Перейти до вмісту

Спортивне програмування


Повідомлень в темі: 17

#1 Jarlax

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 186 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів, Мензоберранзан

Відправлено 01.02.2007 – 22:03

  • 17
Досить давно цікавлюсь олімпіадами по інформатиці. На форумі нічого по цьому не знайшов, тому вирішив почати. Сайти:
http://acm.lviv.ua/ (львівський сайт!!!)
http://acm.pku.cn/
http://acm.uva.es/problemset/
http://acm.timus.ru/ (є на російській мові)
http://www.olymp.vin....ua/index.shtml (вінницький сайт, мабуть, найкраще підійде для школярів)
http://www.topcoder.com/ (суто на змагання, але задачі там, IMHO, найпростіші)
Хто цікавиться - кидайте лінки на цікаві задачі, чи сайти.

#2 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 02.02.2007 – 23:02

Перегляд дописуJarlax (1.02.2007 22:00) писав:

1. http://www.olymp.vin....ua/index.shtml (вінницький сайт, мабуть, найкраще підійде для школярів)
2. http://www.topcoder.com/ (суто на змагання, але задачі там, IMHO, найпростіші)
Хто цікавиться - кидайте лінки на цікаві задачі, чи сайти.
1. У мене була ціла купа задач з тієї гімназії..і розв`язки теж..якщо потрібно буде - звертайтесь.
2. На топкодері тільки спочатку дитячі задачки, далі вже рульні йдуть. Крім того там можна не тільки кодити а й перевіряти чужий код і за це теж гроші отримувати.

Повідомлення відредагував Киря: 02.02.2007 – 23:04

  • 0

#3 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 05.01.2008 – 16:06

Хтось займається спортивним програмуванням?

А кому цікаво може зайти на такі сайти
http://www.acm.lviv.ua
acm.timus.ru
topcoder.com/tc
  • 0

#4 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 08.01.2008 – 01:05

http://e-olimp.com.ua/
  • 0

#5 volodymyr_ch

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 96 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 08.01.2008 – 15:35

http://projecteuler.net
  • 0

#6 Xobb

    Doctor What'son

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1481 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 08.01.2008 – 19:13

пробував олімпіади. якось пам'ятаю в школі діло було. міська олімпіада, дірєктор день перед тим мені каже шо я ізбранний. ну йду на олімпіаду. а там паскаль і дельфа. питаю: сішка єсть? вони: ні, не єсть. сішку нада було наперед замовляти.

Олімпіада йде своїм шляхом, всі гарно пишуть програмки і решта. Хобб сидить і тупо вичитує справку по паскалю. Коли залишається година до закінчення, закриваю справочку і вперед програмувати. на обласну олімпіаду не пішов, та ну їх всіх.
  • 0

#7 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 09.01.2008 – 00:31

Свій чувак:)
  • 0

#8 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 09.01.2008 – 00:39

Доречі мене теж бісить Паскаль! Навіщо його в школі ввели :) Краще відразу на плюсах.

Теми Jarlax`а і Lactarius (aka Ivan Metal!) об`єднав.
  • 0

#9 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 09.01.2008 – 20:07

Цитата

Доречі мене теж бісить Паскаль! Навіщо його в школі ввели (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Краще відразу на плюсах.
Паскаль взагалі не варто юзати. Все писати самому треба. а в плюсах СТЛ рулить... тай код гарніше виглядає.. напрягають мене ті begin i end... а от дужки зразу видно

Цитата

Теми Jarlax`а і Lactarius (aka Ivan Metal!) об`єднав.
Упс не помітив...
  • 0

#10 Zingara

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 17 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Львів

Відправлено 11.01.2008 – 01:07

ну не знаю, чи на TopCoder'і дійсно найлегші задачі :) , інколи й кучеряві попадаються... Та й те, що треба писати класи класи мені не надто подобається... :happy1: з моїми знаннями то їх знаннями... А загалом сайт класний :) і Арена симпатична - просто ляпота :D
  • 0

#11 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 13.01.2008 – 19:20

Цитата

ну не знаю, чи на TopCoder'і дійсно найлегші задачі (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) , інколи й кучеряві попадаються... Та й те, що треба писати класи класи мені не надто подобається... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) з моїми знаннями то їх знаннями... А загалом сайт класний (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) і Арена симпатична - просто ляпота (IMG:style_emoticons/default/cool1.gif)
Бувають кучеряві... Але задачі рідко якісь прикольні... Переважно прочитати і кодити... А ше напрягає манера написання умов....
От думаю може то з Сшарп пробувати на топ кодері писати......
А взагаль Львівський контестер найкращий. Задачі цікаві і ориганільні.... І важких є досить.
  • 0

#12 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 13.01.2008 – 21:47

Інструкція на ТопКодері просто потрясна :D :

Цитата

Keep in mind that even though your code may provide the correct expected result for all of the example cases, it is not necessarily correct.
І особливо порадувала порада

Цитата

Remember to compile (and maybe even test) prior to submitting.
:)

Перегляд дописуLactarius (aka Ivan Metal!) (13.01.2008 19:20) писав:

От думаю може то з Сшарп пробувати на топ кодері писати......
Доречі, там є плагін для використання зовнішньої IDE, але "The FileEdit plugin is useful if you wish to use either an external editor or external IDE to develop your problems whether you develop in Java or C++. " То виходить що для C# не можна так юзати?
  • 0

#13 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 17.01.2008 – 14:59

Цитата

То виходить що для C# не можна так юзати?
Не знаю ше не пробував. А на С++ писав прямо на арені.
  • 0

#14 DixonD

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 6 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Лемберг

Відправлено 07.02.2009 – 02:11

Перегляд дописуСварус (13.01.2008 21:47) писав:

То виходить що для C# не можна так юзати?
Можна, все можна :) . Вже не памятаю добре, але з усіх плагінів при переході з С++ на С# міняв здається лише плагін, що клепає тести в код...
  • 0

#15 Хтось_дивний

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1037 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Україна, Тернопіль

Відправлено 26.03.2009 – 03:36

Може хтось знайомий з олімпіадою яку влаштовує OpenSystem?
  • 0

#16 -=Українець=-

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 369 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Хмельницького

Відправлено 26.03.2009 – 09:53

Наскільки я зрозумів це "КПІ" влаштовує, тим потрібно бути знайомим з програматорами, щоб запрограмовувати мікропроцесори!!!!!! Це напевно для РТФ, або ФІОТ!
  • 0

#17 bastet

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 333 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 26.03.2009 – 12:02

Перегляд допису†Fallen Angel† (26.03.2009 03:36) писав:

Може хтось знайомий з олімпіадою яку влаштовує OpenSystem?
http://keoa.kpi.ua/Olimp/index.htm
http://keoa.kpi.ua/g...20855/index.htm - положення олімпіади
стенди - авр й. мова на вибір - си або асм,
команди по 2 людини.

2 сеперс - взагалі-то, мікроконтролери вчать на більшості технічних спеціальностей кпі. Але кафедра лише одна, спрямування якої саме мікроконтролери - кеоа (екс кипева) яка знаходитсья на факультеті електроніки. вони і є організаторами цієї олімпіади.
зи програмувати треба не мікропроцесор а мікроконтролер

Повідомлення відредагував bastet: 26.03.2009 – 12:08

  • 0

#18 Хтось_дивний

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1037 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Україна, Тернопіль

Відправлено 27.03.2009 – 00:07

Дякую вам обом за відповідь. З цим всім я більш менш ознайомлений. Просто цікаво може хтось вже був на такій олімпіаді і може детально розповісти, так сказати "ізнутрі")
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua