Перейти до вмісту

В мене не працює...


Повідомлень в темі: 477

#1 Viktor

    НЕВГАМОВНИЙ

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 566 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів, L'viv, Lwow, Leopolis, Lєmberg, Lion

Відправлено 10.03.2006 – 15:35

  • 477
Як закидувати на цей сайт різну інфо. в новини (ігри, відео, гумор тощо) Бачу це можливо!
Я думаю багатьом буде цікаво! Поясніть будьте ласкаві хтось "чайнику"! :)

наперед дякую !

#2 Xobb

    Doctor What'son

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1481 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 10.03.2006 – 15:43

Ну для початку треба попасти в групу нюсмейкерів (дуне слово, правда?). А потім задавати питання технічого характеру.
  • 0

#3 Your Bunny Wrote

    онотолэ сто карманов.

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 765 повідомлень

Відправлено 10.03.2006 – 15:47

як все офіційно, а простіше? :)
  • 0

#4 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 10.03.2006 – 17:19

В ньюзмейкерів є дотаткові права щодо додавання новин, але кожен простий користувач може додати новину.
Для цього треба зайти сюди:
http://www.tereveni....&op=submit_news
Написати назву новини, вибрати категорію.
В самій новині можна використовувати або bbcode (як на цьому форумі):
[URL=http://www.tereveni.org.ua/]Теревені[/URL]
або звичайний html
<a href="http://www.tereveni.org.ua/">Теревені</a>
Єдина відмінність від форуму - в кінці кожної стрічки треба ставити
<br />
інакше текст буде суцільний (без переносів).
  • 0

#5 Hirosima Nagasaki

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 282 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:7 верств до небес, в кінці лісу...

Відправлено 21.09.2006 – 10:30

в мене пропозиція: створіть будь ласка тему типу "В мене не працює...", щоб не засмічувати інші теми проханням полагодити щось... от в мене смайлики не працюють...
  • 0

#6 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 21.09.2006 – 10:34

Перегляд дописуHirosima Nagasaki (21.09.2006 11:30) писав:

в мене пропозиція: створіть будь ласка тему типу "В мене не працює...", щоб не засмічувати інші теми проханням полагодити щось... от в мене смайлики не працюють...
Тобто не працюють? Не рухаються, не відображаються, не додаються?
Ось цей смайлик показується: :) ?
  • 0

#7 Hirosima Nagasaki

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 282 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:7 верств до небес, в кінці лісу...

Відправлено 21.09.2006 – 10:49

Перегляд дописуMrGALL (21.09.2006 10:34) писав:

Тобто не працюють? Не рухаються, не відображаються, не додаються?
Ось цей смайлик показується: :) ?
Я не можу вставити жодного смайлика... натискаю, а він не додається...
  • 0

#8 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 21.09.2006 – 10:54

Перегляд дописуHirosima Nagasaki (21.09.2006 11:49) писав:

Я не можу вставити жодного смайлика... натискаю, а він не додається...
В тебе в браузері вимкнута підтримка JavaScript.
Для того, щоб її ввімкнути в Опері, треба натиснути F12 і з'явиться відповідне меню. Як це робиться в інших браузерах я не знаю.
  • 0

#9 Hirosima Nagasaki

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 282 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:7 верств до небес, в кінці лісу...

Відправлено 21.09.2006 – 10:57

Перегляд дописуMrGALL (21.09.2006 10:54) писав:

В тебе в браузері вимкнута підтримка JavaScript.
Для того, щоб її ввімкнути в Опері, треба натиснути F12 і з'явиться відповідне меню. Як це робиться в інших браузерах я не знаю.
дякую. я користуюся експлорером.
  • 0

#10 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 21.09.2006 – 11:00

Перегляд дописуHirosima Nagasaki (21.09.2006 11:57) писав:

дякую. я користуюся експлорером.
Пошукай десь в налаштуваннях. Детальніше не знаю бо експлорером ніколи не користувався.
  • 0

#11 Hirosima Nagasaki

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 282 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:7 верств до небес, в кінці лісу...

Відправлено 21.09.2006 – 11:03

Перегляд дописуMrGALL (21.09.2006 11:00) писав:

Пошукай десь в налаштуваннях. Детальніше не знаю бо експлорером ніколи не користувався.
дякую. буду користуватися тим чим є.
  • 0

#12 Kassandra

    Т-Сонятко

  • СуперМодератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5187 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:сплячих левів

Відправлено 21.09.2006 – 18:43

Може поки що , поки не ясно як то справити, набирай коди смайлів... :)
  • 0

#13 Зимова Дівчина

    Білочка-пустунка

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2069 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Київ

Відправлено 21.09.2006 – 19:18

Цитата

я користуюся експлорером.

Цитата

Пошукай десь в налаштуваннях. Детальніше не знаю бо експлорером ніколи не користувався.
а конкретніше...Сервіс...там вибираєш Властивості оглядача (Свойства обозревателя російською)...закладка Додатково і ставиш галочку де треба.
а краще Opera чи Firefox постав і не мучся:)
  • 0

#14 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 21.09.2006 – 19:23

Перегляд дописуЗимова Дівчина (21.09.2006 20:18) писав:

а краще Opera чи Firefox постав і не мучся:)
Діло каже :) (став Оперу :wacko: )
  • 0

#15 Xobb

    Doctor What'son

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1481 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 21.09.2006 – 19:34

Перегляд дописуЗимова Дівчина (21.09.2006 20:18) писав:

а краще Opera чи Firefox постав і не мучся:)
Діло каже :) (став Файерфокс :wacko: )
  • 0

#16 Scorpion

    Цезар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 338 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 11.10.2006 – 18:55

По-моєму якась помилка в жаба-скрипті при спробі редагувати. В мене принаймі не працює... :)
  • 0

#17 Dema V

    404

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1365 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 11.10.2006 – 20:55

Опера напевно без Java просто , скачай Java або постав іншу версію , бо в мене теж таке було .
  • 0

#18 Scorpion

    Цезар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 338 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 11.10.2006 – 20:56

У мене IE ы джава тримається
  • 0

#19 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 11.10.2006 – 21:01

Перегляд дописуDema V (11.10.2006 21:55) писав:

Опера напевно без Java просто , скачай Java або постав іншу версію , бо в мене теж таке було .
А до чого тут Java? На форумі Java не використовується.

Перегляд дописуScorpion (11.10.2006 19:55) писав:

По-моєму якась помилка в жаба-скрипті при спробі редагувати. В мене принаймі не працює... :)
При якому редагуванні не працює - швидкому чи повному?
В ІЕ внизу ввиводяться помилки JavaScript, глянь, де саме помилка.
  • 0

#20 Scorpion

    Цезар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 338 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 12.10.2006 – 12:55

Помилка з*являється, коли натискаєш кнопар "Редагувати". В підсумку нічого не відбувається, тільки внизу написано "Ошибка на страніцє" :)
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua