Перейти до вмісту

Pasсal, всі питання тут


Повідомлень в темі: 131

#41 малеча

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 669 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:вершина самотності

Відправлено 25.05.2007 – 23:08

:angry12: :prapor3: :prapor3:
Моя радість просто немає меж , як сьогодні вже принесу ці проги викладачці вона буде в шоці. дУЖЕ ВЕЛИКЕ СПАСИБІ. :wacko:
  • 0

#42 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 08.08.2007 – 18:09

Цитата

А взагалі мені треба записати число на десять в сотому-двохсотому степені.
Тільки чувак не подумав що дабл має обмеження 10 в 50 степені... Там треба використовувати довгу арифметику.
  • 0

#43 bamik

    салоїд

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2443 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-Франківськ

Відправлено 08.08.2007 – 18:13

Перегляд дописуРоланд (25.05.2007 19:11) писав:

Завдання 1:

program Project1;

var text: string;
size, n, i: integer;

begin
readln(text);
size:=length(text);
n:=0;
for i:=1 to size-2 do
 begin
	If copy(text, i, 3)='abc' then n:=n+1;
 end;
writeln(n);
readln;
end.

Завдання 2:
{Якщо я все правильно зрозумів...
Але мені здається, що це не так =))}

program Project2;

type
 sport=record
  num: integer;
  surname: string;
  birth: integer;
  kind: string;
  country: string;
  place: integer;
 end;

var
i: integer;
all: array [1..8] of sport;

begin
writeln('START');
 for i:=1 to 8 do
  begin
	 writeln('<',i,'>');
	 all[i].num:=i;
	 write('Input surname: ');
	 readln(all[i].surname);
	 write('Input year of birth: ');
	 readln(all[i].birth);
	 write('Input kind (f-football, h-hockey, c-chess, t-tennis): ');
	 readln(all[i].kind);
	 write('Input country (U-Ukraine, C-Chech, L-Latvia, Ch-China): ');
	 readln(all[i].country);
	 write('Input place: (1-8) ');
	 readln(all[i].place);
	 writeln('---------------------------------------------------------');
  end;
 writeln;
 writeln('Znaity footbolistiv');
 readln;
 for i:=1 to 8 do
  begin
	 if (all[i].kind='f') or (all[i].kind='F') then
	  begin
		if (all[i].country='u') or (all[i].country='U') then
		 begin
			if all[i].birth<=1978 then
			   begin
				 write(all[i].num);
				 write(' ');
				 write(all[i].surname);
				 write(' ');
				 write(all[i].birth);
				 write(' ');
				 write('football');
				 write(' ');
				 write('Ukraine');
				 write(' ');
				 write(all[i].place);
			   end;
		 end;
	  end;
  end;
readln;
end.

Молодець! А я дотепер пишу в Делфі все під один абзац. Головне, що я розумію :cry: ;) Інший просто голову зламає читаючи код B)
  • 0

#44 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 04.09.2007 – 22:49

Цитата

Молодець! А я дотепер пишу в Делфі все під один абзац. Головне, що я розумію (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Інший просто голову зламає читаючи код (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
сам так пишу:D тіки не в делфі...
  • 0

#45 КлятЫй мАскаль

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 428 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 07.09.2007 – 15:12

Перегляд дописуbamik (8.08.2007 19:13) писав:

Молодець! А я дотепер пишу в Делфі все під один абзац. Головне, що я розумію :angel: :cool1: Інший просто голову зламає читаючи код :D
Хитрий код — поганий код ©.
  • 0

#46 Гість_Дiма_*

  • Гості

Відправлено 27.09.2007 – 19:08

Хочу дізнатися, що таке Турбо паскаль. Дайте лінк будь ласка, де можна почитати про це. Дякую.
  • 0

#47 SAS

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 189 повідомлень
  • Місто:Черкаси

Відправлено 27.09.2007 – 19:20

Turbo Pascal - середовище розробки програмного забезпечення для платформи DOS.
ось почитай. повинно прояснитися
http://ru.wikipedia....ki/Turbo_Pascal
  • 0

#48 Гість_Дiма_*

  • Гості

Відправлено 27.09.2007 – 19:33

Перегляд дописуSAS (27.09.2007 20:20) писав:

Turbo Pascal - середовище розробки програмного забезпечення для платформи DOS.
ось почитай. повинно прояснитися
http://ru.wikipedia....ki/Turbo_Pascal

Дуже дякую пане ;)
  • 0

#49 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 27.09.2007 – 20:36

Перегляд дописуSAS (27.09.2007 20:20) писав:

Turbo Pascal - середовище розробки програмного забезпечення для платформи DOS.
ось почитай. повинно прояснитися
http://ru.wikipedia....ki/Turbo_Pascal
зате на його базі є Free Pascal, з допомогою якого можна не тільки під DOS створювати програми.
  • 0

#50 Уповноважений

    Козак - перевертень

  • Модератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6637 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:пекельне болото

Відправлено 07.03.2008 – 10:22

Старий добрий турбо-паскаль... я не програмість, та ще зі школи памятаю. А мене цікавить питання, як з турбо-паскаля прямо звертатись до IDE-каналів? тобто читати число, писати число, задавати строби read, write, вибирати статус cable select... хтось знає?
  • 0

#51 КлятЫй мАскаль

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 428 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 10.03.2008 – 05:12

Перегляд дописуDrunkLordVillis (7.03.2008 10:22) писав:

Старий добрий турбо-паскаль... я не програмість, та ще зі школи памятаю. А мене цікавить питання, як з турбо-паскаля прямо звертатись до IDE-каналів? тобто читати число, писати число, задавати строби read, write, вибирати статус cable select... хтось знає?
Ну, як. «По-старинке» :rolleyes: Через asm in/out.
  • 0

#52 Уповноважений

    Козак - перевертень

  • Модератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6637 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:пекельне болото

Відправлено 10.03.2008 – 15:15

а можна докладніше?
  • 0

#53 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.03.2008 – 19:16

В мене з цікаве питання щодо паскалівської проги.
Ось простенька прога
Program my;
var
a:string[50];
begin
writeln(' Write password');
readln(a);
if a='pit' then
begin
writeln('password correct');
end
else
begin
writeln('passowd fail');
end;
end.

От припустимо, що по гілці з правильним паролем далі відкривається важлива інформація. А пароля я не знаю.
А пограма вже компільована і її файлу в pas я не маю.
То як взнати пароль?
  • 0

#54 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.03.2008 – 20:04

Перегляд дописуPit (17.03.2008 19:16) писав:

То як взнати пароль?
найлегший спосіб - загрузити прогу в дизасемблер IDA і глянути там пароль :)
  • 0

#55 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.03.2008 – 20:46

Перегляд дописуEvol (17.03.2008 21:04) писав:

найлегший спосіб - загрузити прогу в дизасемблер IDA і глянути там пароль :)
Жаль не маю такого.
А за допомогою якигось інших прог (не для програмування) це можна зробити?
  • 0

#56 Уповноважений

    Козак - перевертень

  • Модератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6637 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:пекельне болото

Відправлено 21.03.2008 – 18:14

нафіга? якщо прога така проста, то достатньо в тотал-командері натиснути F3 і вся секретна інформація до вашого відома! шифрувати треба!
  • 0

#57 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 21.03.2008 – 18:50

ну, це ви, м'яко кажучи, перебільшуєте
  • 0

#58 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 23.03.2008 – 21:04

Перегляд дописуDrunkLordVillis (21.03.2008 18:14) писав:

нафіга? якщо прога така проста, то достатньо в тотал-командері натиснути F3 і вся секретна інформація до вашого відома! шифрувати треба!
Згоден, тільки потрібно Far і F4. Я свого часу так свою Дельфовську прогу ломав :)
Дуже добре, якщо Ви знаєте імя змінної.
Але в іншому випадку...прога не така то і велика щоб все переглянути і знайти там пароль. Якщо що - гів мі ехе, побавлюсь ))
  • 0

#59 +Патріот+

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 21 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Полтавська обл. - Гребінка

Відправлено 26.03.2008 – 18:53

Доброго вечора чи дня! Хтось може працював з розв'язуванням рівнянь методом інтерполяцій? Допоможіть пліз!
  • 0

#60 Уповноважений

    Козак - перевертень

  • Модератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6637 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:пекельне болото

Відправлено 17.04.2008 – 13:04

Перегляд дописуСварус (23.03.2008 22:04) писав:

Згоден, тільки потрібно Far і F4. Я свого часу так свою Дельфовську прогу ломав :angry12:
Дуже добре, якщо Ви знаєте імя змінної.
Але в іншому випадку...прога не така то і велика щоб все переглянути і знайти там пароль. Якщо що - гів мі ехе, побавлюсь ))
я фаром не користуюсь, бо в тотал командері зручніше і більше можливостей. раджу про них дізнатись. якщо натиснути F3 то в цій програмі є можливість вибрати різноманітні кодіровки, не тільки досовську а й багато інших.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних