Перейти до вмісту

Python


Повідомлень в темі: 6

#1 Гість_Agent 1024_*

  • Гості

Відправлено 02.02.2007 – 11:21

  • 6
Люди, поможіть хто знає і загалом пропоную тут обговорювати питання з Пайтона. Мова прогресивна, модна, треба вчити. :yes:

Мені порібен скрипт, на Python(ні), що пройдеться по текстовому файлу і поверне всі рядки, що починаються на “SMTP SERVER:”

Підкажіть, плз

#2 Лесь

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 8 повідомлень
  • Місто:Хмельницький

Відправлено 16.02.2007 – 00:38

Боюся, вам спочатку слід вивчити таку собі мову як англійська. "Мова прогресивна, модна, треба вчити".

В українському Інтернеті заледве на цю тему знайдете бодай щось, а в московському хіба що переклади. Тому - вчити англійську. Взагалі, програміст, що не знає англійської, це не програміст.
  • 0

#3 Гість_Agent 1024_*

  • Гості

Відправлено 16.02.2007 – 11:48

згоден. знаю. дякую. а як з моїм питаннячком?
  • 0

#4 Лесь

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 8 повідомлень
  • Місто:Хмельницький

Відправлено 17.02.2007 – 01:55

Перегляд дописуAgent 1024 (16.02.2007 11:45) писав:

згоден. знаю. дякую. а як з моїм питаннячком?

Ох. Ви таки наполегливий тип :(.

Я не розуміюсь на Пітоні (чи може Пайсні). Де знайти такий скрипт саме на Пітоні, я не знаю. Можливо, його просто не існує. Тай навіщо вам саме Пітон, хіба PHP чи Perl чимось погані?

Але от вам книжечка Text Processing in Python. (Пошукайте в мережі - вона доступна безплатно, просто мені цей форум не дозволяє вставляти ланки (link), доки я не надіслав щонайменше 5 повідомлень (у мене нині лише 2)) Читайте. Доречі Amazon продає її за 40$.
  • 0

#5 Ostap.J

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 5 повідомлень

Відправлено 21.04.2007 – 22:10

Пітон?... класна штука... в мене є купа скриптів сам писав :D ... вчити треба... що цікавить?... в мене є багато інформації по ньому та і сам непогано шарю...




f=open(str(raw_input('name = ')),'r')
data=[]
while 1:
___s=f.readline()
___if not s:
_____break
___n=s.find('SMTP SERVER:')
___if n!=-1:
_____data.append(s)
f.close()

(замість значків "_" має бути пробіл)
маєш скрипт... тільки от правда я не зрозумів що значіть повертає?... я просто закинув в список data далі думаю сам розберешся...

Чому так критично?... Пайсон чудова мова... нічим не гірша за Перл чи інші... правда сервер Апач її не сприймає, але зараз все популярнішим стає Зоуп, а під ним Пітон якраз супе... тим більше що Google було написано в великій мірі завдяки Пітону... і багато його скриптів саме на цій мові, а не на Перлі... як ви думаєте чому?...

Повідомлення відредагував Ostap.J: 21.04.2007 – 21:56

  • 0

#6 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 16.02.2009 – 23:21

Перегляд дописуAgent 1024 (2.02.2007 12:21) писав:

Люди, поможіть хто знає і загалом пропоную тут обговорювати питання з Пайтона. Мова прогресивна, модна, треба вчити. :cool2:
Маю трошки вільного часу і вирішив поглинутись в незнайому для мене мову програмування а саме Python. Ану, гуру програмінгу, розкажіть про переваги та недоліки цієї мови(якшо звичайно знаєте.) За Сі не агітувати!
  • 0

#7 Xobb

    Doctor What'son

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1481 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 16.02.2009 – 23:44

та ну закривайте такі теми на форумі, бо смішно читати.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua