Перейти до вмісту

flash actionscript


Повідомлень в темі: 7

#1 N@Z

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 48 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.09.2010 – 22:40

  • 7
Підкажіть де найти відеоуроки по flash actionscript

#2 yushchenko

    yushchenko

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3760 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Backside of the Moon

Відправлено 17.09.2010 – 22:44

Може тобі ще С++ в крейдою на дошці?
  • 0

#3 N@Z

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 48 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 18.09.2010 – 13:40

Перегляд допису---- (17.09.2010 23:44) писав:

Може тобі ще С++ в крейдою на дошці?
ні.


Є скрипт
<head>
<script type="text/javascript">
<!--
var image1=new Image()
image1.src="slideshow/P7080128.JPG"
var image2=new Image()
image2.src="slideshow/P7080143.JPG"
var image3=new Image()
image3.src="slideshow/P7080174.JPG"
var image4=new Image()
image4.src="slideshow/P8080003.JPG"
var image5=new Image()
image5.src="slideshow/P8080031.JPG"
var image6=new Image()
image6.src="slideshow/P8080089.JPG"
var image7=new Image()
image7.src="slideshow/P8080097.JPG"
var image8=new Image()
image8.src="slideshow/P8080107.JPG"
var image9=new Image()
image9.src="slideshow/P8080111.JPG"
//-->
</script>
</head>

<script>
<!--
var step=1
function slideit(){
if (!document.images)
return
document.images.slide.src=eval("image"+step+".src")
if (step<9)
step++
else
step=1
setTimeout("slideit()",1000)
fade:1
}
slideit()
//-->
</script>
ак зробити плавний перехід між зображенням??? :brovy: :brovy:
  • 0

#4 GreenScape

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 103 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дрогобич/Київ

Відправлено 18.09.2010 – 14:20

хе-хе, а де тут, взагаліто флеш, або екшнскріпт? це ж сирий javascript.

<script>
<!--
var step=1;
var opacity = 1;
var direction = 1;
function slideit(){
if (!document.images)
return
document.images.slide.src=eval("image"+step+".src") ;
document.images.slide.style.opacity = opacity / 100;
opacity += direction;
if(opacity == 1)
{
direction = -direction;
if(step<9)
step++
else
step=1
}
if(opacity == 100)
{
direction = -direction;
// тут задаєш час затримки для картинки
setTimeout("slideit()",1500);
}
else
// тут - швидкість затухання
setTimeout("slideit()",5);
}
slideit();
//-->
</script>

Перегляд допису---- (17.09.2010 23:44) писав:

Може тобі ще С++ в крейдою на дошці?

Це ти тут дочого? невже так неймовірно, по твоєму, знайти відеоуроки по такій популярній темі?

ось: клац

Повідомлення відредагував GreenScape: 18.09.2010 – 14:13

  • 0

#5 yushchenko

    yushchenko

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3760 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Backside of the Moon

Відправлено 18.09.2010 – 14:39

Перегляд дописуGreenScape (18.09.2010 15:20) писав:

Це ти тут дочого? невже так неймовірно, по твоєму, знайти відеоуроки по такій популярній темі?

ось: клац
Ймовірно мій допис спровокував потрібну відповідь авторові. ги.
  • 0

#6 N@Z

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 48 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 19.09.2010 – 17:00

Перегляд допису---- (18.09.2010 15:39) писав:

Ймовірно мій допис спровокував потрібну відповідь авторові. ги.
Так пыдкажыть ще будласка де найти выдеокроки по javascript?
  • 0

#7 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 19.09.2010 – 19:26

Цитата

Так пыдкажыть ще будласка де найти выдеокроки по javascript?

В інтернеті.

Щиро ваш, КО
  • 0

#8 GreenScape

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 103 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дрогобич/Київ

Відправлено 21.09.2010 – 16:17

Цитата

Так пыдкажыть ще будласка де найти выдеокроки по javascript?
тиць
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних