Перейти до вмісту

Майонез, соус, кетчуп


Повідомлень в темі: 102

#101 Pavlo_Taiko

    міністр по боротьбі з етикою та мораллю

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2145 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 25.12.2011 – 05:24

Перегляд дописуКрихітка (15.12.2011 20:21) писав:

а як же вищезгадані гриби?
може це випадок типу "у кожного правила є свої винятки"?)
майонез при нагріванні має розкладатись, якщо це справжній майонез

Перегляд дописуMiguel (15.12.2011 20:32) писав:

Велика проблема майонезу - оцет. Оцет робить мняско жорстким та не смачним...
Не знаю, оцет ні чім не гірший за сік лимона в плані розм'якшення. Коли у мене не має під рукою лимона, а маринад потрібно зробити - користуюсь оцтом. Результат абсолютно такий самий, щоправда лимонний сік має набагато кращий аромат.

Перегляд дописуMiguel (16.12.2011 21:26) писав:

Оцтова кислота вона ж звичайно є в кожному оцеті, але є оцет який клєпають з оцтової кислоти, методом її розведення всім підряд
Водою, ага. Який жах - розводять самим дешевим - якоюсь там водою.
  • 0

#102 koldzerdan

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 86 повідомлень

Відправлено 26.12.2011 – 21:20

Перегляд дописуElo4k@ (22.12.2011 18:04) писав:

До чого тут цей сарказм? :)

Хіба не круто побувати на дегустації інгридиентів Мексиканської кухні?!
Я би і так поїхала, якби була така можливість, без жодних акцій

Як на мене, то необов*язково кудись їхати) Хоча ініціативу поважаю.
Можна купити кулінарнку книгу Ніки Білоцеркіської "Провансаль" чи якось так, чи секрети Провансалю і сидіти вдома творити дива :)
  • 0

#103 Друг Бобер

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1966 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 26.12.2011 – 21:33

Перегляд дописуkoldzerdan (26.12.2011 21:20) писав:

Як на мене, то необов*язково кудись їхати) Хоча ініціативу поважаю.
Можна купити кулінарнку книгу Ніки Білоцеркіської "Провансаль" чи якось так, чи секрети Провансалю і сидіти вдома творити дива :)
З одного боку воно і правильно, адже ферментативна система нашого організму пристосована саме до доступних нам продуктів, особливо тих, які у нас вирощені.
Проте звідки ж тут узяти свіжі продукти, які стануть інгредієнтами саме такої страви, яку ми хотіли би покуштувати? Ми їх мусимо на щось замінити, а це уже не те.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних