Lady Erato (5.06.2009 22:27) писав:
не в грошах, а в можливостях, що вони дають, імхо
От зараз живу сама, на своєму утриманні.... Дуже тяжко, коли рахуєш кожну копійку і водночас не те що хочеться, а треба і харчуватись нормально, і комунальні платити... Я вже не говорю про те, що куди б тобі не захотілось піти, поїхати - все коштує грошей....
Грошей ніколи не буває достатньо, але якщо відсутність грошей напружує, то це для мене ІМХО, це як сігнал, що потрібно щось в житті змінювати.
Наприклад, зараз мені хотілося б мати більше грошей (як завжди), але це мене не напружує, так навіщо морочитись, якщо живеш улюбленою справою. Є проблеми, та вони не в грошах, є щастя, та воно теж не від грошей.
Та і гроші теж різні. Є гроші для життя, та своїх примх, а є для справи. Вони різні, вони майже мають різне обличча, курсову цінність, це взагалі інші гроші і навіть вже не гроші, а тільки засоби.
І може гроші це тільки дзеркало самого тебе?
Я хочу свій свій дім і багато с землею і лісом. І щоб нікого поблизу було, 2-3 сусіда, не більше на відстані за километр, і нормальних. Вот така уява про Рай. Але в мене немає грошей за для цього і можливостей таке обирати. Це мене вбиває и позбавляє щастя на те, шо цього не має? Ні. Але я хотів би, жити в таком Раю. І чомусь я впевнен, що так і буде, тільки пізніше. Але якщо цього не буде, то це теж нормально, тому що буде щось інше і саме бажання може теж змінитися, та і навіть відкластися вже до іншого життя.
Я ще в школі хотів навчитися малювати, а зараз в мене донька малює так, що мені малювати вже і не потрібно, навіть не завжди можу щось порадити. Все гарно.
Повідомлення відредагував Огiрок: 06.06.2009 – 18:00