Перейти до вмісту

Поможіть


Повідомлень в темі: 4

#1 AymIn

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 253 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Трускавець =))

Відправлено 11.12.2007 – 12:32

  • 4
Привіт дивіться я лазив по сайті і знайшов там напис "до нового року залишилося ...", і показує час до нового року. Підскажіть як таке можна зробити?

#2 uniqpaid.org.ua

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 48 повідомлень

Відправлено 11.12.2007 – 12:44

Перегляд дописуAymIn (11.12.2007 12:32) писав:

Привіт дивіться я лазив по сайті і знайшов там напис "до нового року залишилося ...", і показує час до нового року. Підскажіть як таке можна зробити?

http://uniqpaid.org.ua/search.php


заходиш і переглядаєш в html
копіюєш скрипт від

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
<head>
<script type="text/javascript">


і до

</script>
</h1>
</FORM>
  • 0

#3 Julli Kryshtal

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 191 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Lviv

Відправлено 11.12.2007 – 15:47

Просто нажми на той значок який ти побачив...чужий...і тобі висвітиться віконце з цим сайтом...
  • 0

#4 AymIn

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 253 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Трускавець =))

Відправлено 14.12.2007 – 21:03

a mojna ce v php ? NU DUJE TREBA _ PMOJIT' !!!!
  • 0

#5 SAS

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 189 повідомлень
  • Місто:Черкаси

Відправлено 15.12.2007 – 00:10

не в ПХП, а в JavaScript. тобі ж вище показали як це потрібно зробити.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua