Перейти до вмісту

Вживання протеїнів та стероїдів


Повідомлень в темі: 143

#121 Безбожник

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2624 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Геєна огненна, вул Петра і Павла 666.

Відправлено 18.03.2013 – 20:56

Перегляд дописуСВІ†ЛОНОСНИЙ (18.03.2013 – 18:12) писав:

Може буду банальним, але протеїни це з англійської білки. Ті самі білки, що є в будь-якій їжі. Вважають протеїни шкідливими, якраз люди, які просто не розуміють шо воно таке. Це синдром обивателя, коли будь-яка речовина розфасована у таблетку чи порошок стає одразу хемією.

Взагалі брак знань люди зазвичай не виставляють на показ, бо це соромно, коли чогось не знаєш чи не розумієш. Можна перепитати, або самостійно вивчити.

Але зараз є якийсь культ впертого невігластва. Коли людина чогось не знає, але робить далекоглядні висновки, ще й береться сперечатися. Вітаміні повинні вироблятися організмом, вітаміни в таблетках - це хемія, протеїни - це хемія, щеплення - це світова змова лікарів, мікрохвильова піч - знищує ензіми! А от якась херня жодного разу не протестована і неперевірена, зато на якій написано "по стародавнім тибетським рецептам монахів - грибоїдів" - оце саме то, дуже помагає!





, або намагалися якось дістатися знань, то зараз невігластво почало культивуватися, і невіглас відчуває
Воно, очевидно, приємно відчувати себе не в таборі невігласів вигадавши у власній голові певні переваги над невігласами. Але тут засада, Світлоносний. Тобі, як інтелектуалу повинно бути відомим слово, "концентрація". Конценрація чогось в чомусь. Ага. Саме так. Таким чином маємо дві ситуації. Перша. В складі чогось, в природньому стані є алкалоїд. Скажімо, морфін, як лідер по виділенню у цю групу речовин. Його можна вживати в складі того "чогось" в їжу, спокійненько. А якщо концентрувати таблеткою ? Або візьмемо шматок мяса, Світлоносний. Його білок попавши до твого організму взаємодіє як з речовинами у твоєму організмі так і з речовинами котрі, окрім білка, є у тому шматку мяса. Відбувається цілий комплекс складної хімічної та біологічної взаємодії. А з яким шматком мяса, Світлоносний, взаємодіє твоя таблетка ?...та ще й в концентрованому виді ? Ось про що іде мова коли говорять, "протеїн". А не про те що сАме, в перекладі із заморської мови, воно означає. Невже це так важко зрозуміти маючи в кармані інтелект котрий взяв на себе право розділити людей на невігласів, з одного боку, і на тих хто знає значення слова в перекладі з мови берегів туманного Альбіону ?

Повідомлення відредагував Безбожник: 18.03.2013 – 21:01

  • 2

#122 СВІ†ЛОНОСНИЙ

    http://svobodaslova.ukrainianforum.net/

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2386 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:з Небес

Відправлено 18.03.2013 – 23:06

Безбожнику, звісно, я це знаю, це очевидна річ, яку не варто повторювати. Але для дискусії, вона має ту саму цінність, як і те, що протеїн - порошок, чи що він має якийсь колір. Тобто- ніякого. Принаймні ти не пояснив: і шо ви цим такт хочете сказать.

Тільки не кажи, шоу тебе слово «концентрований» одразу породжує уяву бурлящої діжки з кислотою з написом біогазард і тому ти вважаєш протеїни шкідливими.

Що я моду в таких випадках проводити так це розчиняти протьіїни універсальним розчинником водою. Думаю, можна досягнути низьких концентрації цієї пекельної суміші! Або усвідомити, що це не концентрат, а очищений продукт.

Головне, що наші наукофоби будуть з впевненістю гідною иншого застосування доводити школу протиїна і вигадувати смішні аргументи, хоча жодного дослідження про шкоду не стали. Але самі при тому жлуктитимуть горілку, при тому, що її шкідливий вплив на організм добре вивчений і відомий: на розум, на потенцію. А качки - дооо всі хворі від протьіїна.

Капут. 21 століття Фокс, а почитаєш перші дописи в темі, так таке враження, що їх писали якість малограмотні папуаси.

Люди, схаменіться. :-)

Хоч не морочите український форум.

Взагалі, не ясно, як можна було об’єднати протеїни зі стероїдами в одну тему. Хіба щоб якихось дикунів потролити.

Тема протеїнів уже вивчена вздовж і впоперек спортивними медиками, науковцями, дієтологами. Вчіться самостійно здобувати інформацію 21 століття, як не як, все у вас під носом: забили в ґуґл: protein side effect і шукаєте ті жахливі наслідки вживання сивороточного протеїну — успіху! ;-)

Невже краще бути невігласом і слухати абсурдні домисли і вигадки?
  • -1

#123 Безбожник

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2624 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Геєна огненна, вул Петра і Павла 666.

Відправлено 18.03.2013 – 23:09

Перегляд дописуСВІ†ЛОНОСНИЙ (18.03.2013 – 22:57) писав:

Що я моду в таких випадках проводити так це розчиняти протьіїни універсальним розчинником водою. Думаю, можна досягнути низьких концентрації цієї пекельної суміші! Або усвідомити, що це не концентрат, а очищений продукт.
Тпрууууу ! Стоять Сіра !.....Світлоносний...дорогенький....ти мені поясни з точки зору здорового глузду, нафіга мені купувати таблетку протеїну, розчиняти її водою для досягнення низької концентрації, потім вживати, якщо цю низьку концентрацію потрібної моєму організму речовини, я можу спокійненько і без ризику похибки при розчині, отримати, пережувавши шматок смачного мясця ? І що "прімєчатєльно", Світлоносний, нічого такого, мені, при цьому, усвідомлювати не треба.

Цитата

Люди, схаменіться. :-)
Твоя правда. Варто схаменутись.
  • 2

#124 СВІ†ЛОНОСНИЙ

    http://svobodaslova.ukrainianforum.net/

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2386 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:з Небес

Відправлено 18.03.2013 – 23:35

У протеїна вища біодоступність, швидкість засвоювання, нема холестеринів і жирів, а також инших непотрібних складових. Щоб отримати потрібну кількість протеїна тобі буде потрібно їсти стільки м’яса, що твій організм просто не справлятиметься з тією їжею, яку ти в нього кидаєш, а також ти його навантажиш насиченими жирами, холестерином.
Занадто м’ясна дієта підвищує ризик ракових захворювань.
Надмірне вживання м’яса також збільшує ризик виникнення ниркових каменів. Також цікаво як ти це м’ясо їстимеш, одна справа, якщо це варене м’ясо, або запечена в духовці курячка, але якщо це буде смажене м’ясо, то це додаткова шкода організмові.

Також треба врахувати катаболічний процес. Адже кожній людині хочеться отримати максимум від того, у що вона вкладає зусилля. І тут дуже важливим стає час засвоєння протеїнів. Зокрема після тренування і вранці, після сну, коли організмові бракує поживних речовин він починає руйнувати себе, для отримання поживних речовин. На те щоб поїсти і перетравити їжу потрібно багато часу, а протеїн у легкодоступній формі зупиняє катаболістичні процеси.

Отже, достатньо переваг. А від звичайної їжі відмовлятися і не варто, протеїн це завжди додаткове джерело білків, у зв’язку зі збільшеним навантаженням.


То яка може бути причина відмовлятися від спортивного харчування? Тільки через страх вживати все, що має форму порошку? Чи не краще почитати, вивчити питання, розрахувати потрібну кількість для себе і не боятися?

Повідомлення відредагував СВІ†ЛОНОСНИЙ: 18.03.2013 – 23:43

  • 0

#125 Pavlo_Taiko

    міністр по боротьбі з етикою та мораллю

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2145 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 19.03.2013 – 00:28

Перегляд дописуСВІ†ЛОНОСНИЙ (18.03.2013 – 18:12) писав:

Може буду банальним, але протеїни це з англійської білки. Ті самі білки, що є в будь-якій їжі.
Які у великих кількостях теж не сильно корисні для печінки. Хоча росторопша поправить усе (сподіваюсь).

Перегляд дописуСВІ†ЛОНОСНИЙ (18.03.2013 – 23:35) писав:

У протеїна вища біодоступність, швидкість засвоювання, нема холестеринів і жирів,
Як у курячої грудки?

Перегляд дописуСВІ†ЛОНОСНИЙ (18.03.2013 – 23:35) писав:

На те щоб поїсти і перетравити їжу потрібно багато часу, а протеїн у легкодоступній формі зупиняє катаболістичні процеси.
А ось це вже цікаво. Яйця як джерело "швидких" білків не катять? У скільки разів "протеїн" швидше засвоюється?

Перегляд дописуСВІ†ЛОНОСНИЙ (18.03.2013 – 23:35) писав:

То яка може бути причина відмовлятися від спортивного харчування?
У мене це - ціна. Я підрахував що дешевше купувати курячу грудку і готувати з неї парові котлети. Однак якщо протеїн має більше переваг - мабуть можна частково вживати і його. Питання лише у доцільності та кількісних характеристиках цих переваг.
  • 0

#126 СВІ†ЛОНОСНИЙ

    http://svobodaslova.ukrainianforum.net/

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2386 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:з Небес

Відправлено 19.03.2013 – 01:52

Перегляд дописуPavlo_Taiko (19.03.2013 – 00:28) писав:

Які у великих кількостях теж не сильно корисні для печінки. Хоча росторопша поправить усе (сподіваюсь).
Я здійснив швидкий перегляд статтей з цього питання, більшість вказує на те, що існують міти про: зневоднення, навантаження на нирки, навантаження на печінку, вимивання кальцію від НАДМІРНОГО вживання протеїнів, проте, жодного наукового підтвердження цьому не існує. Більше того, проводилися досліди, в яких люди перевищували рекомендовану дозу протеїнів і ніякі з цих наслідків не спостерігалися.

Перегляд дописуPavlo_Taiko (19.03.2013 – 00:28) писав:

Як у курячої грудки?
Білки у курячій грудці знаходяться у цільній формі, і організмові потрібен час і енергія на те, щоб розламати їхні ланцюжки на складові ланки. Є різні ступені очистки протеїну, наприклад гідрогенизований протеїн містить уже розщеплені частки білка.
Щоб сказати вміст жирів, холестеринів, білків у курячій грудці треба подивитися десь в інтернеті.
Не варто сприймати протеїн як якийсь магічний порошок. Це той самий білок, та сама їжа, нічого надзвичайного вона не зробить. Можна намагатися так харчуватися (часто), щоб у крові й так постійно був уже перетравлений протеїн. Просто з порошковим протеїном це робити простіше, організм може не виробити стільки ферментів, скільки потрібно для засвоєння і перетравлення їжі.


Перегляд дописуPavlo_Taiko (19.03.2013 – 00:28) писав:

А ось це вже цікаво. Яйця як джерело "швидких" білків не катять? У скільки разів "протеїн" швидше засвоюється?
Тут не тільки у швидкості справа, треба ще подивитися досліди наскільки ця швидкість впливає на головний результат - на приріст сили і ваги м’язів. Звісно, протеїн однозначно швидше, є види протеїну де він розщеплений до окремих молекул, гідрогенізований.

Гроші завжди важливі, тому можна порахувати вартість 100 гр. протеїнів куркою чи порошком і порівняти що буде дешевше.
Для прикладу візьмемо дорогий Гідрогенізований сивороточний ізолят від AST Sport
http://www.iherb.com...lbs-908-g/24719
Це 745гр. білка за 368 грн. (приблизно +доставка -знижка)
Виходить за 100 гр. білка коштує 49.39 грн.

Ціни на яйця я не знайшов, так що зайду в супермаркет і виправлю. В одній статті говориться приблизно 10 грн. за 10 яєць.
http://lowcarbdiets....proteinfood.htm
У велиуому яйці приблизно 6гр протеїна.

Щоб отримати 100 гр. протеїна треба купити 16 яєць це приблизно 16 грн.

Виходить, що яйця дешевші.

Повідомлення відредагував СВІ†ЛОНОСНИЙ: 19.03.2013 – 01:58

  • 0

#127 Pavlo_Taiko

    міністр по боротьбі з етикою та мораллю

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2145 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 20.03.2013 – 21:37

Перегляд дописуСВІ†ЛОНОСНИЙ (19.03.2013 – 01:52) писав:

Білки у курячій грудці знаходяться у цільній формі, і організмові потрібен час і енергія на те, щоб розламати їхні ланцюжки на складові ланки.
Так і круто. В чому проблема? Хіба не його робота?
Про курятину - вже давно все переглянуто та підраховано. На 100 грам курячої грудки маєш більше 20 грам білка і один грам жиру (не сильно страшно, як на мене :) )
Тобто 100 грам білка тобі обійдеться в 20 гривень.
  • 0

#128 Pavlo_Taiko

    міністр по боротьбі з етикою та мораллю

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2145 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 20.03.2013 – 22:10

Перегляд дописуСВІ†ЛОНОСНИЙ (19.03.2013 – 01:52) писав:

http://www.iherb.com...lbs-908-g/24719
Це 745гр. білка за 368 грн. (приблизно +доставка -знижка)
Виходить за 100 гр. білка коштує 49.39 грн.
Ні - це 908 грам препарату за 42$ + доставка. У препараті 46% протеїну. Тобто в банці 417 грам протеїну. Тобто 100 грам протеїну коштує десь десять баків.
Тобто більше 80 гривень.
Проти 20 за курку та 16 за яйця.

Повідомлення відредагував Pavlo_Taiko: 20.03.2013 – 22:11

  • 0

#129 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 20.03.2013 – 22:14

Перегляд дописуPavlo_Taiko (20.03.2013 – 21:37) писав:

Так і круто. В чому проблема? Хіба не його робота?
Про курятину - вже давно все переглянуто та підраховано. На 100 грам курячої грудки маєш більше 20 грам білка і один грам жиру (не сильно страшно, як на мене :) )
Тобто 100 грам білка тобі обійдеться в 20 гривень.

Ну дивлячиь як буде засвоюватись.
Який результат буде.
Рахувати можна все що завгодно.

Перегляд дописуPavlo_Taiko (20.03.2013 – 22:10) писав:

Ні - це 908 грам препарату за 42$ + доставка. У препараті 46% протеїну. Тобто в банці 417 грам протеїну. Тобто 100 грам протеїну коштує десь десять баків.
Тобто більше 80 гривень.

Тепер порівняй з протеїном Вансітон.
Там явно все буде дешевше, але в кінцевому варіанті з нього може бути 0 віддачі.
Можна взяти соєвий ізолят - там вміст білку 90% - 60 грн/кг.

Люди відчувають результат, а не якийсь вміст білку у відсотках.
  • 0

#130 СВІ†ЛОНОСНИЙ

    http://svobodaslova.ukrainianforum.net/

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2386 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:з Небес

Відправлено 21.03.2013 – 00:15

Перегляд дописуPavlo_Taiko (20.03.2013 – 22:10) писав:

Ні - це 908 грам препарату за 42$ + доставка. У препараті 46% протеїну. Тобто в банці 417 грам протеїну.
46% - це DV на одну порцію. Це який відсоток протеїну від денної норми міститься в порції.

Процент суто білку там не вказаний, його можна порахувати: 1 мірна ложка (28 grams) містить — Protein 23 g
Це 82 %

Тобто, як і раніше 100 гр. білка коштує 49.39 грн

Але це один із найчистіших і найдорожчих протеїнів, туди ще додають ензіми, для того, щоб збільшити кількість і швидкість його засвоєння.

Є різні джерела, з яких виготовляють протеїни, різні способи очистки, концентрати, ізоляти.
Почитай в інтернеті статті на тему How to chose protein.

Не дуже чесні виробники можуть випускати продукт під назвою ізолят, але окрім ізоляту туди включати концентрат. Який відсоток ізоляту, а який концетрату не пишеться, відповідно ізоляту можна додати рівно стільки, щоб він там був для дотримання формальности.

Перегляд дописуMr.Ripley (20.03.2013 – 22:14) писав:

Тепер порівняй з протеїном Вансітон.
Там явно все буде дешевше, але в кінцевому варіанті з нього може бути 0 віддачі.
Можна взяти соєвий ізолят - там вміст білку 90% - 60 грн/кг.

Люди відчувають результат, а не якийсь вміст білку у відсотках.

Все правильно. Колись вважався найкращим яєчний протеїн, бо там був дуже високий відсоток білків, але потім зрозуміли, що він не так ефективно використовується організмом для побудови м’язів як сивороточний. Це повністю змінило акцент виробників спортивного харчування на сивороточний протеїн, який зараз вважаєтсья основним стандартом.

Окрім відсотків білків важлививй склад амінокислот протеїну, бо є незамінні амінокислоти, є ті, яких організм вимагає більше, є ті, яких менше. Тому, на упаковці може бути написано тих протеїнів скільки завгодно, але вони можуть бути просто непотрібними. Як от згаданий соєвий протеїн, людина не травоїдна, рослинні білки організму важче засвоювати і важче використовувати їх як будівельний матеріял для м’язів.

Повідомлення відредагував СВІ†ЛОНОСНИЙ: 21.03.2013 – 00:26

  • 0

#131 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 26.03.2013 – 15:44

Зображення
  • 0

#132 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 05.04.2013 – 23:06

Зображення


Повідомлення відредагував Mr.Ripley: 05.04.2013 – 22:57

  • 0

#133 Pavlo_Taiko

    міністр по боротьбі з етикою та мораллю

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2145 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 06.04.2013 – 10:17

Перегляд дописуMr.Ripley (20.03.2013 – 22:14) писав:

Ну дивлячиь як буде засвоюватись.
Який результат буде.
Рахувати можна все що завгодно.
Тобто основна різниця в ступені засвоєння?
А це залежить від інших факторів також, окрім пов'язаних з якістю самого білка? Якщо в тебе кетоз ти явно не засвоїш весь білок, в першу чергу він піде як джерело енергії. Чи є якісь співвідношення між кількістю білків та вуглеводів/жирів? Від чого ще вони залежать?
Мені казали - бери і качайся, а тут якась біохімія почалась.
  • 0

#134 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 06.04.2013 – 22:28

Перегляд дописуPavlo_Taiko (06.04.2013 – 10:17) писав:

Тобто основна різниця в ступені засвоєння?
А це залежить від інших факторів також, окрім пов'язаних з якістю самого білка? Якщо в тебе кетоз ти явно не засвоїш весь білок, в першу чергу він піде як джерело енергії. Чи є якісь співвідношення між кількістю білків та вуглеводів/жирів? Від чого ще вони залежать?
Мені казали - бери і качайся, а тут якась біохімія почалась.

Я нічого не рахую - просто дивлюсь на результат.
Протеїн нічого не вартий, якщо результату з нього нуль..

Зображення

Повідомлення відредагував Mr.Ripley: 06.04.2013 – 22:31

  • -1

#135 dniprodd

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 1 повідомлень

Відправлено 22.04.2013 – 21:52

Сенс протеїнових коктейлів в тому, що вони швидко засвоюються. Білок курячої грудки засвоюється довго і не в 100%. Найшвидше засвоюється білок яєць далі молока, риби, м'яса. В ідеальному світі потрібно вживати 50\50. Половину білків з їжі, а іншу половину з коктейлів. В такому разі ви не будете топтати по 50 яєць в день чи 1,25 кг грудки. До речі непогане джерело білків з їжі це м'ясо лосося. Там на 100 грам 42 грами білку (з етикетки в метро) правда там є жир, але то жир Омега 3, корисний. Звісно не рекламую, але спортсменам може бути цікаво: в "Метро" роблять постійно акції на червону рибу. Наприклад 1 кг лосося за 65 гр. Толково. Ну і звісно не жирний сир. на 100 грам 19 білку.
Стосовно стероїдів то всі професійні спортсмени їх вживають. Крім тих випадків де заборонено федерацією. Хоча є деякі препарати від яких за 2 місяці і сліду не залишиться. Успіхів.
  • 0

#136 Сергій Задрот

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 10 повідомлень

Відправлено 22.04.2013 – 23:34

Перегляд дописуdniprodd (22.04.2013 – 21:52) писав:

До речі непогане джерело білків з їжі це м'ясо лосося.
А ще чорна ікра.
  • 0

#137 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 23.04.2013 – 01:40

Перегляд дописуСергій Задрот (22.04.2013 – 23:34) писав:

А ще чорна ікра.

Це класно звичайно, але тут в темі рахували, звідки найдешевше отримати білок)
  • -1

#138 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 10.06.2013 – 01:30

Привіт всім.

Що краще для 1 курсу?

метан+дека
сустанон+дека
сустанон+метан

Або просто
метан+станазолол і на виході провірон?
Бо трохи боюсь уколів з самого початку :itshe:

Хто що скаже?
  • -1

#139 Pavlo_Taiko

    міністр по боротьбі з етикою та мораллю

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2145 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 04.08.2013 – 20:06

Перегляд дописуMr.Ripley (10.06.2013 – 01:30) писав:

Привіт всім.

Що краще для 1 курсу?

метан+дека
сустанон+дека
сустанон+метан

Або просто
метан+станазолол і на виході провірон?
Бо трохи боюсь уколів з самого початку :itshe:

Хто що скаже?


Дядьку ти переплутав форум по ходу. Ти у нас тут єдиний хімік здається. Тобі і видніше по ходу. Я б взяв прошутто два лятрапа та брюнетку.

Повідомлення відредагував Pavlo_Taiko: 04.08.2013 – 20:07

  • 0

#140 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 05.08.2013 – 21:45

Перегляд дописуPavlo_Taiko (04.08.2013 – 20:06) писав:

Ти у нас тут єдиний хімік здається.

поки ще ні ;)
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних