Перейти до вмісту

Допоможіть з веб-сторінкою


Повідомлень в темі: 21

#1 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 14.02.2008 – 12:45

  • 21
Створив на компі сторінку, гарно оформив і не знаю, що робити далі.
Так от питання: Як помістити її в нет?

Буду дуже вдячний за допомогу.

#2 GolDima

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 152 повідомлень

Відправлено 14.02.2008 – 16:23

Все просто, купуєш в мене хостнг, навіть тобі знижку дам, потім паркуєш на хостинг домен, який ти обрав, ну а потім аллей оп! і сторінка в інтернеті!!! :happytwo:

Потім для наступної сторінки тобі потрібно буде лише домін придбати, хостинг в тебе вже буде.
  • 0

#3 1vanu4

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 26 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 14.02.2008 – 21:33

Або залий на безкоштовний хостинг narod.ru ho.com.ua і тд.
Якшо питання як залити сайт на сервер , то можеж звичайним тотал командером. Там має бути кнопочка "Нове FTP зєднання" або шось в цьому роді, там вводиш свої дані і підключаєш як ще один диск.
  • 0

#4 GolDima

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 152 повідомлень

Відправлено 14.02.2008 – 22:25

Э багато безкоштовних хостингів, але оба перечисленні - найголіміші у світі!!! Краще щось обрати, тут в сусідній темі, халяву ми вже обсудили.
  • 0

#5 AymIn

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 253 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Трускавець =))

Відправлено 16.02.2008 – 21:00

ВСЕ в інтернеті через домовленості, головне найти адміна і найти до нього підхід(наприклад до мене)
  • 0

#6 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 06.03.2008 – 20:21

З хостингом ще почекаю. В мене виникло нове питання.
Я роблю сторінку в Office Publisher. І хоче зробити так, щоб відео і музику можна було слухати відразу на моїй сторінці. Ато як не стараюсь, то з'являється повідомлення піпа потрібно скачати. (Напевно бо ставлю гіперсилку).
Як розмістити ці мультимедіа в самій сторінці?
  • 0

#7 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 06.03.2008 – 21:18

Перегляд дописуPit (6.03.2008 21:21) писав:

З хостингом ще почекаю. В мене виникло нове питання.
Я роблю сторінку в Office Publisher. І хоче зробити так, щоб відео і музику можна було слухати відразу на моїй сторінці. Ато як не стараюсь, то з'являється повідомлення піпа потрібно скачати. (Напевно бо ставлю гіперсилку).
Як розмістити ці мультимедіа в самій сторінці?
Можливо не ясно пояснюю. Я маю на увазі, щоб відкривати відео не через посилання на інший сайт(чи як там роблять, бо я не в курсі), а просто з моєї сторінки.
  • 0

#8 DarkSun

    тут написана якась тупа фігня

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 752 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Мукачево

Відправлено 24.05.2008 – 13:33

GolDima і cu100, усне попередження за оффтоп.
  • 0

#9 d^.^b

    убухана скотина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1206 повідомлень
  • Місто:ілюзії

Відправлено 25.05.2008 – 17:49

Перегляд дописуPit (6.03.2008 22:18) писав:

Можливо не ясно пояснюю. Я маю на увазі, щоб відкривати відео не через посилання на інший сайт(чи як там роблять, бо я не в курсі), а просто з моєї сторінки.
взагалі-то найчастіше для цього використовують flash-технології :cool1:
але через object/embed, здається, теж мона

шо то за публішер йа іпу, але якщо ти збираєшся займатися сайтобудуванням “капітально”
то зпочатку хтмл’у трішечки вивчи =)
  • 0

#10 І Цвях

    опозиція

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1876 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Мати міст руських

Відправлено 29.03.2011 – 17:14

Для чого потрыбна така штука в коді сайту?

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">

Повідомлення відредагував І Цвях: 29.03.2011 – 17:15

  • 0

#11 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 29.03.2011 – 17:46

Перегляд дописуІ Цвях (29.03.2011 17:14) писав:

Для чого потрыбна така штука в коді сайту?

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
http://uk.wikipedia.org/wiki/HTML#.D0.94.D....BD.D1.82.D0.B0
http://htmlbook.ru/html/!doctype
http://www.webmascon.../coding/25a.asp

http://www.w3schools...gs/tag_html.asp

Повідомлення відредагував Evol: 29.03.2011 – 17:54

  • 0

#12 І Цвях

    опозиція

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1876 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Мати міст руських

Відправлено 29.03.2011 – 17:56

тобто я можу залишити просто
<!DOCTYPE html>
і писати на HTML 5, де э 15 нових тегів, і деякі старі прибрано?
  • 0

#13 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 29.03.2011 – 23:26

Перегляд дописуІ Цвях (29.03.2011 17:56) писав:

тобто я можу залишити просто
<!DOCTYPE html>
і писати на HTML 5, де э 15 нових тегів, і деякі старі прибрано?
так.
  • 0

#14 І Цвях

    опозиція

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1876 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Мати міст руських

Відправлено 31.03.2011 – 00:01

У мене є 10 чисел, які я маю взяти від юзера для подальшої обробки. Юзер заповнює 10 форм.

<form method="POST" action="kod.cgi">
Форма 1 <input type="text" name="forma_1"><br>
...
Форма 10 <input type="text" name="forma_10"><br>

<input type='submit' value='Надіслати' />
</form>

Чому на компі не створюється/не заповнюється файл kod.cgi ? Чи тут можна задавати тільки action=url, куди слати дані?
  • 0

#15 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 31.03.2011 – 00:14

[quote name='І Цвях' post='696715' date='31.03.2011 00:01']У мене є 10 чисел, які я маю взяти від юзера для подальшої обробки. Юзер заповнює 10 форм.

<form method="POST" action="kod.cgi">
Форма 1 <input type="text" name="forma_1"><br>
...
Форма 10 <input type="text" name="forma_10"><br>

<input type='submit' value='Надіслати' />
</form>

Чому на компі не створюється/не заповнюється файл kod.cgi ? Чи тут можна задавати тільки action=url, куди слати дані?[/quote]
так маєте вже сайти з мануалами по тегах, лінь читати? тільки слати. і форма у вас одна.
  • 0

#16 І Цвях

    опозиція

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1876 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Мати міст руських

Відправлено 31.03.2011 – 00:31

Тре ж чимось зайняти людей од другій ночі. Ну, нехай, якщо kod.php, то працює, переходить на сторінку kod.php.
Але що в цій сторінці написати попередньо? Її не відображає.
  • 0

#17 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 31.03.2011 – 02:48

Перегляд дописуІ Цвях (31.03.2011 00:31) писав:

Тре ж чимось зайняти людей од другій ночі. Ну, нехай, якщо kod.php, то працює, переходить на сторінку kod.php.
Але що в цій сторінці написати попередньо? Її не відображає.
так діла не буде ;) вчіть шо таке php, от тоді й зможете написати.

ще одна.
  • 0

#18 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 31.03.2011 – 14:24

Перегляд дописуEvol (31.03.2011 03:48) писав:

так діла не буде ;) вчіть шо таке php, от тоді й зможете написати.

ще одна.
Навіщо шось вчити - зараз багато є двигунів - де все вже зроблено - і писати з нуля нема жодної потреби, хіба що якісь ексклюзивні сайти..
  • 0

#19 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 31.03.2011 – 16:46

Перегляд дописуMr.Ripley (31.03.2011 14:24) писав:

Навіщо шось вчити - зараз багато є двигунів - де все вже зроблено - і писати з нуля нема жодної потреби, хіба що якісь ексклюзивні сайти..
шоб переробити якийсь двигунець (той же вордперс) під себе (тему допиляти чи ше шось) всеодно треба знати. звісно шо не досконало, але хоча б основи.

Повідомлення відредагував Evol: 31.03.2011 – 16:47

  • 0

#20 provodar

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 291 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Лева

Відправлено 31.03.2011 – 19:16

[quote name='І Цвях' post='696715' date='31.03.2011 01:01']У мене є 10 чисел, які я маю взяти від юзера для подальшої обробки. Юзер заповнює 10 форм.

<form method="POST" action="kod.cgi">
Форма 1 <input type="text" name="forma_1"><br>
...
Форма 10 <input type="text" name="forma_10"><br>

<input type='submit' value='Надіслати' />
</form>

Чому на компі не створюється/не заповнюється файл kod.cgi ? Чи тут можна задавати тільки action=url, куди слати дані?[/quote]


[quote name='І Цвях' post='696717' date='31.03.2011 01:31']Тре ж чимось зайняти людей од другій ночі. Ну, нехай, якщо kod.php, то працює, переходить на сторінку kod.php.
Але що в цій сторінці написати попередньо? Її не відображає.[/quote]

в kod.php витягуйте значення із суперглобального масиву $_POST
у вас буде 10 масивів: $_POST["forma_1"] - $_POST["forma_10"]
краще складати в один $_POST["forma"]
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua