Перейти до вмісту

Питання по JavaScript


Повідомлень в темі: 8

#1 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 09.10.2005 – 12:42

  • 18
На головній сторінці блок Останні повідомлення на форумі підгружається за допомогою JavaScript (по іншому не виходить).
<script language="JavaScript" src="forum/latest_posts.php"></script>

Я хочу щоб цей блок перегружався (наприклад по кліку на посилання Оновити) без перегрузки всієї сторінки.

Тут:
_https://lists.latech.edu/pipermail/javascript/2001-May/000678.html
я знайшов щось подібне, але в мене воно чомусь не працює:

<script language="JavaScript" id="forum" src="forum/latest_posts.php"></script>
<script language="JavaScript">
function loaderRefresh()
{
forum.src = "latest_posts.php";
}
</script>
 <a href="#" onClick="javascript:loaderRefresh();">reload</a>

Що не так?

#2 KykyRyDZA

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 498 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 20.05.2006 – 19:55

в скрипті написано не автоматичний рефреш а рефреш при наведені мишкою
  • 0

#3 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 20.05.2006 – 20:01

Перегляд дописуweb-master (20.05.2006 20:55) писав:

в скрипті написано не автоматичний рефреш а рефреш при наведені мишкою
Тоді я намагався зробити по кліку. Зараз те віконце вже за допомогою iframe вставлене і воно автоматом оновлюється.
  • 0

#4 Fanta

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 167 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Сарни

Відправлено 21.05.2006 – 02:02

Перегляд дописуMrGALL (20.05.2006 20:01) писав:

Тоді я намагався зробити по кліку. Зараз те віконце вже за допомогою iframe вставлене і воно автоматом оновлюється.


Так iframe працює лише з ІЕ :)
  • 0

#5 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 21.05.2006 – 08:14

Перегляд дописуFanta (21.05.2006 03:02) писав:

Так iframe працює лише з ІЕ :)
Звідки такі застарілі дані? В Опері та ФФ він чудово працює.
  • 0

#6 Fanta

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 167 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Сарни

Відправлено 21.05.2006 – 18:14

Перегляд дописуMrGALL (21.05.2006 08:14) писав:

Звідки такі застарілі дані? В Опері та ФФ він чудово працює.


Та кажись колись в книжці ШТМЛ 4 читав шо лише з ІЕ!
  • 0

#7 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 21.05.2006 – 18:23

Перегляд дописуFanta (21.05.2006 19:14) писав:

Та кажись колись в книжці ШТМЛ 4 читав шо лише з ІЕ!
Скоріше за все то була дуже стара книжка. Я юзаю Оперу з 5 версії і вона ще тоді інфрейми підтримувала.
  • 0

#8 KykyRyDZA

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 498 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 22.05.2006 – 15:28

Я юзаю 9 Оперою і вона підтримує все як і ІЕ
  • 0

#9 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 01.01.2007 – 19:31

Виявляється я в правильному напрямку тоді рухався, але нажаль про Ajax я так і не дізнався :yes:
Вчора я зробив посилання Оновини на Ajax'і
Допис в моєму блозі про це: Ajax (може кому знадобиться мій досвід)
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних