Перейти до вмісту

Якась неясна фігня з малюнками на фреймовій сторінці


Повідомлень в темі: 13

#1 Skywalker

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 26 повідомлень

Відправлено 11.09.2009 – 09:55

  • 13
Власне тільки-но починаю вчити ХТМЛ. Ось тут намагаюсь зробити сайтик (чисто для себе і практики).

В нормі має запускатись файл Sunsysframe.html як основна сторінка.
У лівому фреймі мапа лінків (там лише сонце робоче, решта ще не готові), у правому - куди ці лінки ведуть.

Власне проблема в тому, що на Sun.html тупо не показуються зображення.
Коли сторінка відкривається окремо - все працює. Але коли на неї перейти з sunsys.html (байдуже, чи просто з sunsys.html до Sun.html, чи через Sunsysframe.html).


Ось тут я прикріпив сторінки.

http://share-ua.org.ua/13947622

Дуже прошу, подивіться будь ласка хто може, там мізер коду і необхідно скінчити роботу якомога швидше.

Повідомлення відредагував Skywalker: 11.09.2009 – 10:00


#2 КлятЫй мАскаль

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 428 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 11.09.2009 – 10:29

В мене наче усі зображення показуються (Google Chrome).
  • 0

#3 Skywalker

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 26 повідомлень

Відправлено 11.09.2009 – 12:19

Опера і вогнелис поводяться так як я описав вище, а експлорер взагалі не бачить сторінку (там де опера не бачить малюнки)

Повідомлення відредагував Skywalker: 11.09.2009 – 12:20

  • 0

#4 КлятЫй мАскаль

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 428 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 11.09.2009 – 12:38

Е-е-е... А що це за:
...
<area shape="circle" coords="155,281,10" href="./Mercury.html/" target="right"/>
<area shape="circle" coords="214,257,15" href="./Venus.html/" target="right"/>
<area shape="circle" coords="274,223,17" href="./Earth.html/" target="right"/>
...
(sunsys.html)

Цих файлів (Mercury.html та інших) просто нема у тому архіві, що ти виклав %)

А показує в мене ось так:
Зображення
  • 0

#5 КаваНеПийПивоЇжБорщ...

    Т Чарівне Гімно 2009

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3018 повідомлень
  • Стать:Не скажу
  • Місто:мами

Відправлено 11.09.2009 – 12:59

бабки накручує)


"бабки" )

Повідомлення відредагував Кава з козявками...: 11.09.2009 – 13:00

  • 0

#6 Skywalker

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 26 повідомлень

Відправлено 11.09.2009 – 13:02

КлятЫй мАскаль
Я можу закинути увесь сайт якщо треба, просто ті файли зараз порожні ( є body, html та інші скелетні теги) і фактично не грають ролі.
Фактично я тільки начав наповнювати сторінки з інфою як виявилась ця проблема і робота застопорилась.

Повідомлення відредагував Skywalker: 11.09.2009 – 13:11

  • 0

#7 КлятЫй мАскаль

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 428 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 11.09.2009 – 13:18

Сурйозно, щось, може на твоєму компі не так (можливо, налаштування веб-серверу). В мене усе нормально показує в Хромі, Сафарі, Опері та ІЄ.

Повідомлення відредагував КлятЫй мАскаль: 11.09.2009 – 13:18

  • 0

#8 Skywalker

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 26 повідомлень

Відправлено 11.09.2009 – 13:38

Хммм, а таке можливо?...
  • 0

#9 КлятЫй мАскаль

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 428 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 11.09.2009 – 13:40

Більше не знаю, чим пояснити ;)
Тільки що спробував, в мене й у Фоксі нормально показує.
Спробуй залити кудись на безкоштовний хостінг і подивись. Якщо нормально показує, значить, проблема у твоєму веб-сервері.
  • 0

#10 Skywalker

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 26 повідомлень

Відправлено 11.09.2009 – 13:48

хех, знати б ще як все це робиться ;)
Далі написання отаких сторіночок я ще не пішов...
ПС, знаю, що питання ламерське, але що саме ти розумєш під моїм веб-сервером?
Я просто відкрив браузером відповідний файл.
  • 0

#11 -=Felorgas=-

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 135 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Кам'янець-Подільський

Відправлено 13.09.2009 – 13:41

Блін.. пацан.. Це ж походу клон НАСА-сайту чи якогось з американських сайтів про Космос... Я сидів там нещодавно і точно такаж сторінка...))
  • 0

#12 Skywalker

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 26 повідомлень

Відправлено 13.09.2009 – 14:10

А адресу кинути влом?

ПС Нічого дивного - ідея примітивна і таких сайтів може бути десяток
  • 0

#13 Skywalker

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 26 повідомлень

Відправлено 14.09.2009 – 17:39

Щойно подивився на сайт на машині мого друга...
Та сама проблема.
  • 0

#14 kavalera

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1258 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 25.09.2009 – 05:27

Перегляд дописуSkywalker (11.09.2009 10:55) писав:

Власне тільки-но починаю вчити ХТМЛ. Ось тут намагаюсь зробити сайтик (чисто для себе і практики).

В нормі має запускатись файл Sunsysframe.html як основна сторінка.
У лівому фреймі мапа лінків (там лише сонце робоче, решта ще не готові), у правому - куди ці лінки ведуть.

Власне проблема в тому, що на Sun.html тупо не показуються зображення.
Коли сторінка відкривається окремо - все працює. Але коли на неї перейти з sunsys.html (байдуже, чи просто з sunsys.html до Sun.html, чи через Sunsysframe.html).


Ось тут я прикріпив сторінки.

http://share-ua.org.ua/13947622

Дуже прошу, подивіться будь ласка хто може, там мізер коду і необхідно скінчити роботу якомога швидше.
Для початку, щоб було зрозуміло, архіватор розпаковує папку Sunsys, а в ній лежить ще одна Sunsys. Тому перша це ...\Sunsys, друга ...\Sunsys\Sunsys. А де воно там лежатиме - не знаю.
Так от: Sunsysframe.html не бачить sample.html, бо він лежить не в ...\Sunsys\Sunsys, а в ...\Sunsys. А в Sunsysframe.html, шлях до цього файлу вказаний як просто "sample.html", тобто наче він лежить там же де й Sunsysframe.html (тобто в ...\Sunsys\Sunsys). Так шо треба в Sunsysframe.html написати правильний шлях до sample.html, а саме src="..\sample.html". Далі, в самому файлі sample.html шлях до файла logo.jpg вказано як src="./Images/logo.jpg", а правильно буде src="Sunsys\Images\logo.jpg", бо папка Images лежить не в тому ж каталогу Sunsys, шо й sample.html, а в наступному Sunsys.
Далі... А далі просто треба оту червону херню в sunsys.html (та й всюди, де наліплено) з href="sun.html/" поміняти на людське "sun.html", і не випендрюватися. <_< Після вказаних змін, всі світила засвітилися.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua