Перейти до вмісту

алкоголь.help pls.


Повідомлень в темі: 257

#221 степовик

    Профі

  • Заблоковані
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 372 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:степу

Відправлено 28.12.2011 – 02:16

Перегляд дописуNeorlandina (28.12.2011 02:03) писав:

ну звісно ні, а де я казала що це алкоголь?
просто тру-ненавистники алколольних напоїв також не вживають і того, що містить дріжджі. зокрема і вже названий вище квас.
Теоретично - це правильно бо тим самим вони ще додатково полегшують роботу печінки, підтримують печінку бо печінці тепер непотрібно додатково напружуватися і нейтралізовувати ці мікродози алкоголю. Але це вже не обов'язково бо там алкоголь в мікродозах які на рівні природного рівня тому це для печінки нормально. Мікродози алкоголю є в багатьох продуктах, але ці мікро краплі вишукувати не варто, це вже робота печінки. Завдання людини - не вживати алкогольних напоїв, бо тут алкоголь вже не в мікрокраплях і це вже дійсно серйозно перевантажує печінку і нищить її.
  • 0

#222 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 28.12.2011 – 02:23

Перегляд дописуNeorlandina (28.12.2011 01:16) писав:

мався на увазі алкоголь як речовина, а не як спиртні напої.
от пивні дріжджі окремо навіть продають для зміцнення волосся та нігтів.
між іншим, в чорному хлібі з дріжджового тіста теж є алкоголь. і у квасі теж.
Ясно тоді.
Але ж писали в темі, що вино корисне...
Які аргументи цього..?
  • 0

#223 _Ex

    STATUS_OK

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1753 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Бахмут, Південна Слобожанщина, Україна

Відправлено 28.12.2011 – 04:02

степовик, і всі хто намагються його тролити з ним спорять, тема взагалі, - про новорічне шампанське. ви ще поспорте чи шкідливо нюхати власне бздо, адже там міститься надпотужний нейротоксин сірководень. або може навпаки це корисно, адже лікуються ж сірководневим болотом. дійшли до дріжжів; ще крок і почнеться дискусія про згубну дію етанолвмісних напоїв на корінне населення Америки і ймовірність цирозу печінки при вживанні кефіру.
Шампанське - це єдине ивно яке мене ніколи не розчаровувало по смаку і там по всім іншим ділам. :( Але в мене від нього частенько печія.( Того й п*ю я його тіке на НР. І то не завжди. Щодо порад, я не знаю, зіпсувалося там артемівське шампанське чи не зіпсувалося, але місце проживання абязиваєт не визнавати нікяого іншого. :D (ну хіба що французьке))))
  • 0

#224 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 28.12.2011 – 04:25



Повідомлення відредагував Mr.Ripley: 28.12.2011 – 04:31

  • 0

#225 Олеська

    вовчиця-чарівниця

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8134 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:скіфські вали

Відправлено 28.12.2011 – 10:07

Перегляд дописуMr.Ripley (28.12.2011 02:23) писав:

Ясно тоді.
Але ж писали в темі, що вино корисне...
Які аргументи цього..?
http://www.newsmarket.com.ua/2011/12/chomu...dlya-zdorov-ya/ :
» Натисніть, щоб показати спойлер - натисніть ще раз, щоб приховати... «

Цитата

Тепер це пов'язують не тільки з корисними властивостями червоного винограду, але і зі способом життя, який асоціюється з пристрастю до вина.
Любителі вина частіше мають вищу освіту і більш високий рівень доходу, харчуються корисною їжею і займаються спортом, а також володіють іншими характеристиками, що сприяють здоров'ю та довголіттю.
Як показав аналіз цілого ряду досліджень на тему користі вина для здоров'я, насправді велика частина корисного ефекту цього напою пояснюється саме факторами способу життя, властивими тим, хто любить вино більше за інші напої.
Інші експериментальні роботи неодноразово показували, що поліфеноли та інші речовини, що містяться у вині та деяких сортах пива, володіють незалежним захисним ефектом від факторів ризику розвитку серцево-судинних захворювань.
Таким чином, однозначної думки з приводу того, чи корисне вино в порівнянні з іншими алкогольними напоями, чи ні, не існує, адже більшість досліджень засновані не на порівняльних властивості вина, пива і міцних напоїв, а на порівнянні людей, які віддають перевагу ті чи інші напої.
http://ualin.com/index.php?aid=566 :
» Натисніть, щоб показати спойлер - натисніть ще раз, щоб приховати... «

Цитата

Найбільша питома вага у винограднім вині припадає на воду - 860-940 г/л, або 86-94%. Кількість спирту коливається залежно від марки вина. У столових вин його до 14%, у міцних - до 20, десертних - до 16, ігристих до 12,5%.

Вуглеводи представлені в основному глюкозою, фруктозою, сахарозою, пентозою; у сухих винах їх від 0,1 до 0,25% (сліди), міцних - від 0,2 до 1,0, у напівсолодких і солодких - від 3 до 20, у лікерних винах - більше 20%. Великою перевагою вуглеводів виноградних вин є їхня висока калорійність і легка засвоюваність організмом людини. В 100 г десертного вина утримується до 80 калорій. Приблизно така ж кількість калорій міститься в 50 г хліба, 150 г молока, 100 г картоплі, 200 г груш.

З органічних кислот переважають винна, яблучна, лимонна, бурштинова, молочна й оцтова. Кислотність визначається по змісту кислоти в грамах на літр вина (проміле) і може коливатися від 2,5 до 9 г/л. Органічні кислоти виноградних вин стимулюють багато процесів в організмі; сприяють травленню, полегшують дію пепсину.

Дубильні речовини представлені від слідів у білих винах до 4 г/л у червоних винах. Вони досить активні в біологічнім відношенні, мають властивості вітаміну Р и впливають благотворно на стінки кровоносних судин, зміцнюючи їх.

Барвникові речовини, що переходять у вино з винограду, надають йому природнє фарбування від майже безколірно-зеленуватого до рубінового й гранатового.

Ароматичні речовини, або ефірні масла винограду. У вині розрізняють аромат, внесений сортом винограду, і букет- комплекс пахучих речовин (вищі спирти, складні ефіри, альдегіди, ацетали, ванілін) обробки, що утворюються в процесі витримки вина.

Вітаміни є біокаталізатором. З водорозчинних вітамінів у вині є вітамін С ( до 15 мг/л), широко представлена група вітамінів В, а також нікотинова кислота.

Мінеральні речовини виноградних вин представлені калієм, магнієм, кальцієм, фосфором, натрієм, залізом, марганцем, хлором, йодом, міддю. Десертні вина багаті колоїдами (білки, полісахаріди й ін.).

Завдяки такому хімічному складу, виноградне вино має потенційну енергію, яку майже повністю використовує людський організм. Один літр сухого натурального вина дає від 600 до 750 калорій, літр портвейну - 1200, літр десертного вина - до 1500 калорій. Мікроелементи, що втримуються у виноградному вині, є каталізаторами (прискорювачами) і регуляторами обміну речовин в організмі людини. Сприятлива комбінація в вині спирту, органічних кислот, цукру, різних мінеральних речовин робить вино сильним біоенергетичним напоєм.

Наукою доведене, що виноградне вино має бактерицидну дію на холерний вібріон, тифозні палички, бацили Еберта (паличка черевного тифу).

Грецький філософ і батько медицини Гіппократ (V в. до н.е.) знаходив, що «Виноградне вино дивним образом відповідає природі як здорової, так і хворої людини»

Знаменитий лікар стародавності учень Гіппократа Асклепід, що висував дієтичні засоби на перший план у лікуванні хвороб, вважав, що «Могутність богів чи ледь рівняється користі, принесеної вином».

Видатний французький хімік, один з основоположників сучасної мікробіології Луі Пастер (1822- 1895 рр.) в «Етюдах про вино» писав: «Вино може бути розглянуте з повним правом як самий здоровіший гігієнічний напій».

У країнах ісламу споживання алкогольних напоїв заборонене Кораном.

Виходячи з багатовікового досвіду споживання виноградного вина в країнах з розвиненим виноробством і враховуючи позитивні відгуки й оцінки цього напою із глибокої стародавності й до нашого часу, можна зробити висновок, що виноградне вино при помірних нормах споживання не шкідливо.

Першопричиною сп'яніння є надмірне споживання будь-якого алкогольного напою, у тому числі й виноградного вина. Супутніми причинами нерідко бувають нерозбірливість у споживанні й недотепне змішування алкогольних напоїв (горілка плюс десертне або міцне вино, коньяк плюс солодке або напівсолодке шампанське). Сп'янінню сприяє також неправильний вибір закусок.

Повчальні висловлення прадавніх мислителів про виноградне вино й п'яницях:

«Не в самому вині вина, винний питущий» (Катон. « Про землеробство», II в. до й. э.).

«Вино мстить п'яниці» (Леонардо да Вінчі. «Рукописи»).

Відомо дотепне висловлення скіфського мудреця Анахарсіса по питанню про норму споживання вина: «Виноград приносить три грона: перша - задоволення, друга - сп'яніння, третя - неприємності».

Доречно коротенько зупинитися на коньяку і його специфічній дії на організм людини. Коньяк ставиться до міцних алкогольних напоїв з високою концентрацією етилового спирту. На відміну від горілки й інших міцних алкогольних напоїв, вироблюваних з етилового спирту, коньяк містить деякі речовини, корисні для організму людини.

Екстрактивні речовини, що втримуються в коньяку, підвищують кров'яний тиск. Отже, по приписанню лікаря коньяк у певних дозах може бути використаний для підвищення тонусу в осіб зі зниженим тиском.

Дубильні речовини, що переходять у коньячний спирт при витримці в дубовій тарі у великих ємностях, мають Р-Вітамінну дією, тобто сприяють збереженню в організмі вітаміну С. Цією властивістю коньяку, мабуть, пояснюється звичай закушувати напій лимоном: дія вітаміну С, що втримується в лимоні пролонгується за участю коньяку.

Властивості коньяку збуджувати й поліпшувати апетит, а також підвищувати загальний тонус організму часто використовують у медичній практиці. У строго встановлених лікарем дозах коньяк рекомендують: при втраті апетиту й гнобленні травлення, у період видужання після перенесених важких інфекційних захворювань, при непритомностях і шокових станах, з гострою судинною слабістю, при загальних нездужаннях.

Однак не слід забувати, що в коньячних спиртах утримуються сивушні масла, в основному ізоаміловий спирт, що має високу токсичність, а також метанол, що негативно впливає на центральну нервову систему. Отже, захоплення коньяком безумовно шкідливо для організму людини. При необхідності споживання коньяку, як аперитиву або замість десерту, денна норма його не повинна перевищувати 50 г.
Вино корисне для діабетиків:
» Натисніть, щоб показати спойлер - натисніть ще раз, щоб приховати... «

Цитата

Добре червоне вино — витримане в дубовій бочці — корисне для здоров’я. Так вважає директор німецької фармацевтичної фірми ”Біонорика” Міхаель Андреас Попп, 47 років.

— Дослідження показали, що вино позитивно впливає на хвороби серцево-судинної системи. Воно допоможе в лікуванні діабету другого типу (безінсулінова терапія), — запевняє професор, який днями побував у Києві. — Крім того, це чудова профілактика хвороби Альцгеймера.

Також доведено, що виноградний напій запобігає раковим захворюванням простати, легень та молочної залози.

— Але у такому лікуванні треба знати міру. Чоловікам випивати не більш як 500 грамів на день, жінкам — 250 грамів, — додає Попп. — Так само треба дотримуватися дозувань, вживаючи препарати на основі лікарських рослин. Бо більшість людей вважають, що вони не зашкодять організму і їх можна випити скільки завгодно.

Міхаель Попп розповів, що більшість рослинних ліків не діють миттєво. Наприклад, результат від ”Клімадінону” (застосовують при клімактеричних розладах) та ”Мастодінону” (при захворюваннях молочної залози) буде щонайменше через три місяці.

А ось про вино з точки зору церкви:
» Натисніть, щоб показати спойлер - натисніть ще раз, щоб приховати... «

Цитата

Вино, як і усе, що створене Богом для нашої
користі, є добро, бо “всяке творіння Боже добре, – говорить апостол Павло, – і ніщо не погане, коли приймається з подякою” (1 Тим. 4, 4). І в книзі Буття пишеться: “І побачив Бог усе, що створив: і воно було дуже добре” (Бут. 1, 31). “Вино корисне для життя людини, якщо будеш пити його помірно, що за життя без вина? Воно створене для веселощів людям. Відрада серцю і втіха душі – вино, споживане вчасно й помірно”, – говориться у книзі премудрості Ісуса, сина Сирахового (Сир. 31-33).

Вино, вживане вміру, веселить сумного і підкріплює немічного. Тому і до св. Тимофія апостол Павло писав: “Надалі пий не одну воду, а вживай небагато вина, заради шлунка твого і частих твоїх недуг” (1 Тим. 5, 23). В іншому ж посланні той самий апостол пише: “Не впивайтеся вином” (Еф. 5, 18). Бо одна справа – пити вино, інша – упиватися вином. До пияцтва призводить не саме вино, а – нестримане серце, неробство, часті бенкети, компанії, надмірні частування, спілкування зі злими і розбещеними людьми. Від частого й посиленого винопиття народжується погана звичка, що переходить у пристрасть.

Пияцтво буває причиною багатьох гріхів. Воно породжує сварки, бійки з наступними кровопролиттями і вбивствами, ґвалтування жінок, лихослів’я, блюзнірство, ганьбу, надокучливість і ображання близьких. Пияцтво привчає брехати, лестити, грабувати і викрадати, щоб було за що задовольнити свою пристрасть. Воно розпалює гнів і лють. Пияцтво призводить до того, що люди валяються у багні, як свині, – одним словом, робить людину твариною, словесного – безсловесним.

У п’яниці змінюється не тільки внутрішній стан, але й зовнішній вигляд. Неприємно бачити п’яного чоловіка, а особливо п’яну жінку. Святий Іоан Золотоустий говорить: “Диявол нічого так не любить, як розкіш і пияцтво, оскільки ніхто так не виконує його волю, як п’яниця”.

П’яна людина здатна на будь-яке зло, піддається всіляким спокусам. Той, хто пригощає вином п’яницю, сам стає учасником усіх його беззаконь, оскільки твереза людина не здатна вчинити те, що робить п’яний. Якщо у тверезої людини жевріє хоч мала іскра розуму, то у п’яної вона зовсім гасне. Якщо тверезого і вабить іноді потяг до беззаконня, то совість його повстає і відводить від цього. У п’яної людини похіть перемагає, а совість слабне. Жінки-п’яниці приносять шкоду не лише собі, але й своїм невинним дітям, тому що порок пияцтва через гени передається прийдешньому поколінню.

Пияцтво паралізує волю людини, доводить її до такого стану, що вона не може самостійно звільнитися від цього пороку. Часто трапляються випадки, коли алкоголіки у непритомному стані вмирають без надії на спасіння. За цю загибель душі удаваний благодійник, який пригощав алкоголіка, буде осуджений Богом, тому що той, хто відкриває дорогу до загибелі людини, стає винуватцем цієї загибелі.

Пияцтво буває причиною не тільки душевних, але й фізичних страждань. Воно віднімає у людини здоров’я і спричиняє численні хвороби. Написано у Біблії: “Проти вина не показуй себе хоробрим, бо багатьох погубило вино” (Сир. 31, 29). Пияцтво призводить до убозтва і злиденності. “Працівник, схильний до пияцтва, – не розбагатіє” (Сир. 19, 1). Вино віднімає славу і добре ім’я, призводить до неслави і ганьби.

П’яниця руйнує сім’ю, приносить страждання дітям, батькам і друзям, а у ворогів викликає усмішку. Яку б посаду не обіймав п’яниця, він приносить суспільству багато бід.

Юним не можна дозволяти пити нічого хмільного, тому що юні швидше звикають до пияцтва, ніж дорослі; і чого вони навчаться в юності, до того матимуть пристрасть все життя. Не можна дозволяти їм товаришувати з п’яницями і розпусниками. І досягнувши зрілості, без потреби не слід пити вина. Не можна забувати, що від цієї згубної пристрасті важко звільнитися. І багато людей від неї гине душею й тілом.

Від пияцтва необхідно лікуватися. Проте, як свідчить медицина, п’яницю можна вилікувати тільки у тому випадку, коли він сам того забажає і докладе до цього всіх зусиль. Якщо ж воля п’яниці настільки одряхла, що він не здатний примусити себе відмовитися від вина, медицина йому не допоможе. У таких випадках єдиною надією на порятунок від пороку пияцтва залишається Бог. Треба прикликати в молитвах всесильну допомогу Божу.

У “Троїцьких листках” описується випадок, що трапився з якоюсь Марією Гордієвою. Вона розповідала наміснику Троїце-Сергієвої лаври архимандриту Крониду про себе таке: “Мій чоловік, – говорила вона, – після одруження не припиняв вести нетверезе життя. Весь вільний час він проводив у п’яних безумних оргіях. Одного разу, перебуваючи у невимовній скорботі, що доходила до відчаю, я сиділа одиноко у своїй кімнаті і вирішила прикликати на допомогу преподобного Сергія Радонезького. Я палко молилася йому, сльози лилися потоком. Раптом бачу: вся кімната моя осяялася неземним світлом. У цьому світлі йде до мене предивний старець невимовної духовної краси і доброти... Підійшовши, він по-батьківськи тепло сказав мені: “Заспокойся, раба Божа Маріє! Молитва твоя почута, і твій чоловік більше нетверезим до тебе не прийде”. Я вклонилася йому в ноги. Він мене благословив і став невидимим. Через кілька хвилин після цього видіння пролунав у нашій квартирі різкий дзвоник. Я відчинила двері і побачила чоловіка. Але він зовсім не був таким буйним, яким приходив раніше. Увійшовши до передпокою, він опустився переді мною на коліна, заридав і став просити у мене пробачення за своє безумне життя і муки, заподіяні мені. Після цього він зробився невпізнанним, зовсім тверезим і достойним. Тридцять п’ять років нашого подальшого подружнього життя я прожила з ним у мирі і злагоді”.

Так, браття і сестри, слізна щира молитва врятувала людину від пороку пияцтва. Хто страждає від цієї пристрасті, той повинен докласти всіх зусиль: мобілізувати свою волю, використати медицину, а головне, звернутися із сердечною молитвою до Бога, і Господь врятує від пияцтва.

П.С. Ось знайшла сайт для тих, хто живе абсолютно тверезим способом життя (ну тобто для тих, хто не п"є): http://tverezo.com/photo/1-0-610
  • 0

#226 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 28.12.2011 – 13:55

Перегляд дописуОлеська (28.12.2011 10:07) писав:

Цитата

Воно допоможе в лікуванні діабету другого типу (безінсулінова терапія), — запевняє професор, який днями побував у Києві.

Ага, допоможе підняти цукор в крові.
Виноград - це ж глюкоза.
Він в спирт весь (100%) не переробиться. Отже цукор залишається...

А ше написано по 500 грам - це ж вже почне вставляти)))
По 50 грам - максимум.

Те саме стосується інших порад...
  • 0

#227 KinoManiak

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 887 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 28.12.2011 – 14:13

Mr.Ripley
Качатись теж шкідливо )
  • 0

#228 Neorlandina

    Schadenfreude

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3840 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Київ

Відправлено 28.12.2011 – 14:13

вино буває різне.
найкориснішим вважається сухе - тобто те, в якому цукор повністю перебродив. у нього і смак відповідний - кислий чи терпкий. цукру там практично нема.
  • 0

#229 Олеська

    вовчиця-чарівниця

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8134 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:скіфські вали

Відправлено 28.12.2011 – 18:01

[quote name='Mr.Ripley' post='741622' date='28.12.2011 13:55']Ага, допоможе підняти цукор в крові.
Виноград - це ж глюкоза.
Він в спирт весь (100%) не переробиться. Отже цукор залишається...

А ше написано по 500 грам - це ж вже почне вставляти)))
По 50 грам - максимум.

Те саме стосується інших порад...[/quote]
Ну, не я сказала, а професор. Посперечайся з ним, якщо маєш достатньо агрументів.)

[quote name='KinoManiak' post='741624' date='28.12.2011 14:13']Mr.Ripley
Качатись теж шкідливо )[/quote]
:D :(

[quote name='Mr.Ripley' post='741574' date='28.12.2011 04:25'][/quote]
до речі, а той дядечко знає про те, що вино може бродити без дріждів?)
  • 0

#230 wizm

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1133 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дике поле

Відправлено 28.12.2011 – 19:20

Кілька слів на захист Артемівського, котре три роки в соляних печерах глибоко під землею вистоюється з ігристих сортів винограду і по ідеї не має нічого спільного з тою бадягою, котру виготовляють з порошків.

Мабуть то вже місцеві козаки помиї газують і по бутилках, а тому старайтесь брати тіки з заводсьм сертифікатом, або через знайомих. Ще непогане виготовляють на заводі Абрау-Дюрсо в Краснодарському краї – сухе або брют.

А взагалі хотілось б попробувати буржуйського, для справжніх цінителів.


Якесь «Перр*є Жує» за 4 тис. євро, то вже перебір, а от «Дом Периньон»(Dom Perignon) про котре стільки написано у класиків світової літератури,


як ото: «Характерно те, що Дом Периньон виготовляють не щорічно, а лише тоді, коли специалісти компанії Moet&Chandon точно впевнені, що врожай цього року достойний такого видатного напою»

І ще: «Перша хвиля прекрасного квіткового смаку швидко спадає, змінюючись складною сумішшю тонів вишень, мандаринів, персиків, зварених у цукрі, а потім приходять округлі відтінки какао з легким ароматом диму. Цей божественний смак розпускається, немов дорога квітка в сліпучо красивому саду, відтіняє основний букет приголомшливими відтінками і створює хвилюючий, найтонший післясмак.

Характерними для цього напою є розмір бульбашок газу - вони дуже дрібні, це яскрава ознака якості. Колір шампанського - слабо-рожевий, присутні мідні відтінки.»



Ну що тут ще можна додати?
  • 0

#231 степовик

    Профі

  • Заблоковані
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 372 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:степу

Відправлено 28.12.2011 – 20:57

Дивлюсь я на цю всю дискусію і сумно мені стає.
Якщо тут багато хто стверджує, що вино дуже корисне і саме тому рекомендують його до вживання, то чому тоді не вживати звичайний виноградний сік? Вино ж з винограду робиться, отже все, що в ньому корисного є це все успадковано з винограду, як з першоджерела і значить це все корисне є і в виноградному соку.
До речі смак у запашного, іскристого виноградного соку надзвичайно гарний. То в чому ж річ? Може вся проблема в тому, що виноградний сік не містить алкоголю, а в вино містить алкоголь 10-15% ?...
Звісно кожен має право вибирати свій шлях в своєму житті і я це зовсім не засуджую і не нав’язую своїх поглядів на життя. Просто сумно, що Україна спивається, і всім байдуже, всі продовжують розповідати як добре пити вино, замість того щоб розповідати як добре пити виноградний сік. І це підхоплюють підлітки, які завжди починають пити з вина і пива, потім переходять на горілку і кінця краю цьому не видно…

Повідомлення відредагував степовик: 28.12.2011 – 21:06

  • 1

#232 KinoManiak

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 887 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 28.12.2011 – 21:45

степовик
Хіба хтось говорив про те, як добре випити пляшку вина, додати 100гр горілки, запити то все пивом поки не вирубишся ? Я от люблю випити доброго вина до обіду, що покращує травлення, випити коньяку для нормалізації тиску, посмакувати пива. Але при тому не багато, бо не люблю стану спяніння, особливо сильного. А ти тут про людей судиш як про алкоголіків.
От ти сидиш на кількох форумах, ведеш свій блог. Тебе вже женуть лікуватись від інтернет-залежності ? Навіщо сидіти за компютером, псувати зір за монітором, травмувати руки монотонною роботою з клавіатурою та мишкою ?

Повідомлення відредагував KinoManiak: 28.12.2011 – 21:46

  • 0

#233 Nameless One

    ЧВ

  • СуперМодератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2259 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 28.12.2011 – 21:49

Перегляд дописустеповик (28.12.2011 20:57) писав:

Якщо тут багато хто стверджує, що вино дуже корисне і саме тому рекомендують його до вживання, то чому тоді не вживати звичайний виноградний сік? Вино ж з винограду робиться, отже все, що в ньому корисного є це все успадковано з винограду, як з першоджерела і значить це все корисне є і в виноградному соку.
До речі смак у запашного, іскристого виноградного соку надзвичайно гарний.
З такою логікою немає змісту виготовляти та вживати кефір, сметану, сири. Навіщо? Є ж запашне, іскристе молоко.
  • 0

#234 Олеська

    вовчиця-чарівниця

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8134 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:скіфські вали

Відправлено 28.12.2011 – 22:25

Перегляд дописустеповик (28.12.2011 20:57) писав:

Дивлюсь я на цю всю дискусію і сумно мені стає.
Якщо тут багато хто стверджує, що вино дуже корисне і саме тому рекомендують його до вживання, то чому тоді не вживати звичайний виноградний сік? Вино ж з винограду робиться, отже все, що в ньому корисного є це все успадковано з винограду, як з першоджерела і значить це все корисне є і в виноградному соку.
До речі смак у запашного, іскристого виноградного соку надзвичайно гарний. То в чому ж річ? Може вся проблема в тому, що виноградний сік не містить алкоголю, а в вино містить алкоголь 10-15% ?...
Звісно кожен має право вибирати свій шлях в своєму житті і я це зовсім не засуджую і не нав’язую своїх поглядів на життя. Просто сумно, що Україна спивається, і всім байдуже, всі продовжують розповідати як добре пити вино, замість того щоб розповідати як добре пити виноградний сік. І це підхоплюють підлітки, які завжди починають пити з вина і пива, потім переходять на горілку і кінця краю цьому не видно…
це нагадує боротьбу в есесесер з п"янством, тобто сухий закон, коли вирубували виноградники. Побороли? Ні. Чому? Може тому, що потрібно не забороняти категорично, а навчати культурі споживання того самого алкоголю?

А щодо винограду, то вино таки легше сприймається організмом і перетравлюється, аніж свіжий виноград.

І ще одне. Ти десь казав про "найважливіший" орган, тобто про печінку. А тобі відомо, що печінка - це єдиний орган, який має здатність відновлюватись?

Перегляд дописуNameless One (28.12.2011 21:49) писав:

З такою логікою немає змісту виготовляти та вживати кефір, сметану, сири. Навіщо? Є ж запашне, іскристе молоко.
до речі, так.) тільки кисломолочні продукти корисніші, аніж свіже молоко.

Повідомлення відредагував Олеська: 28.12.2011 – 22:25

  • 0

#235 степовик

    Профі

  • Заблоковані
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 372 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:степу

Відправлено 28.12.2011 – 22:34

Гмм.. Почитав. Не згоден я. :( Впертий я! ;) Та і вашої згоди не вимагаю. Нехай ті хто читають це все роблять свій вибір. :D
  • 0

#236 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 28.12.2011 – 23:13

Перегляд дописуKinoManiak (28.12.2011 14:13) писав:

Mr.Ripley
Качатись теж шкідливо )
Зображення

Перегляд дописуОлеська (28.12.2011 18:01) писав:

Ну, не я сказала, а професор. Посперечайся з ним, якщо маєш достатньо агрументів.)
Ту статтю написав ДЯДЯ ВАСЯ, а не професор.
В кожному вині - є вміст цукру (яким би кислим воно не було). в %%%
Це ж глюкоза!!! Виноградний сік це глюкоза!!! Піднімає цукор в крові краще за будь-що інше...
Тут ніяких аргументів не треба. Мені здається, це очевидно..

Мабуть мають на увазі - що глюкоза повністю - в спирт перетворилась...
Можливо є таке, не розбираюсь))) Сухе вино - тут підказували

Повідомлення відредагував Mr.Ripley: 28.12.2011 – 23:20

  • 0

#237 Олеська

    вовчиця-чарівниця

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8134 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:скіфські вали

Відправлено 28.12.2011 – 23:20

Перегляд дописуMr.Ripley (28.12.2011 23:13) писав:

Ту статтю написав ДЯДЯ ВАСЯ, а не професор.
В кожному вині - є вміст цукру (яким би кислим воно не було). в %%%
Це ж глюкоза!!! Виноградний сік це глюкоза!!! Піднімає цукор в крові краще за будь-що інше...
Тут ніяких аргументів не треба. Мені здається, це очевидно..
Та ну.) А чого ж тоді діабетикам можна споживати мед? там немає цукру?)
  • 0

#238 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 28.12.2011 – 23:22

Перегляд дописуKinoManiak (28.12.2011 14:13) писав:

Mr.Ripley
Качатись теж шкідливо )
а що ти скажеш про Протеїн, він корисний?? :(

Перегляд дописуОлеська (28.12.2011 23:20) писав:

Та ну.) А чого ж тоді діабетикам можна споживати мед? там немає цукру?)
не знаю. Мед одразу відправить діабетика в кому :D
  • 0

#239 Олеська

    вовчиця-чарівниця

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8134 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:скіфські вали

Відправлено 28.12.2011 – 23:24

Перегляд дописуMr.Ripley (28.12.2011 23:22) писав:

не знаю. Мед одразу відправить діабетика в кому :(
так відразу і сказав би, що не знаєш. а то дядя вася якийсь...))
  • 0

#240 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 29.12.2011 – 00:03

Перегляд дописуОлеська (28.12.2011 23:24) писав:

так відразу і сказав би, що не знаєш. а то дядя вася якийсь...))
Все я знаю.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних