Перейти до вмісту

Допоможіть терміново С++


Повідомлень в темі: 6

#1 Ромич

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 4 повідомлень

Відправлено 27.11.2009 – 18:23

  • 6
Допоможіть,дуже терміново !Потрібно написати програму ,що перетворює літери,що вводяться із клавіатури, із заголовних у прописні,(на мові С++).Дякую!

#2 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 27.11.2009 – 18:46

ппц складна прога... а самому пошурупати мізками?
  • 0

#3 Зла Качка

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 6 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Україна/Кременчук

Відправлено 27.11.2009 – 18:56

якщо я правильно зрозумівто це відповідь на твое питання ->жми на Font він знаходиться у таблички Object Inspector
  • 0

#4 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 27.11.2009 – 18:58

Моя брутал версія єдине шо пробіли не треба вводити

int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{
	char string[200];
	scanf(%s, string);
	int i=0;
	while(string[i] != 0){
		if(string[i]>0x5F)
			string[i]-=0x20;
		i++;
	}
	printf("%s", string);
	return 0;
}
Люблю низькорівневе, майже тваринне програмування. Компілив на MSVS2008
  • 0

#5 Ромич

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 4 повідомлень

Відправлено 27.11.2009 – 18:58

Перегляд дописуEvol (27.11.2009 18:46) писав:

ппц складна прога... а самому пошурупати мізками?
Було б чим ....не було б питань. :P
  • 0

#6 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 27.11.2009 – 19:07

Ще більш брутальна версія, що хаває пробіли
#include "stdafx.h"
#include "stdlib.h"

int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{
    char *string=(char*)malloc(200);
    string=gets((char*)malloc(200));
    int i=0;
    while(string[i] != 0){
        if(string[i]>0x5F)
            string[i]-=0x20;
        i++;
    }
    printf("%s", string);
    return 0;
}

Взагалі то чувак ти лінивий
Прикріплений файл  TOUPPER.rar   3.19К   2 Кількість завантажень:
  • 0

#7 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 28.11.2009 – 09:48

Перегляд дописуFT232BM (27.11.2009 18:58) писав:

Люблю низькорівневе, майже тваринне програмування. Компілив на MSVS2008
щастя -- це жити у світі без юнікоду :happy1:
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua