Перейти до вмісту

* * * * * 1 Голосів

Windows OS


Повідомлень в темі: 956

#721 mak_er

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 5 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-Франківськ

Відправлено 19.12.2009 – 18:00

У мене вінт розбитий на 2 диски C(на якому стоїть windows) та D. Кожного разу при загрузці компа здійснюється перевірка диска D. Як зробити, щоб не здійснювалась перевірка? Допоможіть, будь ласка, хто знає, що робити?
  • 0

#722 Ромич

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 4 повідомлень

Відправлено 19.12.2009 – 19:01

Вітаю всіх із Миколая!Таке питання,можливо не до цього розділу(не знав куди писати),короче є віндовс записаний в образі mdf ,я розпакував його,тепер питання,як записити його на диск ,щоб він був загрузочним ,типу справжнього ліцензійного, для встановлення на комп ?

Повідомлення відредагував phobos: 19.12.2009 – 20:10

  • 0

#723 І Цвях

    опозиція

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1876 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Мати міст руських

Відправлено 19.12.2009 – 19:12

прогою Nero
  • 0

#724 Ромич

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 4 повідомлень

Відправлено 19.12.2009 – 19:18

Перегляд дописуІ Цвях (19.12.2009 19:12) писав:

прогою Nero
iso образом?
  • 0

#725 І Цвях

    опозиція

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1876 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Мати міст руських

Відправлено 19.12.2009 – 19:30

якщо маєш файл ІСО, то так.
  • 0

#726 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 19.12.2009 – 19:32

Перегляд дописуmak_er (19.12.2009 18:00) писав:

У мене вінт розбитий на 2 диски C(на якому стоїть windows) та D. Кожного разу при загрузці компа здійснюється перевірка диска D. Як зробити, щоб не здійснювалась перевірка? Допоможіть, будь ласка, хто знає, що робити?
перетвори файлову систему диска D в NTFS командою convert D: /FS:NTFS
  • 0

#727 phobos

    Дивний незнайомець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2601 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Павутина

Відправлено 19.12.2009 – 19:34

Назву теми змінив.

Ромич, усне попередження.

  • 0

#728 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 19.12.2009 – 19:35

Перегляд дописуkompman (19.12.2009 15:37) писав:

Цілком можна, я би навіть сказав - треба, бо Deamon негативно впливає на систему, сам перейшов і не жалію
він не може негативно впливати на систему :happy1: він юзає драйвер SPTD, як і алкоголь.
  • 0

#729 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 19.12.2009 – 19:37

Перегляд дописуРомич (19.12.2009 19:01) писав:

Вітаю всіх із Миколая!Таке питання,можливо не до цього розділу(не знав куди писати),короче є віндовс записаний в образі mdf ,я розпакував його,тепер питання,як записити його на диск ,щоб він був загрузочним ,типу справжнього ліцензійного, для встановлення на комп ?
не треба розпаковувати. пишеш прямо з образу mdf прогою Daemon Tools Advanced, Alcohol 120%, чи UltraISO. рекомендую останню, тому що нею можна додавати файли в образ і зразу записувати на диск.

Повідомлення відредагував Evol: 19.12.2009 – 19:38

  • 0

#730 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 19.12.2009 – 20:18

Вот якраз з алкоголем були проблеми на 64бітці. я забив і поставив даемон. не жалію.
  • 0

#731 mak_er

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 5 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-Франківськ

Відправлено 19.12.2009 – 21:55

Перегляд дописуEvol (19.12.2009 19:32) писав:

перетвори файлову систему диска D в NTFS командою convert D: /FS:NTFS
Файлова система диска NTFS
  • 0

#732 phobos

    Дивний незнайомець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2601 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Павутина

Відправлено 19.12.2009 – 22:34

mak_er
Більше деталей варто вказувати, якщо хочеш отримати відповідь.
Яка саме Віндовс стоїть?
Після чого почалися ці перевірки?
Чи проходить вона до кінця?
  • 0

#733 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 19.12.2009 – 23:52

Перегляд дописуmak_er (19.12.2009 21:55) писав:

Файлова система диска NTFS
ну тоді хз. в мене диски не перевіряються взагалі, навіть після ресету :happy1: може спробуй запустити chkdsk з параметрами /F /R ?

Повідомлення відредагував Evol: 19.12.2009 – 23:53

  • 0

#734 Mr.Ripley

    (͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)(͡° ͜ʖ ͡°)

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4665 повідомлень
  • Стать:Не скажу

Відправлено 20.12.2009 – 00:16

Перегляд дописуAmarok (5.10.2009 01:06) писав:

ну фотошоп під віндою працює і плюс за його ліцензію треба вбахкати ледь не 1000 баксів
можна ж на флешку записати портабл версію фотошопу. і не платити за ліцензію)))
  • 0

#735 mak_er

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 5 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-Франківськ

Відправлено 20.12.2009 – 12:52

Перегляд дописуphobos (19.12.2009 22:34) писав:

mak_er
Більше деталей варто вказувати, якщо хочеш отримати відповідь.
Яка саме Віндовс стоїть?
Після чого почалися ці перевірки?
Чи проходить вона до кінця?
В мене стоїть Windows XP Service Pack 3, тобто звичайнісінький Windows - ніякі там не "звіри" і тому подібне. А після чого почалися перевірки я і гадки не маю. Всі перевірки доходять до кінця, не вибивало ніяких помилок.
  • 0

#736 СВІ†ЛОНОСНИЙ

    http://svobodaslova.ukrainianforum.net/

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2386 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:з Небес

Відправлено 21.12.2009 – 20:53

Поставив се диво, бо треба було перепрошити Нокію.

Перегляд допису-=VJ=- (7.10.2009 08:43) писав:

У мене вона вчора ще й проінсталювалась хвилини за чотири-п"ять.
Звичайнісінька брехня.

Цитата

Ще й вся українізована.
Ога, особливо "видалення пристосунку" і "видалення застосунку". Як то кажуть знайди 3 відмінності. =)

Кожні 5 хвилин просить перезавантажиться. У мене зазвичай машина декільека діб не перезапускається. Стоїть на торентах. Я міняю ставлю і видаляю програми і драйвери, і для цього не треба перезавантажуватися. А тут після встановлення кожної блохи треба перезапускати всю машину.

Керування зовнішнім виглядом обмежене. Всього три варіянти розміру шрифта, всього три варіянти розміру віджета.
Набір віджетів дуже обмежений і нецікавий. Наче їх робили тільки для галочки, щоб не відставати від инших.

Загалом, система не справляє враження чогось сучасного, а лише як апгрейд на ХР.
Якщо порівнбвати, то між КДЕ3 КДЕ4 і то більше поступу, ніж між оформленням ВіндаХР і Вінда7.

За 8 років і проміжний випуск провальної Вісти вони майже нічого не зробили для зручності користування окрім напівпрозорих віконець.
Брак налаштувань, отже до всього треба призвичаюватися, а не робити під себе.
  • 0

#737 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 21.12.2009 – 21:08

Перегляд дописуСВІ†ЛОНОСНИЙ (21.12.2009 20:53) писав:

Ога, особливо "видалення пристосунку" і "видалення застосунку". Як то кажуть знайди 3 відмінності. =)

Кожні 5 хвилин ...
бгггг))) при яких це таких збочених діях прийшлося перезавантажуватися? часом не при встановленні драйверів чи критичних оновлень (так само було в ХП)?
там де вибір розміру шрифта зліва є лінк "Другой размер шрифта", можете вручну вказати скільки процентів бажаєте :)
набір віджетів стандартний, такий як був у вісті. але там же знизу є лінк "Найти гаджеты в Интернете", що посилає вас на сайт з цілою купою гаджетів.
враження апдейта справляє, але апдейта для вісти, а не для XP :)

ніби десь шось прочитали, але самі нічого не пробували :ggggg:

Повідомлення відредагував Evol: 21.12.2009 – 21:12

  • 0

#738 І Цвях

    опозиція

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1876 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Мати міст руських

Відправлено 21.12.2009 – 21:20

Час від часу спливає "активація вінди" і одразу ж ховається. Навіть не встигаю кляцнути. Скільки проживе моя Ultimate, Retail х64 без активації? Рік? Місяць? Хто активував?
  • 0

#739 СВІ†ЛОНОСНИЙ

    http://svobodaslova.ukrainianforum.net/

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2386 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:з Небес

Відправлено 22.12.2009 – 01:14

Перегляд дописуEvol (21.12.2009 21:08) писав:

бгггг))) при яких це таких збочених діях прийшлося перезавантажуватися? часом не при встановленні драйверів чи критичних оновлень (так само було в ХП)?
І деяких програм також. Та і відвик я після встановлення драйверів та оновлень перезапускатися. ;)
Коли на ХП сидів, то сприймав як норму, зараз дратує.

Перегляд дописуEvol (21.12.2009 21:08) писав:

там де вибір розміру шрифта зліва є лінк "Другой размер шрифта", можете вручну вказати скільки процентів бажаєте :)
Це про шрифт стільниці, може й не помітив, ще гляну. Дякую.

Цитата

набір віджетів стандартний, такий як був у вісті. але там же знизу є лінк "Найти гаджеты в Интернете", що посилає вас на сайт з цілою купою гаджетів.
Мене не туди послали. А на сторінку мокрософта, де висіло на завантаденні якихось 3 кволих гаджети. :)

Цитата

враження апдейта справляє, але апдейта для вісти, а не для XP :)
Ну в кого як, мені більше схоже, що це апдейт ХР, який вийшов через три роки. Кажу про стільницю, бо середину не сильно розпробував.

Цитата

ніби десь шось прочитали, але самі нічого не пробували :ggggg:
Якщо ви так кажете, це значить, що ви десь читали чиїсь думки, які співпадали з моїми.

Перегляд дописуІ Цвях (21.12.2009 21:20) писав:

Час від часу спливає "активація вінди" і одразу ж ховається. Навіть не встигаю кляцнути. Скільки проживе моя Ultimate, Retail х64 без активації? Рік? Місяць? Хто активував?
Десь там в Ебауті мусить бути про це написано.
Якщо треба можу скинути те, чим я активував. Або самі скачайте з "Гуртом".

Повідомлення відредагував СВІ†ЛОНОСНИЙ: 22.12.2009 – 01:15

  • 0

#740 ivansstef

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 666 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 22.12.2009 – 01:20

два дні постояв в мене той віндовс і пішов геть ..
можливо і хороший але занадто багато траблів з дровами для мого ноута та пристроїв...
почекаю до весни..
весною думаю розгребуся з тим всім
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 2

0 користувачів, 2 гостей, 0 анонімних