Перейти до вмісту

Китайська кухня


Повідомлень в темі: 30

#21 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 16.07.2011 – 18:24

вчора спробував sesame chicken, курка в кунжутовому соусі, нічо так
ситно і дуже смачно
сфоткати забувся так як голодний дуже був)
  • 0

#22 KinoManiak

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 887 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 16.07.2011 – 19:31

Перегляд дописуКрихітка (20.05.2010 20:58) писав:

во во це і є ВОК! "вільний буфет
WOK - це традиційна китайська сковорідка, на якій готується значна частина страв китайської кухні. Тому і використовується в назвах багатьох закладів китайської кухні.

Люблю апельсинову курку.

п.с. Одного разу коли в одній з китайських страв мені попалась якась маленька ягідка, ззовні на барбарис схожа. Але коли розкусив її, то так пекло, ніби щось в роті спалахнуло. Ніхто не знає, що то могло бути ?
  • 0

#23 zhenmorozov

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 7 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 18.07.2011 – 11:56

Яка різниця що то було.
Ти її з'їв?
Китайську їжу не люблю... . І китайців також.
  • 0

#24 duo7

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 101 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 02.08.2011 – 18:33

треба буде і собі скуштувати тогоB)
  • 0

#25 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 03.08.2011 – 15:32

Позитивне враження. Пробував фрукти в карамелі та свинину в гострому соусі все смакота. Прорекламую ресторанчик китайський: Дю Лонг (Київ). Кому треба, той знайде. Враження від місця позитивні, крім китайців, там багато япошок.
  • 0

#26 Крихітка

    Мрійниця

  • Модератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4030 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Івано-Франківськ, Castelló, Ibiza, Hildesheim

Відправлено 04.08.2011 – 09:16

Перегляд дописуKinoManiak (16.07.2011 19:31) писав:

WOK - це традиційна китайська сковорідка, на якій готується значна частина страв китайської кухні. Тому і використовується в назвах багатьох закладів китайської кухні.

Люблю апельсинову курку.

п.с. Одного разу коли в одній з китайських страв мені попалась якась маленька ягідка, ззовні на барбарис схожа. Але коли розкусив її, то так пекло, ніби щось в роті спалахнуло. Ніхто не знає, що то могло бути ?
знаю, моя мама таке кладе до страв, одної штучки вистачає щоб страва уся була гострою. в нас його каєнським перцем називають
  • 0

#27 Olexandr

    противсіх

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1510 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:місто Київ

Відправлено 15.08.2011 – 11:42

Перегляд дописуFT232BM (3.08.2011 16:32) писав:

Позитивне враження. Пробував фрукти в карамелі та свинину в гострому соусі все смакота. Прорекламую ресторанчик китайський: Дю Лонг (Київ). Кому треба, той знайде. Враження від місця позитивні, крім китайців, там багато япошок.
Був раз, щось геть не сподобалось. Кухня непогана, але загальна атмосфера, як у їдальні, тільки що з трохи кращими меблями.
  • 0

#28 Amili

    сама по собі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1458 повідомлень
  • Стать:Жінка

Відправлено 17.08.2011 – 21:54

готуємо стір-фрай їжу вдома. Все що треба- вок або економніший варіант - тефлонова скорорідка. Не знаю чи можна знайти в нас рисове кулінарне вино, а все інше ніби є. Дуже смачний рис - беремо відварений рис ( несолений) кидаємо на сковорідку з ложко олії. Постійно перемішуємо. Додаємо соєвий соус, продовжуємо перемішувати, консервовану кукурузку, зелену цибульку і яйце. Яйце попередньо збите з сіллю і перцем і підсмажене ) Наприкінці додаємо каплю сезамової олії для аромату.
Кажуть шо рис навіть краще, якщо стоїть в холодильнику (залишився від вечері). Так що то навіть дуже добрий спосіб розігріти його )

Повідомлення відредагував Amili: 17.08.2011 – 21:59

  • 0

#29 Neorlandina

    Schadenfreude

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3840 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Київ

Відправлено 18.08.2011 – 18:41

рисове вино у нас теж продається. але я обходжуся і без нього.
а яйце додаю так - коли вже всі інгридієнти до рису на сковорідці докинуті, все це діло відсуваю на одну сторону сковорідки, а на вільну половину вибиваю сире яйце і швиденько розбиваю, поки воно не засмажилося. а коли воно вже підсмажилося маленькими шматочками - змішую з рештою рису.
і рис дійсно краще вчорашній брати. тільки бажано щоб не надто клейкий був.
  • 0

#30 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 08.04.2012 – 03:24

Курка під соєвим соусом Тер'які
Зображення
Японська кухня правда
  • 1

#31 qnycmas

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 34 повідомлень

Відправлено 27.04.2012 – 12:23

суші полюбляю. та рис и вермишель їх непогана.
  • -1



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua