Перейти до вмісту

CSS


Повідомлень в темі: 2

#1 КаваНеПийПивоЇжБорщ...

    Т Чарівне Гімно 2009

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3018 повідомлень
  • Стать:Не скажу
  • Місто:мами

Відправлено 20.07.2009 – 14:00

  • 2
якщо є такий топік цей можна видалити..

короче Оpera and Mozilla розбалували вебдизів. не можу розібратись у одній фішці.. сам я не вебдиз, просто балуюсь.

як мені змістити сайт у вліво чи вправо? повністю весь сайт.

body {
		float:left; //ось так? 
		background:url() repeat-x top center #E8F7F9;font-family:"трам пам пам" Arial, Helvetica, sans-serif;font-size[/url]:62.5%; [i]/*ля ля ля*/[/i]color:#333; 
}


#2 Вуйко Дмитро

    Where is my ban?!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1736 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 21.07.2009 – 10:04

Якщо я правильно зрозумів питання, то ти маєш css-код для сайту, але не знаєш як його використати?
  • 0

#3 КаваНеПийПивоЇжБорщ...

    Т Чарівне Гімно 2009

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3018 повідомлень
  • Стать:Не скажу
  • Місто:мами

Відправлено 21.07.2009 – 14:16

))))
ні.
я не пам ятаю тег.
float:left;
це щоб змістити все тіло сайту вліво?
прикол в тому що воно працює на мозіллі та опері, але в ІЕ все по старому...
і я не знаю як це виправити..
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua