Перейти до вмісту

Wordpress 2.1


Повідомлень в темі: 5

#1 koval

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 33 повідомлень

Відправлено 06.04.2007 – 20:53

  • 5
Завантажив собі WordPress 2.1. Інсталював, запустив. Українізував файлом локалізації
тим що на ввв.вордпресс.ком.уа

але, українізувало не все,
лишились анг. слова

Edit | No Comments

Pages
Archives
Categories
Meta

хтось може має нормальний українізатор, щоб все підряд українізував???

#2 black_voron

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 206 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ, Україна

Відправлено 06.04.2007 – 23:18

Перегляд дописуkoval (6.04.2007 21:53) писав:


Edit | No Comments

Pages
Archives
Categories
Meta

хтось може має нормальний українізатор, щоб все підряд українізував???

Це прописано у файлах теми, тому українізатором ти їх ніяк не виправиш. Це все треба руцями.

Можно зробити наступним чином:
В корні каталогу знаходиш файл wp-language.php і редагуєш його, додав до масиву $to_languages строки:
'Edit'=>'редагувати',
'Archives'=>'Архів',
ну і так далі.
  • 0

#3 Денис :)

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 585 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Столиця

Відправлено 08.04.2007 – 10:18

деякі слова знаходяться не тільки в тому файлі. Якщо вищезазначений метод не буде працювати - то пошукайте у файлах РНР папки Thems/ваша_тема такі функції

_e('bla-bla-bla');
  • 0

#4 koval

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 33 повідомлень

Відправлено 09.04.2007 – 20:23

дякую. і по ходу справи ще одне запитання.
Чи можна в Wordpress вибирати де буде стояти лінк на сторінку?

у мене на сайті зараз так

#
Сторінки

* Про мене
* Фотоальбом
* Хто такий root?

як мені зробити так щоб лінк на Фотоальбом стояв останнім??? наскільки я розумію то лінки автоматично стають. Я пробував назначати сторінкам порядковий номер сторінки, але воно щось не допомагає ;)((. :)
  • 0

#5 Денис :)

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 585 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Столиця

Відправлено 10.04.2007 – 18:08

у мене в шаблоні налаштування було таке, де визначався порядок меню.
  • 0

#6 koval

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 33 повідомлень

Відправлено 10.04.2007 – 18:34

хм, пошукаю....
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних