Перейти до вмісту

Якими сайтобудівниками ви користуєтися?


Повідомлень в темі: 34

#1 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 04.07.2006 – 11:10

  • 34
От я наприклад для передачі даних на сервер і для будівництва використовую Microsoft FrontPage 2003 :lol:. А ви?

#2 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 04.07.2006 – 17:33

Використовую PSPad, дуже зручна прога для створення сайтів :lol:
  • 0

#3 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 04.07.2006 – 17:57

Перегляд дописуMrGALL (4.07.2006 17:33) писав:

Використовую PSPad, дуже зручна прога для створення сайтів :lol:
Закачав. Але це не те що мені потрібно тому що я в кодах 0. мені потрібно щось як Фронпейдж і з заготовками.
  • 0

#4 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 04.07.2006 – 18:04

Перегляд дописуhipweb (4.07.2006 18:57) писав:

Закачав. Але це не те що мені потрібно тому що я в кодах 0. мені потрібно щось як Фронпейдж і з заготовками.
В кодах найкраще писати. :lol: Різні там Фронтпейджі забагато сміття вносять + під ІЕ роблять. :lol:
Ще Dreamweaver наче нічого :)
  • 0

#5 Xobb

    Doctor What'son

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1481 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 04.07.2006 – 18:22

тфій сайдик.... ем..... да, поняв... як ти там казав.. повний 0?.... угу... підтверджую.

я користуюся зендом. бо пхп тре писати. якшо доводиться хтмл, то в тому ж зенді пишу.
  • 0

#6 Scorpion

    Цезар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 338 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 04.07.2006 – 18:32

ФронтПейдж юзаю, бо зручно. Погано тільки, що багато хламу в код вносить і кодування глючить іноді. В дрімвівері деякі штрихи додаю. Ідеальний редактор вордпед, тільки в ньому заплутатися легко :(
  • 0

#7 Style)r

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 329 повідомлень
  • Місто:Київ

Відправлено 04.07.2006 – 18:55

юзаю руки і голову, найкращі проги :lol: А взагалі, для верстки, dreamweaver

Перегляд дописуhipweb (4.07.2006 18:57) писав:

Закачав. Але це не те що мені потрібно тому що я в кодах 0. мені потрібно щось як Фронпейдж і з заготовками.

Може якось зменшиш свій підпис? Бо мені не дуже приємно бачити твої руки перед очима
  • 0

#8 ALE

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 160 повідомлень
  • Місто:Київ

Відправлено 04.07.2006 – 18:59

Особисто я поки що нічого зручішого як Homesite (був Allaire, тепер Macromedia) не зустрічав.
І для php, до речі, також зручно.
  • 0

#9 roland-s

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 55 повідомлень
  • Місто:Донецьк

Відправлено 08.07.2006 – 19:15

hipweb, кінчай ти гратися з ФронтПейджем, він до добра не доведе!
Я коди пишу у блокноті та у AceHTML(там одразу пишеш код і бачиш шо виходить), є ще дуже добрі проги(той же Дрімвівер).
А що на твоєму сайті не сподобалось(крім дизайну і кривого коду), так це те що занадто багато чисто руських слів.
Ну короче кажучи, вивчай ХТМЛ мову, і українську теж). (а так молодець що в Італії не забуваєш хто ти є)
  • 0

#10 hip

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 217 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Італія | Івано Франківськ

Відправлено 09.07.2006 – 10:37

Перегляд дописуroland-s (8.07.2006 19:15) писав:

hipweb, кінчай ти гратися з ФронтПейджем, він до добра не доведе!
Я коди пишу у блокноті та у AceHTML(там одразу пишеш код і бачиш шо виходить), є ще дуже добрі проги(той же Дрімвівер).
А що на твоєму сайті не сподобалось(крім дизайну і кривого коду), так це те що занадто багато чисто руських слів.
Ну короче кажучи, вивчай ХТМЛ мову, і українську теж). (а так молодець що в Італії не забуваєш хто ти є)
От тим я і би хотів займатися тільки от літератури гарної не можу знайти. Якщо ти знаєш якусь пиши тут. Мій сайт то поганий але враховуючи що я з сайтобудуванням маю справу лише 4 місяці то можна і пробачити мені. Доречі той сайт який ти бачив можна сказати вже минуле я вже майже доробив версію 2 сайтуі він буде в 100 раз кращий за попередній. Дякую за підказки.
  • 0

#11 Goltara

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 82 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 02.01.2007 – 12:08

Почав вивчати потрохи HTML , але прочитавши ваші балачки охота до науки пропадає.
Навіщо вивчати оті усі теги, таблиці, фрейми :yes: Виявляється можна просто поставити собі один з візуальних редакторів і верстай скільки душа бажає. :brovy:
  • 0

#12 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 02.01.2007 – 12:35

Перегляд дописуGoltara (2.01.2007 12:08) писав:

Почав вивчати потрохи HTML , але прочитавши ваші балачки охота до науки пропадає.
Навіщо вивчати оті усі теги, таблиці, фрейми :yes: Виявляється можна просто поставити собі один з візуальних редакторів і верстай скільки душа бажає. :brovy:
Коли в тебе проста статична сторінка, то її можна і в Dreamweaver'і зробити. (Початківці так і роблять)
А коли ти сторінку генеруєш за допомогою php, причому конфігурація сторінки залежить від інформації з бази - без знання тегів html не обійтися. Можна звісно зтворити таблицю в Dreamweaver а потім по частинам перенести її в php, але це буде набагато довше.
  • 0

#13 Goltara

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 82 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 02.01.2007 – 13:01

Перегляд дописуMrGALL (2.01.2007 12:35) писав:

Коли в тебе проста статична сторінка, то її можна і в Dreamweaver'і зробити. (Початківці так і роблять)
А коли ти сторінку генеруєш за допомогою php, причому конфігурація сторінки залежить від інформації з бази - без знання тегів html не обійтися. Можна звісно зтворити таблицю в Dreamweaver а потім по частинам перенести її в php, але це буде набагато довше.
Ось моя перша.Зроблена по шаблону.Наступну хотів зробити сам від початку до кінця сам.
http://www.taras.ronet.com.ua/
  • 0

#14 Джекфан

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 339 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Луганськ

Відправлено 03.01.2007 – 00:25

Дякую за поради
  • 0

#15 Xobb

    Doctor What'son

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1481 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 03.01.2007 – 01:03

Перегляд дописуGoltara (2.01.2007 13:01) писав:

Ось моя перша.Зроблена по шаблону.Наступну хотів зробити сам від початку до кінця сам.
http://www.taras.ronet.com.ua/
кислотно
  • 0

#16 wizard

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 182 повідомлень
  • Місто:Львів

Відправлено 03.01.2007 – 12:03

Зараз користуюсь MSVisualStudio.Net 2005
  • 0

#17 Goltara

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 82 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 03.01.2007 – 18:57

Nvu-навіть дуже непоганий для таких як я початківців. Ще й візуальний.
http://soft.cnews.ru/?a=21&i=6775&...ware=Nvu_1.0_PR

Повідомлення відредагував Goltara: 03.01.2007 – 19:03

  • 0

#18 LAN

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 14 повідомлень
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 07.01.2007 – 21:47

Перегляд дописуGoltara (2.01.2007 12:58) писав:

Ось моя перша.Зроблена по шаблону.Наступну хотів зробити сам від початку до кінця сам.
http://www.taras.ronet.com.ua/

Скажи будь ласка як ти зробив те меню зверху сторінки! Будь ласка!
  • 0

#19 Style)r

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 329 повідомлень
  • Місто:Київ

Відправлено 07.01.2007 – 21:59

Перегляд дописуLAN (7.01.2007 21:44) писав:

Скажи будь ласка як ти зробив те меню зверху сторінки! Будь ласка!
Звичайни JavaScript. Як? Дививсь коД!

Не знаю, що і як, але графіку ти зідрав =)
  • 0

#20 pyrius

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 284 повідомлень

Відправлено 07.01.2007 – 22:10

Перегляд дописуGoltara (2.01.2007 12:58) писав:

Ось моя перша.Зроблена по шаблону.Наступну хотів зробити сам від початку до кінця сам.
http://www.taras.ronet.com.ua/

Це дуже простенька сторінка, і тут звичайно можна використати шаблон, але для того щоб твій сайт був помічений і оцінений - ти повинен внести у нього щось своє, несхоже на інші сайти, а більшість шаблонів цього не дадуть. Ось саме тут тобі буде потрібне знання коду.
Також перед введенням сайту у експлуатацію - його перевіряють на різних ОС в різних броузерах - як він відображається, і в 80% лише знання коду дозволить зробтити його однаковим у всіх брузерах.

Особосто я користуюся Dreamveawer - там є дуже зручний режим slit - де одразу видно і елементи і і код який за них відповідає.
А стосовно php - то звичайно zend sudio і notepad.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних