Перейти до вмісту

Бог ненавидить тих, хто по середині?


Повідомлень в темі: 83

#81 vovchik2385

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 73 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Енергодар

Відправлено 16.05.2010 – 22:50

Перегляд дописуOdonacer (16.05.2010 22:49) писав:

Пробачте, ловити вас на протиріччах в дописах, людоненавистництві, та повному незнанні жидівської міфології, яка для вас є авторитетом, якось нудно. :lol:
Та будь ласка.Навішали тут ярликів досхочу на незнайому вам людину та накивали п'ятами без роз'яснень. До речі, я просив вас не використовувати образливе словосполучення "жидівська міфологія". Про який конструктивний діалог можно казати, якщо нема мінімальної поваги до опонента?


Залишаюсь при думці, що ненависть належить брехні та темряві, в той час як Бог - це любов, світло істини.
  • 0

#82 Безбожник

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2624 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Геєна огненна, вул Петра і Павла 666.

Відправлено 16.05.2010 – 23:39

Цитатаvovchik2385' date='16.05.2010 17:27' post='598744']

Цитата

Не буду робити швидких діагнозів, як наприклад ви поспішаєте робити мені. Просто є думка мільйонів віруючих, що Бог милосердний та любить кожного з нас, але приятгувати за вуха те, що він ненавидить є не більше, ніж прості балачки, нічим необгрунтовані.

Фігня.
Обгрунтовані. Біблією. "Думка міліонів" Єгові до сраки.
"Коли вони втікали від ізраільтян і були на сході гори вефоронської, то господь кидав на них із неба велике каміння аж до Азека, і вони вмирали; тих хто повмирали від градового каміння, було більше від тих, кого ізраїлеві сини повбивали мечем". (Іс. Навін 10/11.)

"А тепер позавбивайте кожного хлопця між дітьми і кожну жінку, що пізнала чоловіка на мужескім ложі (тобто, вагітних теж) повбивайте. А всіх молодих жінок що не пізнали мужеского ложа, залиште для себе." (Числа. 31/14-15, 17-18)

Щиро вітаю тебе з безмежним "милосердям та любов*ю" жидівського бога-отця.

Цитата

Подивіться на навколишній світ. Невже Бог, що ненавидить людину, міг би зробити кращого подарунка ніж те, що ми зараз можемо спостерігати: природа, повітря, сонце....та тому подібне?

Подивились. Знову фігня.

"До жінки промовив: Помножуючи, помножу терпіння твої та болі вагітности твоєї. Ти в муках родитимеш діти, і до мужа твого пожадання твоє, а він буде панувати над тобою.
І до Адама сказав Він: За те, що ти послухав голосу жінки своєї та їв з того дерева, що Я наказав був тобі, говорячи: Від нього не їж, проклята через тебе земля! Ти в скорботі будеш їсти від неї всі дні свойого життя.
Тернину й осот вона буде родити тобі, і ти будеш їсти траву польову.
У поті свойого лиця ти їстимеш хліб, аж поки не вернешся в землю, бо з неї ти взятий. Бо ти порох, і до пороху вернешся.

"Але людина народжується для страждання щоб як іскра прагнути вгору". (Йова 5/7)

"Думайте про те що вгорі а не про те, що на землі. Бо ви померли а життя заховане з Христом у Бозі". (Кол. 3/2.)

Вітаю ще раз.

Цитата

Ви намагаєтесь довести, що релігія спотворює слова, однак поясність мені навіщо одночасно з цим розвивати культуру та письменність тих народів, де поширювалося християнство? Невже ви не знаєте, що справжніми рабами легше керувати, коли вони неграмотні?

Фігня.

"Раби, слухайтесь в усьому господарів ваших по тілу а не тільки напоказ, як підлесники, а в простоті серця , боячись Бога". (Кол. 4/22)
"Раби, слухайтеся тілесних панів зо страхом і тремтінням у простоті серця вашого, як Христа!" (Єфес. 6/5).

Цитата

Що залишили після себе погани в згадках сучасної людини, окрім фантастичного поклоніння природним явищам, які не могли в той час пояснити, великого пантеону богів, на кшталт грецької мифології-казок? Де ви знайдете розвиток архітектури, літератури, живопису серед язичників?

Та ну ? І де ж шукати культутру ? Серед христян може ?

"Всюди чути, що між вами перелюб, і то такий перелюб, який і між поганами незнаний, що хтось має за дружину собі дружину батькову...". (Коринф. 5/1).

Прийми чергове вітання. Читай біблію хлопче і вивчай огидну христянську "культутру" котра поганами незнана. Он навіть Шауль визнає, що ви в своїх церквах трахаєтесь з рідними матерями як оті скоти.

Цитата

Дерев'яні божки це майже трохи менше ніж нічого, ніякого розвитку, поринули в історію нашого народу та не представляють ніякої мінімальної естетичної цінності, окрім історичної цікавості.

Це говорить про повне незнання і тупість людини. Більше додати немає чого.

Повідомлення відредагував Безбожник: 16.05.2010 – 23:45

  • 0

#83 vovchik2385

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 73 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Енергодар

Відправлено 17.05.2010 – 21:33

Перегляд дописуБезбожник (17.05.2010 00:39) писав:

Цитатаvovchik2385' date='16.05.2010 17:27' post='598744']

Переходжу одразу до суті. Наведені вами цитати з Старого Заповіту лише показують військові події, коли євреями, народом що зберігав віру в Бога істинного , була отримана обітованна земля, яка належала їм за пророцтвом. Старі часи були дуже жорстокі самі по собі, тому вищенаведені фрази лише показують яким було людство до приходу Христа, більша частина людей відштовхнула від себе Бога та пішли шляхом ненависті, війни між собою. Ваші цитати(до речі, ви так полюбляєте виривати окремі фрази з загального тексту та давати ім власну оцінку) нічого не доводять з факту жорстокості Бога окрім історичного факту, що мав місце бути в ті часи. А військові події, якщо говорити чесно, знову ж мають під собою мету фізичне знищення ворогів, інакше яка це війна? Вбивати жінок та дітей - це жорстоко, але того вимагали часи людської ненависті, як око за око, зуб за зуб - правила, що діяло на усій земній кулі, в той час як в Новому Заповіті це було спростовано Христом коли він змінил його на "коли вдарять тебе про правій щоці - підстав ліву". Бог оберігав свій народ, істину від поганів коли допомогав їм рзним чином та й шляхи Господа несповидимі, якщо так дивитись. Розглядайте Старий Заповіт у конктексті пророцтва наближення часу, коли на землю прийде син Божий, що кров'ю змиє першородний гріх, наслідками якого є жорстокість та страждання людства.




"До жінки промовив: Помножуючи, помножу терпіння твої та болі вагітности твоєї. Ти в муках родитимеш діти, і до мужа твого пожадання твоє, а він буде панувати над тобою.
І до Адама сказав Він: За те, що ти послухав голосу жінки своєї та їв з того дерева, що Я наказав був тобі, говорячи: Від нього не їж, проклята через тебе земля! Ти в скорботі будеш їсти від неї всі дні свойого життя.
Тернину й осот вона буде родити тобі, і ти будеш їсти траву польову.
У поті свойого лиця ти їстимеш хліб, аж поки не вернешся в землю, бо з неї ти взятий. Бо ти порох, і до пороху вернешся.


Це описує лише про наслідки першородного гріха людства, бо ім було дано настанову не їсти від древа пізнання добра та зла. Люди не послухались, себто засумнівались в істинності Божого Слова, обравши шлях зневір"я і як наслідок вже отримали хвороби на смерть, бо гріх увійшов у тіло.


"Але людина народжується для страждання щоб як іскра прагнути вгору". (Йова 5/7)

Описує гріховність людини, що вчинивши гріх отримала життя в стражданні, що не так? Іскра полетить вгору - людина наблизиться до Бога, покаявшись в своїх гріхах.

Дивіться слідуюче:
"Блажен человек, которого вразумляет Бог, и потому наказания Вседержителева не отвергай,
ибо Он причиняет раны и Сам обвязывает их; Он поражает, и Его же руки врачуют. ( Иова 5:17-18)




"Думайте про те що вгорі а не про те, що на землі. Бо ви померли а життя заховане з Христом у Бозі". (Кол. 3/2.)

Що не так? Справжні багатства не на землі заховані, а порятунок та життя вічне у Христі, що в муках помер за гріхі наші.
Якщо цитуєте щось, то не виривайте окремі фрази.

1 Итак, если вы воскресли со Христом, то ищите горнего, где Христос сидит одесную Бога;
2 о горнем помышляйте, а не о земном.
3 Ибо вы умерли, и жизнь ваша сокрыта со Христом в Боге.
4 Когда же явится Христос, жизнь ваша, тогда и вы явитесь с Ним во славе.
5 Итак, умертвите земные члены ваши: блуд, нечистоту, страсть, злую похоть и любостяжание, которое есть идолослужение,
6 за которые гнев Божий грядет на сынов противления,
7 в которых и вы некогда обращались, когда жили между ними.
8 А теперь вы отложите все: гнев, ярость, злобу, злоречие, сквернословие уст ваших;
9 не говорите лжи друг другу, совлекшись ветхого человека с делами его
10 и облекшись в нового, который обновляется в познании по образу Создавшего его...

"Раби, слухайтесь в усьому господарів ваших по тілу а не тільки напоказ, як підлесники, а в простоті серця , боячись Бога". (Кол. 4/22)

Нема такої фрази. ЇЇ просто не існує, або ви дали невірне посилання.

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%...%BD%D0%B0%D0%BC
Для загального розуміння цієї частини тексту.


"Раби, слухайтеся тілесних панів зо страхом і тремтінням у простоті серця вашого, як Христа!" (Єфес. 6/5)


5 Рабы, повинуйтесь господам своим по плоти со страхом и трепетом, в простоте сердца вашего, как Христу,
6 не с видимою только услужливостью, как человекоугодники, но как рабы Христовы, исполняя волю Божию от души,
7 служа с усердием, как Господу, а не как человекам,
8 зная, что каждый получит от Господа по мере добра, которое он сделал, раб ли, или свободный.

Звичайно можна писати про потворство рабству людини, але тут йдеться мова про те, що кожного буде оцінено по ділам його. Ким би не була людина - вона повинна бути спокійною, доброю та не творити зла ближньому своєму.

Та ну ? І де ж шукати культутру ? Серед христян може ?

А де? Серед поганів? Приклади де? Ваше ігнорування великої частини культурного спадку, що ми отримали від віруючих людей.

"Всюди чути, що між вами перелюб, і то такий перелюб, який і між поганами незнаний, що хтось має за дружину собі дружину батькову...". (Коринф. 5/1).

А далі ж це засуджується, бо є гріх великий, читаємо: 1Кориф 5:2-7

2 И вы возгордились, вместо того, чтобы лучше плакать, дабы изъят был из среды вас сделавший такое дело.
3 А я, отсутствуя телом, но присутствуя у вас духом, уже решил, как бы находясь у вас: сделавшего такое дело,
4 в собрании вашем во имя Господа нашего Иисуса Христа, обще с моим духом, силою Господа нашего Иисуса Христа,
5 предать сатане во измождение плоти, чтобы дух был спасен в день Господа нашего Иисуса Христа.
6 Нечем вам хвалиться. Разве не знаете, что малая закваска квасит все тесто?
7 Итак очистите старую закваску, чтобы быть вам новым тестом, так как вы бесквасны, ибо Пасха наша, Христос, заклан за нас.

Людина є грішна і це однозначно засуджується, не дивлячись на те, що я не маю гадки хто такий Шауль, до якого ви прислухаєтесь. Вітаю з черговою вирваного окремого тексту та власною трактовкою вас.
Це він? http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%...%83%D0%BB%D1%8C



Це говорить про повне незнання і тупість людини. Більше додати немає чого.

Це говорить, що у вас нема аргументів спростувати моє твердження.

Моя порада: поважайте людей, з якими спілкуєтесь, бо далі ніхто не буде витрачати на вас час. Слова "срака", "жиди" тощо залиште для когось іншого, нормальну, з почуттям власної гідності людину це ображає. Домовились? А також не намагайтесь читати лише окремі рядки тексту, А потім придумувати власне значення слів, яких не можете зрозуміти, бо ж і Святе Письмо для вас не є авторитетом. В вашу гру "вириваю окремі фрази - поясніть мені їх" я грати не збираюсь, бо витратися багато часу пояснити вам кожне слово, тим більше таким чином ніхто не вивчає Біблію. Треба багато читати ще інших творів історичного, теологічного напрямку тощо для мінімального розуміння.

Бажаю вам удачі та щастя!!!

Повідомлення відредагував vovchik2385: 17.05.2010 – 21:54

  • 0

#84 Безбожник

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2624 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Геєна огненна, вул Петра і Павла 666.

Відправлено 17.05.2010 – 22:54

Перегляд дописуvovchik2385 (17.05.2010 22:33) писав:

Переходжу одразу до суті. Наведені вами цитати з Старого Заповіту лише показують військові події, коли євреями, народом що зберігав віру в Бога істинного , була отримана обітованна земля, яка належала їм за пророцтвом.

Фігня продовжується. Бо по-перше :
"Думайте про те що вгорі а не про те, що на землі. Бо ви померли а життя заховане з Христом у Бозі". (Кол. 3/2.)
"Раби, слухайтесь в усьому господарів ваших по тілу а не тільки напоказ, як підлесники, а в простоті серця , боячись Бога". (Кол. 4/22)
"Раби, слухайтеся тілесних панів зо страхом і тремтінням у простоті серця вашого, як Христа!" (Єфес. 6/5).


Ці цитати не належать до старого заповіту.

По- друге. Земля обітована була не отримана, а окупована. Через вбивство як військових супротивників, так і безневинних стариків, жінок, дітей, котрим твій Єшуа обіцяє царство боже. І все це по навченню, цькуванню, і допомозі, огидно-довбонутого мерзотника - Єгови.

Цитата

Старі часи були дуже жорстокі самі по собі

А ти що ? жив у ті часи ? І чим же вони жорстокіші проти сьогодення ? Дурня якась.

Цитата

тому вищенаведені фрази лише показують яким було людство до приходу Христа

Цікава нісенітниця. А ну мо розкажи мені якими були чукчі, якути, буряти, ескімоси, японці, індійці, цигани, індіанці, та безліч інших, до приходу твого Христа ? Заодно, толкони тут теорію про те, чого ото ці народи поняття не мали про те, що походять від Ноєвого сімейства ?

Цитата

більша частина людей відштовхнула від себе Бога та пішли шляхом ненависті, війни між собою
.

Тпрууу! Стоять Сіра !
Шо це ти нагородив ? Ану мо розкажи нам малограмотним про те, яким чином чукчі відштовхували юдейського божка, про якого відать не відали !

Цитата

Вбивати жінок та дітей - це жорстоко, але того вимагали часи людської ненависті, як око за око, зуб за зуб - правила, що діяло на усій земній кулі,
Ох ніфіга собі ! Може ти покажеш нам літературні джерела окрім юдейської тори, де було опубліковано десятислів*я про око, зуб, та інші частини тіла в ті далекі, буремні часи ?

Цитата

в той час як в Новому Заповіті це було спростовано Христом коли він змінил його на "коли вдарять тебе про правій щоці - підстав ліву"
То ото ж, що спростовано : "А ворогів моїх, котрі не хотіли щоб я царював над ними, приведіть сюди і побийте переді мною". (Лука. 19/27).

Цитата

Бог оберігав свій народ, істину від поганів коли допомогав їм рзним чином. Шляхи Господа несповидимі
.

Ой, не сміши мене юначе ! Які там в чорта вони "несповодимі" ті шляхи у твого єгови ? Дуже навіть "споводимі" : Ось суть тієї твоєї несповодимості":
"Бо господь грізний всевишній цар великий усієї землі. Він підкорив племена і народи під ноги наші. Він вибрав нам нашу спадщину, красу Якова, котрого він полюбив" (псалом 47/2-4.).
Воно, канєшно, кожному своє. Як тобі так подобається, мов якійсь істоті, валятись під юдожидівськими ногами, то валяйся на здоров*я. А юдеї в цей час любуватимуться своєю спадщиною від Якова. З чим тебе і вітаю.

Цитата

Розглядайте Старий Заповіт у конктексті пророцтва наближення часу, коли на землю прийде син Божий, що кров'ю змиє першородний гріх, наслідками якого є жорстокість та страждання людства.

Та нє Це ти його розглядай. Щодо Іси, то хрєн він до вас прийде ще раз. Це до мене він може прийти без боязні. Бо мені він по барабану. Шо він прийде, що дружбан Митяй, мені однаково. Ото як зайде, поставлю миску холодцю і пляшку самогонки. Хай собі Іса вип*є та закусить. А до вас, оЖИДающіх його, він не прийде. Ви ж його спровадите туди, де він уже теліпався як сосиска - на хрест. Не прийде. Знайшли дурака.

Дальнійший сектантський брєд цитувати не хочу. Ліньки і не цікаво. Все те, що нижче, обговорено тут сто разів.

Цитата

Бажаю вам удачі та щастя!!!

Залиш собі. Радше мені смерть прийняти, аніж побажання щастя від христянського сектанта. Я оці дешеві психологічні номера вже давно пройшов.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua