Перейти до вмісту

- - - - -

Flesh


Повідомлень в темі: 5

#1 Єжік_UA

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 749 повідомлень

Відправлено 10.08.2007 – 08:43

  • 5
Допоможіть будь ласка знайти програму для створення Флеш банерів! Буду дуже вдячний!

#2 Івгєша

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 172 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дніпропетровськ

Відправлено 10.08.2007 – 19:26

А чим macromedia flash mx не влаштовує?Може є щось краще,але я не знаю,створюю цим
  • 0

#3 Єжік_UA

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 749 повідомлень

Відправлено 10.08.2007 – 20:47

Перегляд дописуІвгєша (10.08.2007 20:26) писав:

А чим macromedia flash mx не влаштовує?Може є щось краще,але я не знаю,створюю цим
Так а де її взяти?
  • 0

#4 Живчик

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 103 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ, на підніжжі Старокиївської гори

Відправлено 10.08.2007 – 21:02

Перегляд дописуmaximumua (10.08.2007 21:47) писав:

Так а де її взяти?

А я вже взяв, тільки не розберу що робити далі, задаю це питання тобі
  • 0

#5 Єжік_UA

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 749 повідомлень

Відправлено 10.08.2007 – 21:05

Перегляд дописуЖивчик (10.08.2007 22:02) писав:

А я вже взяв, тільки не розберу що робити далі, задаю це питання тобі
Якби ж я знав що там за програма, то сказавби... а так.. а де ти її скачав? Скільки вона займає?
  • 0

#6 Живчик

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 103 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ, на підніжжі Старокиївської гори

Відправлено 10.08.2007 – 21:53

Перегляд дописуmaximumua (10.08.2007 22:05) писав:

Якби ж я знав що там за програма, то сказавби... а так.. а де ти її скачав? Скільки вона займає?
сайт paravoz.com, назви не памятаю, вона англійською та французькою
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних