Перейти до вмісту

С++.Для тих хто програмує на С++


Повідомлень в темі: 37

#21 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 06.04.2008 – 19:45

запостив, а потім сам собі питання задав?

про digital mars: маєте якісь причини, щоб користуватися компілятором, розробку якого припинили дев'ять років тому?
  • 0

#22 Шпунтік

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 10 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Чернівці

Відправлено 07.04.2008 – 16:09

Хтось знає де можна знайти нормальний компілятор ? Поможіть ! Please !
  • 0

#23 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 07.04.2008 – 17:18

Цитата

Хтось знає де можна знайти нормальний компілятор ? Поможіть ! Please !

http://www.bloodshed.net/devcpp.html

Це так поменший розміром, але на жаль не дуже прикольне середовище...
Можеш пошукати Visual Studio C++ 2008
  • 0

#24 Шпунтік

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 10 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Чернівці

Відправлено 07.04.2008 – 20:07

А э якийсь кращий , бо цей не читаэ кирилицю ...
  • 0

#25 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 07.04.2008 – 20:11

Забудь про кирилицю то зло. (Принаймні поки не вивчиш WinAPI)
  • 0

#26 Шпунтік

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 10 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Чернівці

Відправлено 07.04.2008 – 20:13

OK ! Поживу з цим ! THANKS !
  • 0

#27 Sajra

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 23 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Львів

Відправлено 28.05.2008 – 19:00

Перегляд дописуШпунтік (7.04.2008 21:07) писав:

А э якийсь кращий , бо цей не читаэ кирилицю ...
Visual Studio 2005 в прозі прописуєш таке


#include <stdafx.h>
#include <iostream>
#include <windows.h>

using std::cout;
using std::cin;
using std::endl;

char res [200];
const char * ukr (char * out)
{
char rus [200] = {0};
AnsiToOem (out, rus);
strcpy (res, rus);
return res;
}

int main()
{

cout << ukr ("Текст");

return 0;
}



має получитися
  • 0

#28 @_Kat_@

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 370 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Кременчук

Відправлено 01.10.2008 – 17:49

Перегляд дописуRUSH (1.06.2006 13:19) писав:


шось лінки не працюють, чорт........дуже пре цей борланд с++, але 3 версія чи як її
  • 0

#29 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 01.10.2008 – 18:06

забий, це вже все, рештки епохи мамонтів..

безкоштовна версія борланду http://www.turboexplorer.com/cpp
від Microsoft http://www.microsoft...ad/offline.aspx
від Trolltech aka Nokia http://trolltech.com/downloads

ну, і для некрофілів та фрітардів http://www.openwatco...ex.php/Download
  • 0

#30 Chornyashka

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 61 повідомлень

Відправлено 15.11.2008 – 00:16

Хто знає хвайнецьку книжку по можливостях Білдера для проектування бази даних. Але Архенгельського не тре, тре щось ліпше якщо таке існує)))
  • 0

#31 ProEvoAndrew

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 5 повідомлень

Відправлено 02.12.2008 – 20:34

народ , як перевести текст на російську мову? в мене пише шо неможлииво виконати .

в обучалці написано так
#include <iostream>
#include <Windows.h>

using namespace std;

char* Rus(const char* text) ;

int main(){
float fahr , cels ;
cout << endl << Rus("Введите температуру по Фаренгейту") << endl ;
cin >> fahr ;
cels = 5 * (fahr - 32) / 9 ;
cout << Rus("По фаренгейту : ") << fahr << Rus(". В градусах Цельсия : ") << cels << endl ;
return 0 ;
}

//------------------------------
char bufRus[256] ;
char* Rus(const char* text) {
CharToOem(text, bufRus) ;
return bufRus ; }
//-----------------------------


(

а якійсь другий спосіб є , або напишіть пліз правильний код . чекаю .
  • 0

#32 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ-&gt;НТУУ &quot;КПІ&quot;

Відправлено 02.12.2008 – 20:52

Певно не ті бібліотеки юзаєш. WriteConsole(). З параметрами ознайомся на сайті MSDN

Цитата

Parameters

hConsoleOutput [in]

A handle to the console screen buffer. The handle must have the GENERIC_WRITE access right. For more information, see Console Buffer Security and Access Rights.
lpBuffer [in]

A pointer to a buffer that contains characters to be written to the console screen buffer. The total size must be less than 64K.
nNumberOfCharsToWrite [in]

The number of TCHARs to write. If the total size of the specified number of characters exceeds 64 KB, the function fails with ERROR_NOT_ENOUGH_MEMORY.
lpNumberOfCharsWritten [out]

A pointer to a variable that receives the number of TCHARs actually written.
lpReserved

Reserved; must be NULL.
А пости вище взагалі дають ще більш простий вихід з ситуації. Приклад Сайри успішно працює.

Повідомлення відредагував FT232BM: 02.12.2008 – 21:19

  • 0

#33 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 12.01.2009 – 09:39

виклав у себе стандарти, мож комусь знадобиться

стандарт мови C (C99)
чинний на сьогоднішній день стандарт C++
  • 0

#34 Максим Стюфляєв

    Генеральний писар

  • СуперМодератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 725 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Лутугине Луганська область.

Відправлено 09.04.2013 – 19:31

Почистив цю та інші теми розділу "Програмування". stepanko443 отримує 10% за дублювання свого повідомлення у різних темах.


  • 0

#35 Vlad Popov

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 2 повідомлень

Відправлено 20.09.2016 – 20:13

Привіт усім!
Хто може допомогти з завданням? file:///C:/Users/user/Desktop/20.png

Прикріплені файли

  • Прикріплений файл  20.png   15К   7 Кількість завантажень:

  • 0

#36 antip

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 530 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 20.09.2016 – 22:45

При чому тут С++ ?
  • 0

#37 Vlad Popov

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 2 повідомлень

Відправлено 21.09.2016 – 09:13

Перегляд дописуantip (20.09.2016 – 22:45) писав:

При чому тут С++ ?
Потрібно написати програму, яка б в залежності від введених змінних с і d розвязувала це рівняння, я пробував, щось робити, але мене вистачило тільки на те щоб перевести рівняння на мову С++, і то я не впевнений чи правильно:
((sin(pow(abs(c*pow(x1, 3) + d*pow(x2, 2) - c*d)), 3)) / (sqrt(c*pow(x1, 3) + d*pow(x2, 2) - x1) + 3.14)) + (tan(c*pow(x1, 3) + d*pow(x2, 2) - x1)) = y;

Повідомлення відредагував Vlad Popov: 21.09.2016 – 09:17

  • 0

#38 Witmarkclabe

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 11 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 30.01.2017 – 01:40

тема лише й виключно для тих, хто не розуміє гумору, »не в темі«, а також для тих, хто в темі, але радий допомогти. Такий собі колективний Капітан Очевидність.

Отже, кожен може попрохати «розжувати» якийсь гумор, не обов’язково опублікований на бонеті. Прохання великі зразку гумору ховати під кат.

Ті, хто гумор розуміє — пише відповідь. Якщо ви не згодні з інтерпретацією одного юзера — напишіть свою, дублювати пояснення та писати »1«, «–1», «:crancky:» і т.п. Не треба. Також не треба демонструвати свій гуморок і давати жартівливі відповіді, які, в свою чергу, потребуватимуть інтерпретації. Не треба також зверхніх пояснень та пояснень а ля «ну які ж ви тууупііі. ну добре, пояснюю для дебілів...». Відповідь повинна бути повною і чітко розкривати зміст гумору, але без зайвих вставок «для дебілів».

Всі пости не по темі будуть тертися.

Отже, почну своє питання: поясніть мені серцевинний бонетівський прикол з «поляком».
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua