Перейти до вмісту

Wi-fi мережа


Повідомлень в темі: 185

#41 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 19.03.2009 – 20:30

Перегляд дописуІвасик Телесик (19.03.2009 20:27) писав:

wifi - сервер не знайдено
ну то спробуй через LAN. підключи її до компа звичайним кабелем Ethernet ("вита пара").
  • 0

#42 Івасик Телесик

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 305 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:kyiv/iv-frankivsk(kalush)

Відправлено 19.03.2009 – 20:38

теж саме
  • 0

#43 zav

    зрадник

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9565 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 19.03.2009 – 21:41

Якщо нема web-сервера на пристрої, то як його налаштовувати? І що вона вміє, зрештою? Непрограмований міст мідь-радіво?
Ще таке: гарантія наявна? Якщо ні, то розкрутіть нафіґ! Проб'єте по мікросхемах...
  • 0

#44 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 19.03.2009 – 21:49

Перегляд дописуzav (19.03.2009 21:41) писав:

Ще таке: гарантія наявна? Якщо ні, то розкрутіть нафіґ! Проб'єте по мікросхемах...
бгг) гляньте на коробку, яка там гарантія ;)


тупо якшо не налаштовується.. викинь її :rolleyes:
  • 0

#45 zav

    зрадник

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9565 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 19.03.2009 – 22:19

Перегляд дописуEvol (19.03.2009 21:49) писав:

тупо якшо не налаштовується.. викинь її ;)
Та наче ж працює. Чим місток в нагоді не стане? Задарма ж...
  • 0

#46 Івасик Телесик

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 305 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:kyiv/iv-frankivsk(kalush)

Відправлено 19.03.2009 – 23:51

друг мій раз дзвоне і каже:"слухай, у мене є така штука,що інтернет без кабеля можна"))) Сказав шо нього їх три і шо може мені один дати.от так я його отримав. отримав я його у вигляді куска пласмаси з 2антенами, причому місця де шось може писати про виробника чи модель навіть не затерті, а наби паяльником "випечені". живлення я знайшов, нет підключив, все би було добре, але зашифрувати з'єднання аж ніяк не можу. от чого була створена дана тема... я надіявся шо може хто впізнає девайс, але бачу шо прийдеться розкручувати.
на ньому ше шось dsl пише видно він ше може бути dsl модемом, а не тільки точкою доступу wifi
  • 0

#47 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 20.03.2009 – 00:19

Перегляд дописуІвасик Телесик (19.03.2009 23:51) писав:

на ньому ше шось dsl пише видно він ше може бути dsl модемом, а не тільки точкою доступу wifi
але ж у нього ззаді ніби нема входу RJ-11 (телефонної лінії), чи він там є просто здається ширшим на фотці? якщо немає тоді напис dsl здається доволі дивним. якщо ж це таки RJ-11, тоді в самому модемі мають бути налаштування ;)

а можна детальніші фотки з написами, щоб їх можна було прочитати?


add:
щойно подумав, це мабуть таки dsl модем, але в нього вхід телефонної лінії не RJ-11 як у нас, а RJ-12 (як в UK), яка є трохи ширшою:
Зображення
тоді присутність напису dsl є досить логічним. залишилося з’ясувати як потрапити в інтерфейс налаштування модему.

Повідомлення відредагував Evol: 20.03.2009 – 01:52

  • 0

#48 Івасик Телесик

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 305 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:kyiv/iv-frankivsk(kalush)

Відправлено 20.03.2009 – 00:48

там крім звичного lan є такого ж розміру вхід(тільки він не металевий як перший а пастмасовий) і підписаний він t-dsl, він блище до ноута. але мені від нього потрібен тільки wifi, і питання в тому як його зашифрувати
  • 0

#49 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 20.03.2009 – 01:02

це один із виробів T-Com, лишилося з’ясувати який саме ;)

add:
дуже подібний на T-Com Speedport W 500, правда на малюнку в нього 1 антена :rolleyes:
Зображення

Повідомлення відредагував Evol: 20.03.2009 – 01:10

  • 0

#50 Івасик Телесик

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 305 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:kyiv/iv-frankivsk(kalush)

Відправлено 20.03.2009 – 01:27

Перегляд дописуEvol (20.03.2009 01:02) писав:

дуже подібний на T-Com Speedport W 500, правда на малюнку в нього 1 антена ;)
Зображення


Абсолютна копія!!! але дійсно без однієї антени.

Дякую всі за таку поміч!
щеб знайти як ним маніпулювати...
  • 0

#51 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 20.03.2009 – 01:50

Перегляд дописуІвасик Телесик (20.03.2009 01:27) писав:

щеб знайти як ним маніпулювати...
а на http://192.168.2.1/ часом не заходить після ресету? інтерфейс налаштування він має. тепер дивися на адресу шлюзу і заходь на неї у бравзері (якщо юзаєш проксі-сервер не забудь його відключити в налаштуваннях бравзера).

Повідомлення відредагував Evol: 20.03.2009 – 02:04

  • 0

#52 Івасик Телесик

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 305 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:kyiv/iv-frankivsk(kalush)

Відправлено 20.03.2009 – 21:19

зараз не дома, в суботу буду - напишу шо і як. а якусь може прогу для управління ним треба?

Повідомлення відредагував Івасик Телесик: 20.03.2009 – 21:19

  • 0

#53 Івасик Телесик

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 305 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:kyiv/iv-frankivsk(kalush)

Відправлено 21.03.2009 – 14:41

Перегляд дописуEvol (20.03.2009 01:50) писав:

а на http://192.168.2.1/ часом не заходить після ресету? інтерфейс налаштування він має. тепер дивися на адресу шлюзу і заходь на неї у бравзері (якщо юзаєш проксі-сервер не забудь його відключити в налаштуваннях бравзера).
Так, це було воно!!! тепер я сижу на дивані перед телевізором і набираю текст.! Ще раз дякую!!! На німецькій розбиратися було цікаво)
  • 0

#54 zav

    зрадник

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9565 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 21.03.2009 – 15:02

Перегляд дописуІвасик Телесик (21.03.2009 14:41) писав:

Так, це було воно!!! тепер я сижу на дивані перед телевізором і набираю текст.! Ще раз дякую!!! На німецькій розбиратися було цікаво)
Ну, хоч і з другого разу, але дійшло, гиги.
  • 0

#55 snigok

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 6 повідомлень

Відправлено 25.03.2009 – 21:01

всім здорова,я новачок і мені треба роздуплити шо таке wi-fi і чи можна просто для себе поставити таке вдома?перше мене цікавить чи можна і скільки воно буде коштувати :dontknow:

всім здорова,я новачок і мені треба роздуплити шо таке wi-fi і чи можна просто для себе поставити таке вдома?перше мене цікавить чи можна і скільки воно буде коштувати :(
  • 0

#56 Zuzik

    наглий, самоувєрєнний хам!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1126 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 25.03.2009 – 21:08

Перегляд дописуsnigok (25.03.2009 21:01) писав:

всім здорова,я новачок і мені треба роздуплити шо таке wi-fi і чи можна просто для себе поставити таке вдома?перше мене цікавить чи можна і скільки воно буде коштувати ;)
Я думаю "перше" треба було б дійсно роздуплити що то таке... Потім мало би "перше мене цікавить" а чи треба мені воно...
А чи можна - то ти питай у своїх родичів що з тобою проживають... :dontknow:
коштує на сьогодні не дорого... хоча дивлячись з чим порівнювати... :(
  • 0

#57 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 25.03.2009 – 21:12

Перегляд дописуx-man (19.12.2008 22:24) писав:

добре, але як саме його поставити, мнавіть незнаю моделі, на коробці написано 3COM OfficeConnect ADSL Wireless 108Mbps 11g Firewall Router i це ше на корпусі 3CRWDR200A-75 Або
став WPA2 / WPA2-PSK з AES шифруванням. ще є така функція як приховування точки доступу. тоді підключення на пристроях потрібно налаштовувати вручну із вводом імені мережі (SSID).

Повідомлення відредагував Evol: 25.03.2009 – 21:22

  • 0

#58 snigok

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 6 повідомлень

Відправлено 25.03.2009 – 21:24

а якшо вже ставити то яка сума піде на це?
  • 0

#59 Zuzik

    наглий, самоувєрєнний хам!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1126 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 25.03.2009 – 21:28

Перегляд дописуsnigok (25.03.2009 21:24) писав:

а якшо вже ставити то яка сума піде на це?
А гугль?
З.І. Глянув - що б швидко і без понтів - близько 500 грн... і більше...
  • 0

#60 snigok

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 6 повідомлень

Відправлено 25.03.2009 – 21:38

ну припустимо 500 грн,це яка швидкість і яка відстань сигналу

бо я просто нетбук asus eee pc 1000H або 901 НА і хочу знати для загального розвитку
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних