Перейти до вмісту

Скрипт підрахунку вартості! Допоможіть доробити!


Повідомлень в темі: 5

#1 vicar

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 3 повідомлень

Відправлено 13.01.2012 – 22:38

  • 5
Народ допоможіть! Вирішив поставити через iFrame на html сторінку сайту php скрипт підрахунку вартості замовлення. Знайшов в неті підходящий простий скрипт. Складається з файлів css, count.php i cost.php. У файлі count.php я замінив усі дані на свої, кнопка "Очистити" працює, але не працює кнопка "Скільки", яка посилається на файл cost.php. Хто-небудь, можете написати коректний код для файлу cost.php, щоб при натисканні на кнопку "Скільки?" праворуч кнопки "Очистити" появлялася загальна сума замовлення? Бо я в цьому майже "нуль", а для вас то не проблема, правда? Допоможіть!

Ось мій код з файлу count.php
<HTML>
<TITLE>РОЗРАХУНОК ВАРТОСТІ ЗАМОВЛЕННЯ</TITLE>

<BODY BGCOLOR="F7F7F7" TOPMARGIN="1" LEFTMARGIN="0">
<CENTER>



<LINK href="css.css" rel=STYLESHEET type=text/css>
<TABLE WIDTH="350" HEIGHT="" BORDER="0" CELLSPACING="0" CELLPADDING="0" BORDERCOLOR="9A9898" BGCOLOR="">
<TR>
<TD class="iframe">
РОЗРАХУНОК ВАРТОСТІ ЗАМОВЛЕННЯ
</TD>
</TR>
</TABLE>



<TABLE WIDTH="350" HEIGHT="" BORDER="1" CELLSPACING="1" CELLPADDING="1" BORDERCOLOR="9A9898" BGCOLOR="F0F0F0">
<TR>
<TD class="Content"  ALIGN="CENTER">
<TABLE WIDTH="350" HEIGHT="0" BORDER="0" CELLSPACING="1" CELLPADDING="1">
<TR>
<TD class="Content">
<FORM ACTION="cost.php" METHOD="POST" target="frame">
НАПИСИ<br>
<Select name="cpu" size="" style="text-align: left; font-size:12px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898">
<option value="0">Оберіть позицію відповідно Вашого замовлення
<option value="6">чорні букви на чорному граніті
<option value="8">світлі букви на чорному граніті
<option value="18">рубані в глибину букви на чорному граніті
<option value="21">рубані в глибину букви на іншому граніті
</Select>
<Input type="text" name="cpu_k" size="2" maxlength="2" value="1" style="text-align: left; font-size:12px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898"> шт.
</TD>
</TR>

<TR>
<TD class="Content">
ХУДОЖНІ ЕЛЕМЕНТИ<br>
<Select name="main" size="" style="text-align: left; font-size:12px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898">
<option value="0">Оберіть позицію відповідно Вашого замовлення
<option value="100">троянда, довжина 20 - 30 см.
<option value="90">гвоздика, довжина 20 - 30 см.
<option value="100">свічка+підсвічник, висота 20 - 30 см.
<option value="230">розп'яття, висота 15 - 20 см.
</Select>
<Input type="text" name="main_k" size="2" maxlength="2" value="1" style="text-align: left; font-size:12px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898"> шт.
</TD>
</TR>

<TR>
<TD class="Content">
ПОРТРЕТ<br>
<Select name="hdd" size="" style="text-align: left; size-width:100; font-size:12px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898">
<option value="0">Оберіть позицію відповідно Вашого замовлення
<option value="900">висота голови 21 см. - пам'ятник з граніту
<option value="800">до 21 см. - пам'ятник з граніту
<option value="800">до 21 см. - пам'ятник з крихти
<option value="1000">більше 21 см. - пам'ятник з граніту
</Select>
<Input type="text" name="hdd_k" size="2" maxlength="2" value="1" style="text-align: left; font-size:12px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898"> шт.
</TD>
</TR>


<TR>
<TD class="Content">
ТЕРМІН ВИКОНАННЯ<br>
<Select name="memory" size="" style="text-align: left; font-size:12px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898">
<option value="0">Оберіть позицію відповідно Вашого замовлення
<option value="1,2">до 5 днів
<option value="1,1">5 днів - 15 днів
<option value="1,05">15 днів - 30 днів
<option value="1">більше 30 днів
</Select>
</TD>
</TR>

<TR>
<TD class="Content">
ВІДСТАНЬ ЗІ ЛЬВОВА ДО МІСЦЯ РОБОТИ:<br>
<Select name="course" size="" style="text-align: left; font-size:12px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898">
<option value="0">Оберіть позицію відповідно Вашого замовлення
<option value="25">до 30 км.
<option value="50">30 км. - 60 км.
<option value="75">60 км. - 90 км.
<option value="95">більше 90 км.
</Select>
</TD>
</TR>
</TABLE>

<BR>

<TABLE WIDTH="350" HEIGHT="" BORDER="0" CELLSPACING="1" CELLPADDING="1" BGCOLOR="">
<TR>
<TD ALIGN="CENTER">
<input type="submit" value="Скільки?" style="text-align: left; font-size:11px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898">
<input type="reset" value="Очистити" style="text-align: left; font-size:11px; font-family: Tahoma; background-color: #F0F0F0; border-width: 1; border-style: solid; border-color: #9A9898; color: 9A9898">
</TD>
<TD ALIGN="CENTER">

<iframe name="frame" src="cost.php" frameborder=0 vspace=0 hspace=0 width=170 height=20 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=no></iframe>

</TD>
</TR>
</TABLE>
</FORM>
</TD>
</TR>
</TABLE>

<TABLE WIDTH="350" HEIGHT="" BORDER="0" CELLSPACING="0" CELLPADDING="0" BORDERCOLOR="9A9898" BGCOLOR="">
<TR>
<TD class="iframe">
</TD>
</TR>
</TABLE>


#2 Nolex

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 1047 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Житомир

Відправлено 15.01.2012 – 18:33

Треба cost.php написати. В cost.php передаєш потрібні данні.
Далі в cost.php обробляєш результат, а саме:

echo ($_POST["cpu"] + $_POST["main"] + і т д.)
оце і буде твоя сума.

p.s. взагалі дуже паршивий html-код в тебе, все капсом, застарілі теги. Це мабуть в 2000му році так робили. :prapor3:
  • 0

#3 vicar

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 3 повідомлень

Відправлено 15.01.2012 – 22:24

Перегляд дописуNolex (15.01.2012 18:33) писав:

Треба cost.php написати. В cost.php передаєш потрібні данні.
Далі в cost.php обробляєш результат, а саме:

echo ($_POST["cpu"] + $_POST["main"] + і т д.)
оце і буде твоя сума.

p.s. взагалі дуже паршивий html-код в тебе, все капсом, застарілі теги. Це мабуть в 2000му році так робили. :prapor3:
Nolex, а можеш написати робочий ява скрипт для підрахунку вартості замовлення з можливістю вказувати кількість одиниць напроти деяких пунктів замовлення, загального підрахунку і відправки замовлення на мій імейл? Якщо так, то детально напишу до приватної скриньки. Готовий заплатити по ВебМані невелику суму WMU... Пиши мені в приват...
  • 0

#4 Nolex

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 1047 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Житомир

Відправлено 15.01.2012 – 23:25

Перегляд дописуvicar (15.01.2012 22:24) писав:

Nolex, а можеш написати робочий ява скрипт для підрахунку вартості замовлення з можливістю вказувати кількість одиниць напроти деяких пунктів замовлення, загального підрахунку і відправки замовлення на мій імейл? Якщо так, то детально напишу до приватної скриньки. Готовий заплатити по ВебМані невелику суму WMU... Пиши мені в приват...
З java script не дружу, таке тільки на php знаю як робити. :prapor3:


Якщо php підходить, то пиши.. Підкажу в яку сторону копати. )
  • 0

#5 vicar

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 3 повідомлень

Відправлено 16.01.2012 – 09:03

Перегляд дописуNolex (15.01.2012 23:25) писав:

З java script не дружу, таке тільки на php знаю як робити. :prapor3:


Якщо php підходить, то пиши.. Підкажу в яку сторону копати. )
Відповів у приват...
  • 0

#6 Nolex

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 1047 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Житомир

Відправлено 18.01.2012 – 14:28

Знайшов ява-скрипт, для підрахунку.. Все дуже просто.

Ось готовий приклад:

<html>
<head>
<script language="JavaScript">
<!--
function sums()
{
 sum=0;
 for(i=1;i<6;i++)
 { 
  var elem=document.getElementById("r"+i);
  if(elem.checked)sum=sum+parseInt(elem.value);
 }

 document.formText.sumOut.value=sum;
}
//-->
</script>
</head>
<body>
<form name="formText">
<input type="text" name="txt" id="r1" value="34"><br /><br />
<input type="text" name="txt" id="r2" value="34"><br /><br />
<input type="text" name="txt" id="r3" value="23"><br /><br />
<input type="text" name="txt" id="r4" value="123"><br /><br />
<input type="text" name="txt" id="r5" value="2323"><br /><br />
<input type="button" onclick="sums()" value="Порахувати">
<br>Сума:<br>
<input type="text" name="sumOut" disabled="false" value="">
</form>
</body>
</html>

Як воно працює, можна глянути тут.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua