Перейти до вмісту

Зацініть мою першу програму в ПхП!


Повідомлень в темі: 14

Опитування: Оцінка (10 користувачів проголосувало)

Ваша оцінка мені за зроблені програму. За 5-ти бальною шкалою

  1. 5 (0 голосів [0.00%])

    Процент голосів: 0.00%

  2. 4 (3 голосів [27.27%])

    Процент голосів: 27.27%

  3. 3 (1 голосів [9.09%])

    Процент голосів: 9.09%

  4. 2 (2 голосів [18.18%])

    Процент голосів: 18.18%

  5. 1 (5 голосів [45.45%])

    Процент голосів: 45.45%

Голосувати Гості не можуть голосувати

#1 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 23.07.2006 – 10:54

  • 14
От я вчу 4-ий день ПхП і вирішив випробувати мої знання. І написав цю програму на ПхП. Яка вам зможе допомогти одним пошуком шукати зразу в 3-ьох найпотужніших моторах пошуку. Програма в рунетті але дуже маленька (2Кб). Будьте дуже уважні що є написано там! Ця програма не зписана з якоїсь книжки і не вигадана кимось іншим це на 100% моє творіння. Не критикуйте повторюю я вчу ПхП тільки 4 дні!!! :)
Адресс її тут.

Повідомлення відредагував hipweb: 23.07.2006 – 10:55


#2 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 23.07.2006 – 11:47

:)
  • 0

#3 Scorpion

    Цезар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 338 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 23.07.2006 – 12:04

ІМХО, було б непогано якби юзер міг набирати пробіл замісь +
Просто напиши код, який знаходить всі пробіли в текстовому полі і програмно міняє їх на плюси. А так доволі непогано... :)
  • 0

#4 Злодюжка

    опозиціонер, дисидент, відомий антикассандрист

  • Gamedev
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 883 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 23.07.2006 – 12:29

Перегляд дописуhipweb (23.07.2006 11:54) писав:

Не критикуйте повторюю я вчу ПхП тільки 4 дні!!! :)
Адресс її тут.
а чого не критикувати?
зазвичай саме через критику люди і вчаться...
якщо всі казатимуть тобі, що програма класна, хоча в ній якісь там проріхи будуть, то хіба є добре?
  • 0

#5 pyrius

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 284 повідомлень

Відправлено 23.07.2006 – 13:07

В загалі, якщо ти просиш оцінити програму - то покажи її код.
Так можна буде сказати про якість виконання.
  • 0

#6 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 23.07.2006 – 16:49

Перегляд дописуpyrius (23.07.2006 13:07) писав:

В загалі, якщо ти просиш оцінити програму - то покажи її код.
Так можна буде сказати про якість виконання.
Код файлу google.html:
<html>
<head><title>GAO search</title></head>
<body>
<center><img src="sImages/google.gif"
			 height = 70
			 width = 100>
		<img src="sImages/yahoo.gif"
				  height = 70
			  width = 100>
		<img src="sImages/yandex.gif"
				  height = 70
			  width = 100></center>	
<form method = "post"
	  action = "search.php">
<center>Введіть текст пошуку:
<input type = "text"
	   name = "textOfSearch"
	   value = ""></center>
<br>
<center><input type = "submit">
<input type = "reset"
	   name="reset button"></center>
</form>
<br><br>
<center>При пошуку двох або більше слів обо'язково ставити між словами "+".</center> 
<center>Наприклад ви хочете знайти "Готель в Україні", то ви мусите написати "готель+в+україні"!!!</center>	
<br><br><h5 style = "color:red"><center>Yahoo не підтримує кирилицю, так що результати в Yahoo можуть бути неправильними!</center>
</body>
</html>

Код файлу search.php:
<html>
<head>
<title>Результати в всіх моторах пошуку</title>
</head>
<body>
<center><h1 style="color:red">Ваші результати</h1>
<br />
<h3>Всі результати в найпотужніших моторах пошуку</h3></center>
<?
print "<center><h1><a href=http://www.google.com.ua/search?hl=uk&q=$textOfSearch>Google</a></h1></center><br>";

print "<center><h1><a href=http://ru.search.yahoo.com/search?p=$textOfSearch&sm=%D0%9D%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B8&fr=FP-tab-web-t&ei=UTF-8&vc=>Yahoo</a></h1></center><br>";

print "<center><h1><a href=http://www.yandex.ua/yandsearch?stype=www&nl=0&text=$textOfSearch>Yandex</a></h1></center><br>";
?>
</body>
</html>

  • 0

#7 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 23.07.2006 – 17:04

Перегляд дописуScorpion (23.07.2006 12:04) писав:

ІМХО, було б непогано якби юзер міг набирати пробіл замісь +
Просто напиши код, який знаходить всі пробіли в текстовому полі і програмно міняє їх на плюси. А так доволі непогано... :)
Поки що я ще не знаю як це робити, якщо ти знаєш напиши мені код, я додам.
І зовсім звертаюся до професіональних програмувальників є одна прoблема з Yahoo. Якщо хтось хоче шукати якесь слово в кирилиці в Яхуу, то вони перетворюються на китайські символи, хтось знає як це виправити? І якщо хтось хоче щоб я додав якісь мотор пошуку пишіть.
  • 0

#8 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 23.07.2006 – 18:10

Переніс на головну сторінку сайту, тепер нею можна скористуватися за адрессом www.hip.h10.ru. Повторюю ще раз хто може допомогти удосконалити програму пишіть на мій email hip.italy_mail@alice.it, або тут на цьому форумі!
  • 0

#9 pyrius

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 284 повідомлень

Відправлено 23.07.2006 – 21:04

Так, код простенький - але... вітаю з першою програмою. :)
Про пробіли - подивись функції роботи із рядками, хоча - не все одразу. :yes:
Бажаю творчої наснаги.
  • 0

#10 myth

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 11 повідомлень

Відправлено 23.07.2006 – 22:50

 $textOfSearch = preg_replace("/\s+/", "+", $textOfSearch); 

Повідомлення відредагував myth: 23.07.2006 – 22:51

  • 0

#11 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 24.07.2006 – 10:20

Перегляд дописуmyth (23.07.2006 22:50) писав:

 $textOfSearch = preg_replace("/\s+/", "+", $textOfSearch); 
Дякую за допомогу. Тепер можна шукати 2 або більше слів без пробілів. :yes: :)
Заходьте!!!
  • 0

#12 Scorpion

    Цезар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 338 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 24.07.2006 – 10:50

Перегляд дописуhipweb (23.07.2006 19:10) писав:

Переніс на головну сторінку сайту, тепер нею можна скористуватися за адрессом www.hip.h10.ru.
На сторінці тільки банер і текстовий лінк :) Більш нічого нема
  • 0

#13 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 24.07.2006 – 12:01

Перегляд дописуScorpion (24.07.2006 10:50) писав:

На сторінці тільки банер і текстовий лінк :) Більш нічого нема
УРА УРА. Я знайшов бесплатний хостінг який не відрізняїться від платного, тільки субдомен. Тепер мій ресурс працює на всі 100% 24/7. Заходіть і користуйтеся.
http://hip.freehostia.com/
  • 0

#14 KykyRyDZA

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 498 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 10.08.2006 – 08:52

ну якщо ти тільки 5 днів і робив це без шаблону молодець!
якщо з шаблону передер - лежень!

  • 0

#15 ukrainer

    Бандерівець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 673 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 10.08.2006 – 09:51

Так непогано :unsure: я навіть про себе багато цікавого в інеті знайшов :blink: (раніше просто не цікавився, а зараз, думаю, тай протестую програмку :durak: )
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних