окрему тему
  • 0

#103 Riko

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 37 повідомлень
  • Місто:Рівненська обл. м.Кузнецовськ

Відправлено 09.01.2007 – 14:14

Ніби цей код:
<body onclick="java script:MM_preloadImages('http://www.tereveni.org.ua/forum/style_images/tereveni_skin/button_news_activ.gif','http://www.tereveni.org.ua/forum/style_images/tereveni_skin/button_files_arh_activ.gif','http://www.tereveni.org.ua/forum/style_images/tereveni_skin/button_gallery_activ.gif','http://www.tereveni.org.ua/forum/style_images/tereveni_skin/button_forum_activ.gif','http://www.tereveni.org.ua/forum/style_images/tereveni_skin/button_chat_activ.gif','http://www.tereveni.org.ua/forum/style_images/tereveni_skin/button_minichat_activ.gif','http://www.tereveni.org.ua/forum/style_images/tereveni_skin/button_home_activ.gif');">


Странноватий він якійсь. Як по мені дуже все просто. :cool1:

Чи цей...

<td><img src="style_images/tereveni_skin/h_4_1.gif" width="11" height="68"></td>
<td><a href="/" onMouseOver="MM_swapImage('Image1','','style_images/tereveni_skin/button_home_activ.gif',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"><img src="style_images/tereveni_skin/button_home.gif" name="Image1" width="54" height="68" border="0" id="Image1"></a></td>
<td><img src="style_images/tereveni_skin/h_4_2.gif" width="20" height="68"></td>
<td><a href="/index.php?ind=news" onMouseOver="MM_swapImage('Image2','','style_images/tereveni_skin/button_news_activ.gif',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"><img src="style_images/tereveni_skin/button_news.gif" name="Image2" width="50" height="68" border="0" id="Image2"></a></td>
<td><img src="style_images/tereveni_skin/h_4_3.gif" width="11" height="68"></td>
<td><a href="/index.php?ind=downloads" onMouseOver="MM_swapImage('Image3','','style_images/tereveni_skin/button_files_arh_activ.gif',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"><img src="style_images/tereveni_skin/button_files_arh.gif" name="Image3" width="88" height="68" border="0" id="Image3"></a></td>
<td><img src="style_images/tereveni_skin/h_4_4.gif" width="10" height="68"></td>
<td><a href="/index.php?ind=gallery" onMouseOver="MM_swapImage('Image4','','style_images/tereveni_skin/button_gallery_activ.gif',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"><img src="style_images/tereveni_skin/button_gallery.gif" name="Image4" width="49" height="68" border="0" id="Image4"></a></td>
<td><img src="style_images/tereveni_skin/h_4_5.gif" width="20" height="68"></td>
<td><a href="/forum/" onMouseOver="MM_swapImage('Image5','','style_images/tereveni_skin/button_forum_activ.gif',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"><img src="style_images/tereveni_skin/button_forum.gif" name="Image5" width="50" height="68" border="0" id="Image5"></a></td>
<td><img src="style_images/tereveni_skin/h_4_6.gif" width="20" height="68"></td>
<td><a href="http://chat.tereveni.org.ua/" onMouseOver="MM_swapImage('Image6','','style_images/tereveni_skin/button_chat_activ.gif',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"><img src="style_images/tereveni_skin/button_chat.gif" name="Image6" width="49" height="68" border="0" id="Image6"></a></td>
<td><img src="style_images/tereveni_skin/h_4_8.gif" width="18" height="68"></td>
<td><a href="/index.php?ind=urlobox" onMouseOver="MM_swapImage('Image7','','style_images/tereveni_skin/button_minichat_activ.gif',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()"><img src="style_images/tereveni_skin/button_minichat.gif" name="Image7" width="50" height="68" border="0" id="Image7"></a></td>


Чесно кажучи, код який генерить PHP страшно не читабельний...
Дуже прошу, дайте нормальний кусок кода, не думаю, що це страшна комерційна таємниця..

Повідомлення відредагував forever: 09.01.2007 – 14:19

  • 0

#104 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 09.01.2007 – 15:19

Перегляд дописуforever (9.01.2007 14:11) писав:

Ніби цей код:
код
Странноватий він якійсь. Як по мені дуже все просто. :cool1:

Чи цей...

код
Чесно кажучи, код який генерить PHP страшно не читабельний...
Дуже прошу, дайте нормальний кусок кода, не думаю, що це страшна комерційна таємниця..
Ну це він і є. Код як код, працює - і добре :wacko:
До чого тут взагалі php? Меню реалізоване на html + JavaScript.
А оскільки ці технології виконуються на стороні клієнта то жодних таємниць бути не може - весь код міститься на сторінці (інакше не буде працювати).
  • 0

#105 Riko

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 37 повідомлень
  • Місто:Рівненська обл. м.Кузнецовськ

Відправлено 09.01.2007 – 15:43

Ясно. Сенкс
Просто думав у вас ці малюночки на пхп реалізовані...
  • 0

#106 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 09.01.2007 – 15:56

Перегляд дописуforever (9.01.2007 15:40) писав:

Ясно. Сенкс
Просто думав у вас ці малюночки на пхп реалізовані...
Ти напевне трохи плутаєш технології, які працюють на стороні клієнта, з технологіями, що працюють на стороні сервера.

PHP працює лише на сервері, результат його роботи (в більшості випадків) - звичайна сторінка, побудована з допомогою мови html.

Усілякі менюнки, динамічні об'єкти на сторінці і т.п. працюють за допомогою JavaScript. Він працює лише на стороні клієнта.
  • 0

#107 Riko

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 37 повідомлень
  • Місто:Рівненська обл. м.Кузнецовськ

Відправлено 09.01.2007 – 16:11

Ні, нічього я не путаю. Просто хотів суцільний блок коду, ось і все.
  • 0

#108 Riko

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 37 повідомлень
  • Місто:Рівненська обл. м.Кузнецовськ

Відправлено 09.01.2007 – 21:48

Мужики, а з верху в "тітлі" , напис (Powered by Invision Power Board) як убрали?
  • 0

#109 Riko

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 37 повідомлень
  • Місто:Рівненська обл. м.Кузнецовськ

Відправлено 11.01.2007 – 11:57

Адміни, а може все ж таки дасте блок коду хеддера ? :) Я вже замучився правити це все. Щось змінеш, вже при зміні розширення монітору хеддер не здвигается...і т.д. Зжальтесь га. :D Скіньте в лічку....дуже прошу...
  • 0

#110 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 11.01.2007 – 12:21

Перегляд дописуforever (11.01.2007 11:54) писав:

Адміни, а може все ж таки дасте блок коду хеддера ? :) Я вже замучився правити це все. Щось змінеш, вже при зміні розширення монітору хеддер не здвигается...і т.д. Зжальтесь га. :D Скіньте в лічку....дуже прошу...
Я бачу ти так нічого і не зрозумів з того, що я тобі писав.
Код верхнього меню можна взяти на будь-якій сторінці порталу (на головній, на форумі).
А те, що він в тебе не працює - значить ти десь робиш помилку (у нас на сайті все нормально працює).
Шукай в інеті про html, JavaScript і т.п.

В принципі я можу скинути в приват частину коду з головної, але ж ти і сам його можеш звідти взяти :)
Нічого іншого чи секретного в нас немає :prapor:
  • 0

#111 Riko

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 37 повідомлень
  • Місто:Рівненська обл. м.Кузнецовськ

Відправлено 11.01.2007 – 19:00

Зрозумів. Просто дивився на цю проблему з іншого боку... не часто тае у мене буває. Дякую.

А-а-а-а, на рахунок цього , щось є "на вскідку":

Мужики, а з верху в "тітлі" , напис (Powered by Invision Power Board) як убрали?
  • 0

#112 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 11.01.2007 – 20:04

Перегляд дописуforever (11.01.2007 18:57) писав:

А-а-а-а, на рахунок цього , щось є "на вскідку":

Мужики, а з верху в "тітлі" , напис (Powered by Invision Power Board) як убрали?
Десь в файлах форума міняється, нажаль не пам'ятаю де. Пошукай фразу "Powered by Invision Power Board" в дистриб'ютиві форума і знайдеш потрібний файл.
  • 0

#113 Руля ван Метал

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 434 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-франківська

Відправлено 18.02.2007 – 17:40

як репутацію зробити, в смислі де скачати потрібний мод і куди його вставляти?
взагалі може є якась література по ІПБ? :(

Повідомлення відредагував Руля ван Метал: 18.02.2007 – 17:50

  • 0

#114 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 18.02.2007 – 21:21

Перегляд дописуРуля ван Метал (18.02.2007 17:37) писав:

як репутацію зробити, в смислі де скачати потрібний мод і куди його вставляти?
взагалі може є якась література по ІПБ? :(
Ґуґл закрили на профілактику?
  • 0

#115 KykyRyDZA

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 498 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 19.02.2007 – 22:19

Перегляд дописуMrGALL (18.02.2007 21:18) писав:

Ґуґл закрили на профілактику?
лол )))) зачот!!!

це тепер буде моя любима фраза )))

а то дістають час від часу юзери...


Перегляд дописуРуля ван Метал (18.02.2007 17:37) писав:

як репутацію зробити, в смислі де скачати потрібний мод і куди його вставляти?
взагалі може є якась література по ІПБ? ;)
http://www.ibresourc...hp?showforum=18
  • 0

#116 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 19.02.2007 – 22:41

Перегляд дописуКукурудза (19.02.2007 22:16) писав:

лол )))) зачот!!!

це тепер буде моя любима фраза )))

а то дістають час від часу юзери...

Копірайти ставити не забувай :pardon:

Перегляд дописуКукурудза (19.02.2007 22:16) писав:

Угу-угу, десь там ;)
  • 0

#117 Гуцул

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 792 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 02.06.2007 – 13:14

Де? :)
  • 0

#118 Style)r

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 329 повідомлень
  • Місто:Київ

Відправлено 02.06.2007 – 14:01

ibresource.ru
  • 0

#119 Riko

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 37 повідомлень
  • Місто:Рівненська обл. м.Кузнецовськ

Відправлено 04.07.2007 – 20:48

Мужики & гьолз, маю форум по сабжу, хочу запустити RSS, і не знаю як це реалізувати. Бачу на теревенях висить rss , от і питаю - "Як би запустити таку штуку ?"
-----
І ще одне. Чи можливо якимсь модом (легкий спосіб) змінювати картинку розділу форуму ? Чи при створенні, щоб поле було, ніби "Додати картинку розділу"....

дякую за відповіді
  • 0

#120 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 04.07.2007 – 21:29

Riko
rss і картинки форуму то моди, шукай тут: _http://ibresource.ru/
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних