Шановні дописувачі (форумчани), судячи з ваших відповідей, ви, напевно, не зрозуміли суті мого питання...
Справа в тому що я не запитую загальні думки на рахунок того "тайм-ауту" і не запитую скільки часу потрібно щоб минули почуття першого щирого кохання чи міцна емоційна прив'язаність до першого хлопця/дівчини (хоча ця цифра теж є цікавою).
В основному мене цікавить який термін між тими стосунками і наступними був у кожного особисто, щоб можна було скласти статистику. Тому, нажаль, відповіді типу "Вічність", "в кожного по різному", "багато часу" і інші в тому роді не виражаються в числовому еквіваленті. Але ж кожна людина після розвалу одних стосунків, якими б сильними вони не були, з часом намагається будувати інші стосунки... то ж в кожного є цей свій термін.
Питання про те що одні стосунки витісняють іншу чи про те що одні замінюються іншими тут котирується, тоді числовий коефіцієнт "тайм-ауту" рівний нулю)
шпіц (17.11.2010 10:13) писав:
Ніколи не питай сторонніх людей поради щодо своїх особистих стосунків. Якщо тобі дійсно 15, то поки-що можеш звертатись до мами. В подальшому прислухайся до свого голосу здорового глузду, а вже потім до голосу серця.
Якщо ти зайважив, то тут немає питання поради, хоча навіть якби я і питала пораду, то тут нічого страшного нема, можна вислухати різні думки, і вже тоді робити висновок самій, як то кажуть "В суперечці народжується істина".Тай вчитися, якщо щось, краще на чужих помилках, аніж на своїх.