Перейти до вмісту

Лапки


Повідомлень в темі: 6

#1 Scorpion

    Цезар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 338 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 25.11.2007 – 23:55

  • 6
Власне ось в чому проблема:

В пхп маю змінну, що містить 2 види лапок

$ja_zminna = "<a gref='url'>link</a>PROBLEM";

Так от замість слова Problem мені треба вставити код лічильника

Цитата

<!--bigmir)net TOP 100-->
<script type="text/javascript" language="javascript"><!--
function BM_Draw(oBM_STAT){
document.write('<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" style="display:inline;margin-right:4px;"><tr><td><div style="margin:0;padding:0;font-size:1px;width:88px;"><div style="background:url(\'http://i.bigmir.net/cnt/samples/diagonal/b58_top.gif\') no-repeat top;height:1px;line-height:1px;">&nbsp;</div><div style="font:10px Tahoma;text-align:center;background-color:#A1A1A1;height:15px;"><a href="http://www.bigmir.net/" target="_blank" style="color:#0000ab;text-decoration:none;">bigmir<span style="color:#ff0000;">)</span>net</a></div><div style="height:1px;background:url(\'http://i.bigmir.net/cnt/samples/diagonal/b58_top.gif\') no-repeat bottom;"></div><div style="font:10px Tahoma;padding-left:7px;background:url(\'http://i.bigmir.net/cnt/samples/diagonal/b58_center.gif\');"><div style="padding:4px 6px 0 0;"><div style="float:left;color:#797979;">хиты</div><div style="float:right;color:#003596;font:10px Tahoma;">'+oBM_STAT.hits+'</div></div><br clear="all" /><div style="padding-right:6px;"><div style="float:left;color:#797979;">хосты</div><div style="float:right;color:#003596;font:10px Tahoma;">'+oBM_STAT.hosts+'</div></div><br clear="all" /><div style="padding-right:6px;"><div style="float:left;color:#797979;">всего</div><div style="float:right;color:#003596;font:10px Tahoma;">'+oBM_STAT.total+'</div></div><br clear="all" /><div style="height:3px;"></div></div><div style="background:url(\'http://i.bigmir.net/cnt/samples/diagonal/b58_bottom.gif\') no-repeat top;height:2px;line-height:1px;">&nbsp;</div></div></td></tr></table>');
}
//-->
</script>
<script type="text/javascript" language="javascript"><!--
bmN=navigator,bmD=document,bmD.cookie='b=b',i=0,bs=[],bm={o:1,v:121212,s:121212,t:0,c:bmD.cookie?1:0,n:Math.round((Math.random()* 1000000)),w:0};
for(var f=self;f!=f.parent;f=f.parent)bm.w++;
try{if(bmN.plugins&&bmN.mimeTypes.length&&(x=bmN.plugins['Shockwave Flash']))bm.m=parseInt(x.description.replace(/([a-zA-Z]|s)+/,''));
else for(var f=3;f<20;f++)if(eval('new ActiveXObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.'+f+'")'))bm.m=f}catch(e){;}
try{bm.y=bmN.javaEnabled()?1:0}catch(e){;}
try{bmS=screen;bm.v^=bm.d=bmS.colorDepth||bmS.pixelDepth;bm.v^=bm.r=bmS.width}catch(e){;}
r=bmD.referrer.slice(7);if(r&&r.split('/')[0]!=window.location.host){bm.f=escape®;bm.v^=r.length}
bm.v^=window.location.href.length;for(var x in bm) if(/^[ovstcnwmydrf]$/.test(x)) bs[i++]=x+bm[x];
bmD.write('<sc'+'ript type="text/javascript" language="javascript" src="http://c.bigmir.net/?'+bs.join('&')+'"></sc'+'ript>');
//-->
</script>
<!--bigmir)net TOP 100-->

і як це зробити. хелп!

#2 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 26.11.2007 – 00:15

$echo .= <<<EOF
будь-який текст, лапки і все все все (крім слова EOF)
EOF;


P.S. Цей код я знайшов в шаблонах для IPB :kozak:
  • 0

#3 Lukom

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 112 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Ukraine-Lviv

Відправлено 26.11.2007 – 00:26

1) можна запхати код баннера в файл banners.htm і зробити <? include('banners.htm') ?> (або require_once) де потрібно.
2) можна провести над текстом заміну \ на \\, ' на \', " на \".
  • 0

#4 Scorpion

    Цезар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 338 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 26.11.2007 – 17:28

MrGALL
а в змінну його можна так само запхати?
  • 0

#5 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 26.11.2007 – 17:41

Scorpion
той код, що я привів, якраз і запихає все в змінну $echo :kozak:
  • 0

#6 Scorpion

    Цезар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 338 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 26.11.2007 – 18:13

ааа, я завтикав. дякую
  • 0

#7 Lukom

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 112 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Ukraine-Lviv

Відправлено 29.01.2008 – 23:03

До речі, гарним вирішенням проблеми відділення html від php коду є використання темплейтів. Можна скористатись Smarty чи patTemplate
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних