Відправлено 15.02.2012 – 19:50
Флуд/флейм буде видалятись, а порушникам — відсотки, тримайте тему в чистоті.
Відправлено 15.02.2012 – 20:05
Відправлено 15.02.2012 – 21:18
Друг Бобер (15.02.2012 – 20:05) писав:
профіль -> повідомлення
Відправлено 16.02.2012 – 06:04
1.Модератори. Ніколи не бачила я, щоб модератори втягувались у міжособові чвари, відповідали непосуті і нахабно, чи самі порушували встановлені правила.
Одночасно чітко слідкують за дотриманням правил і не бояться виключати при повторних порушеннях, тобто ставлять наголос на якість.Кількість теж при тому росте, бо люди люблять приходити туди, де є порядок.
2. Нема репутацій. Тобто нема їх цифрового вираження, а справжня репутація створюється на основі якості дописів, з часом видно, до кого люди звертаються з запитаннями чи цитують, як авторитетних. Як і в житті - у нас нема на чолі чи рукаві написаної репутації, а якось воно утрясається відповідним чином.
Цифрове вираження репутації, як мені воно бачиться, веде до утворення груп "наших проти ваших", "вуличних боїв" і взагалі дрібного цькування, що аж ніяк не відображає якості написаного. От у природничому порталі (американському) у відділі обміну рослинами кожен вже має свою індивідуальну, але це вже щодо кожного окремого обміну і вцілому переважають повні захвату і подяк. Також людина бачить, хто написав і має можливість оправдатись, якщо щось не то.
3.Таки інша культура, де встидно бути злими і заздрісними, або хоч встидно показувати
Ще хочу додати, що хоч я і живу далеко від України і рада, що знаю інші мови і бачила інші краї, але Україна - це моя колиска, поки мого життя - вона близька і дорога мені. В Україні залишились моя родина і друзі, росте внук і поховані мої батьки. Ось чому я дбаю, ось чому пишу. Дякую за увагу, хай щастить!
Відправлено 16.02.2012 – 09:56
Задля оцінювання допису можна запровадити кнопку "дякую" чи "сподобалося". Досить зручна функція. Діє на багатьох форумах. Дописувач й інші користувачі бачать, кому до вподоби те чи те повідомлення. Має, приміром, такий вигляд:

А репутацію варто повернути попередню. Однак на неї мають діяти чинні Правила форуму. Себто жодних образ і матюків.
Повідомлення відредагував Маківка: 16.02.2012 – 10:22
Відправлено 16.02.2012 – 10:54
Адміни класні, бо таки не посилають подалі, коли до них домахуються навіть в грубій формі. Вони таки намагаються покращувати форум наскільки можливо.
Модератори. Різне бувало. Але наразі є хороший модерський склад. Свої функції таки виконують. Якщо каміння кидають в бік модерів теревень, то нагадаю: модератори тут працюють БЕЗКОШТОВНО, на добровільних засадах. Отже, людям це подобається і отже вони є в якійсь мірі патріотами форуму. І це має цінуватись. Це в плані модерства. А в дописах модератори є такими самими юзерами, вони так само мають власну думку і так само хочуть її висловити, - інакше який сенс їх перебування на форумі?
Юзери. Теревені є розважальний форум, а отже немає певної тематики, а отже люди тут тусуються різні. А там, де немає спільної тематики, немає і цілісності думки. Різні люди, різні думки, різні почуття - як при цьому може не бути крайнощів? Є форумівки, є зустрічі, є обмін особистою інформацією на загал - як тут не може бути переходів на особистості? Як на мене це все нормально. Цілковитої гармонії не буде. І не може бути. Але якщо хочете, щоби було, принаймні, не зле, - починайте кожен з себе.
Побажання. Дехто із старійшин вже повернувся на форум. Дуже хотілося б побачити тут знову і тих, хто пішов назавжди. Повертайтесь.)
Відправлено 16.02.2012 – 11:56
Відправлено 16.02.2012 – 12:05
Відправлено 16.02.2012 – 12:11
Відправлено 16.02.2012 – 13:57
Відправлено 17.02.2012 – 12:20
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Повідомлення відредагував Друг Бобер: 17.02.2012 – 12:24
Відправлено 17.02.2012 – 14:55
Маківка (16.02.2012 – 09:56) писав:
Задля оцінювання допису можна запровадити кнопку "дякую" чи "сподобалося". Досить зручна функція. Діє на багатьох форумах. Дописувач й інші користувачі бачать, кому до вподоби те чи те повідомлення. Має, приміром, такий вигляд:

А репутацію варто повернути попередню. Однак на неї мають діяти чинні Правила форуму. Себто жодних образ і матюків.
нафіга цей дитячий садок. в старій репі було все, і для подяк поле і для всього що треба. це була _цікава_ частина форуму.
якщо наводити туда солдафонів з банхамером які виявляєтьтся ще й патріоти а не просто жага паруліть, то не варто нічого повертати взагалі, хай і лишається ця нецікава і мутна хрєнь.
Олеська (16.02.2012 – 10:54) писав:
Адміни класні, бо таки не посилають подалі, коли до них домахуються навіть в грубій формі. Вони таки намагаються покращувати форум наскільки можливо.
Модератори. Різне бувало. Але наразі є хороший модерський склад. Свої функції таки виконують. Якщо каміння кидають в бік модерів теревень, то нагадаю: модератори тут працюють БЕЗКОШТОВНО, на добровільних засадах. Отже, людям це подобається і отже вони є в якійсь мірі патріотами форуму. І це має цінуватись. Це в плані модерства. А в дописах модератори є такими самими юзерами, вони так само мають власну думку і так само хочуть її висловити, - інакше який сенс їх перебування на форумі?
Юзери. Теревені є розважальний форум, а отже немає певної тематики, а отже люди тут тусуються різні. А там, де немає спільної тематики, немає і цілісності думки. Різні люди, різні думки, різні почуття - як при цьому може не бути крайнощів? Є форумівки, є зустрічі, є обмін особистою інформацією на загал - як тут не може бути переходів на особистості? Як на мене це все нормально. Цілковитої гармонії не буде. І не може бути. Але якщо хочете, щоби було, принаймні, не зле, - починайте кожен з себе.
Побажання. Дехто із старійшин вже повернувся на форум. Дуже хотілося б побачити тут знову і тих, хто пішов назавжди. Повертайтесь.)
Відправлено 22.02.2012 – 20:44
Відправлено 23.02.2012 – 12:21
Відправлено 30.03.2012 – 08:00
Відправлено 30.03.2012 – 08:18
Ластiвочка (30.03.2012 – 08:00) писав:
Відправлено 30.03.2012 – 08:23
шпіц (30.03.2012 – 08:18) писав:
Кількість користувачів, що читають цю тему: 1
0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних