Перейти до вмісту

Поможіть


Повідомлень в темі: 10

#1 MAZADA

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 66 повідомлень

Відправлено 29.10.2007 – 11:58

  • 10
Скажіть мені будласка як зробити кнопку ( наприклад ячейку для пошуку обо ячейку для ведення логіну або паролю) скажзіть будласка код!

#2 uniqpaid.org.ua

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 48 повідомлень

Відправлено 29.10.2007 – 12:07

аффтар жжот :rolleyes:
і ти думаєш, що пошук чи авторизація цим обійдеться? )))

п.с. домашнє завдання вже зробив? =)))

Поважайте форумчан! Усне попередження. Злобний модераторор AdobeFlash.com.ua
  • 0

#3 AymIn

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 253 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Трускавець =))

Відправлено 29.10.2007 – 12:21

Приклад входу - взяв з юкозу =)

[quote]<style type="text/css">.uLogBlock {margin:0;padding:2px;clear:both;}.uLogDescr,.uLogRem {float:left;}.uLogField,.uLogSbm {float:right;}</style>
%IF($ERROR$)%<div style="color:red;text-align:center;padding-bottom:3px;">$ERROR$</div>%ENDIF%
%IF($PAGE_ID$=login)%<div style="width:220px;text-align:center;">%ENDIF%
%IF($PAGE_ID$=denied)%<div style="width:170px;">%ENDIF%
<dl class="uLogBlock"><div class="uLogDescr">Логин:</div><div class="uLogField"><input class="loginField" type="text" name="user" value="" size="20" style="width:100px" maxlength="25" /></div></dl>
<dl class="uLogBlock"><div class="uLogDescr" id="uld2">Пароль:</div><div class="uLogField" id="ulf2"><input class="loginField" type="password" name="password" size="20" style="width:100px" maxlength="15" /></div></dl>
<dl class="uLogBlock"><div class="uLogRem"><input id="rem$PAGE_ID$" type="checkbox" name="rem" value="1" checked /><label for="rem$PAGE_ID$">запомнить</label> %IF($PAGE_ID$=login)%<input id="hid$PAGE_ID$" type="checkbox" name="hidden" value="1" /><label for="hid$PAGE_ID$">скрытый</label>%ENDIF%</div>
<div class="uLogSbm"><input class="loginButton" name="sbm" type="submit" value="Вход" /></div></dl>
<dl class="uLogBlock"><div class="uLogLinks" style="font-size:7pt;text-align:center;"><a id="ull1" href="$REMINDER_LINK$">Забыл пароль</a> · <a id="ull2" href="$REGISTER_LINK$">Регистрация</a></div></dl>
%IF($PAGE_ID$=login|=denied)%</div>%ENDIF%[/quote]

Повідомлення відредагував AymIn: 29.10.2007 – 12:23

  • 0

#4 Lukom

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 112 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Ukraine-Lviv

Відправлено 29.10.2007 – 12:51

Для чого так складно?

HTML-код для аутентифікації приблизно має бути таким:

<label for="login">Логін:</label><input type="text" id="login" />
<br /><label for="pass">Пароль:</label><input type="text" id="pass" />

for="..." потрібний для того, щоб коли клікаєш по тексту фокус переводився на поле, яке з цим текстом пов'язане. Дуже на цьому зауважую, бо багато веб-розробників, які вчили html нашвидкуруч не знають що таке label і для чого воно є. Наприклад тут, на теревенях, так і є, якщо клікнути по тексту внизу (бліц відповідь -> Опції повідомлення).

Повідомлення відредагував Lukom: 29.10.2007 – 12:52

  • 0

#5 MAZADA

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 66 повідомлень

Відправлено 29.10.2007 – 13:35

Скажіть ще будласка як мені зробити то шо я там буду вводити мені покажувало на компі, або десь зберігало?
  • 0

#6 Денис :)

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 585 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Столиця

Відправлено 29.10.2007 – 13:39

для цього тобі треба вчити якусь з мов програмування... це не на стільки складно :rolleyes:
  • 0

#7 MAZADA

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 66 повідомлень

Відправлено 29.10.2007 – 13:48

Скажіть будласка як мені то зробити? Буду сильно вдячний!
  • 0

#8 Agressor_kb

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 110 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Kiev

Відправлено 29.10.2007 – 14:00

скачай собі книжку з HTML чи XHTML
  • 0

#9 Денис :)

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 585 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Столиця

Відправлено 29.10.2007 – 16:54

Шановний ПАНАВТОРТЕМИ, це складніше, ніж ви собі уявляєте.
Без необхідних знань ви нічого не зробите (принаймні хорошого), тому йдемо до тата й мами, кажемо "йа хачу стать праграмістом", берете грошики з котрими їдете на книжковий ринок, і там берете щось подібне до "РНР для Чайників". От як тільки придбаєте собі літературку, і почнете з цією справою знайомитись - тоді будемо допомогати, а поки що, нажаль, нічим не можемо вам зарадити.
  • 0

#10 MAZADA

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 66 повідомлень

Відправлено 29.10.2007 – 16:57

ХІ-ХІ втішили ви мене. :rolleyes: А ти сам знаеш як то робити?
<_< :D :) :)
  • 0

#11 AymIn

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 253 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Трускавець =))

Відправлено 29.10.2007 – 22:20

Класна річ
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних