Перейти до вмісту

С++.Для тих хто програмує на С++


Повідомлень в темі: 37

#1 -=R@SH=-

    Чайник

  • На перевірці
  • Pip
  • 9 повідомлень

Відправлено 01.06.2006 – 13:19

  • 33
Пропоную залишати корисні лінки на все те, що перечислено в описі теми. Буду дуже вдячний кожному хто відгукнеться на моє прохання і сподіваюся, що не забаром ця тема перетвориться на справжню бібліотеку, де можна було б знайти корисну інформацію для усіх бажаючих вдосконалювати свій стиль програмування або просто почати вивчати прекрасну мову програмування - С++.

Отож почнемо: :brovy:
1) Win-32 Основи програмування на С++ (К.Г Фіногенов 2006)(на російській мові)
http://rapidshare.de/files/15477848/Finoge...vanija.rar.html

2)Середовище Borland C++ Builder 6 Enterprise (full) 2CD + Updates
Частина_1: http://rapidshare.de/files/11336964/bcb6_b...part01.rar.html
Частина_2: http://rapidshare.de/files/11340988/bcb6_b...part02.rar.html
Частина_3: http://rapidshare.de/files/11345337/bcb6_b...part03.rar.html
Частина_4: http://rapidshare.de/files/11350378/bcb6_b...part04.rar.html
Частина_5: http://rapidshare.de/files/11333794/bcb6_b...part05.rar.html
//Пароль http://netz.ru

#2 Xobb

    Doctor What'son

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1481 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 04.06.2006 – 10:39

Шкода шо я пасіплюсплюс не пишу... РАШ -- РЕСПЕКТ.
  • 0

#3 Virus

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 103 повідомлень
  • Місто:міста Броди

Відправлено 01.01.2007 – 20:23

А де можна скачати Сі++?
  • 0

#4 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 01.01.2007 – 20:29

Перегляд дописуVirus (1.01.2007 20:23) писав:

А де можна скачати Сі++?
А де можна скачати Pascal? :yes:

Ти про книгу чи про середовище розробки?
  • 0

#5 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 01.01.2007 – 21:18

Якщо хтось того ще не чув, скажу, що Борланд зробив повністю безкоштовні версії своїх середовищ розробки. Дивитись сюди: http://turboexplorer.com/
Функціональність дещо обмежена, але при навчанні і навіть при створенні невеликих програм ви цього не помітите.
  • 0

#6 Virus

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 103 повідомлень
  • Місто:міста Броди

Відправлено 02.01.2007 – 17:22

Може попробуєш заглянути сюди: petriv@wups.lviv.ua В мене таке в справці до алго пише.
  • 0

#7 GENTOR

    Постійний житель

  • На перевірці
  • PipPipPipPipPip
  • 153 повідомлень
  • Місто:Київська область

Відправлено 07.01.2007 – 03:35

Найкраще пояснює програмування Івор Хортон (наголошую - найкраще з усього, що я коли небудь читав), у мене є одна його книга(дістав через знайомого мого знайомого, який узяв у свого знайомого!) http://www.wrox.com/Правда й книжки його дорогі (від 30$), але хоч і на англійській мові, проте детальнішого пояснення куди, що і звідки я не зустрічав ніде! У книзі для початківців є основа програмування від "Hello world" до класів. За одно й англійську можна відпрацювати!

Повідомлення відредагував GENTOR: 07.01.2007 – 03:38

  • 0

#8 Кошовий

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 10 повідомлень

Відправлено 12.03.2007 – 13:19

Люди, допоможіть початківцю! В четвер лабу здавати. Де тільки не шукав.

Як записується арктангенс функції??????? :cool1:
  • 0

#9 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 12.03.2007 – 13:26

Перегляд дописуКошовий (12.03.2007 13:16) писав:

Люди, допоможіть початківцю! В четвер лабу здавати. Де тільки не шукав.

Як записується арктангенс функції??????? :cool1:
Ґуґл на профілактиці?
Мені зразу ж видало таке:
_http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/cmath/atan.html
  • 0

#10 Кошовий

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 10 повідомлень

Відправлено 12.03.2007 – 14:05

Дякую!
А мені одну фігню видавав
  • 0

#11 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 12.03.2007 – 16:28

MrGall дякую за www.cplusplus.com класний сайт.
  • 0

#12 Jarlax

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 186 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів, Мензоберранзан

Відправлено 13.03.2007 – 01:57

Перегляд дописуRUSH (1.06.2006 13:16) писав:


Забийте на борланд. MS Visual Studio 2005 Express Edition - і офіційно безплатне, і пофункціональніше за білдер буде. http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/...ds/default.aspx
  • 0

#13 -=R@SH=-

    Чайник

  • На перевірці
  • Pip
  • 9 повідомлень

Відправлено 14.03.2007 – 00:04

Перегляд дописуJarlax (13.03.2007 01:54) писав:

Забийте на борланд. MS Visual Studio 2005 Express Edition - і офіційно безплатне, і пофункціональніше за білдер буде.

Цікаво. Але ти порівнюєш два не сумісні по часу виходу і платформеному призначененю середовища програмування.
Плюс ще і те, що той пост я виклав дуже вже аж і давно... :cool1:
  • 0

#14 Jarlax

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 186 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів, Мензоберранзан

Відправлено 15.03.2007 – 19:14

Перегляд допису-=R@SH=- (14.03.2007 00:01) писав:

Цікаво. Але ти порівнюєш два не сумісні по часу виходу і платформеному призначененю середовища програмування.
Плюс ще і те, що той пост я виклав дуже вже аж і давно... :angry1:
Дати не прочитав - вибачаюсь :cry: . На той час, для навчання Builder напевно не мав нормальних альтернатив (VCL - все-таки не найгірша штука). Але сама реалізація в нього явно не найкраща - один з найповільніших компіляторів, вся бібліотека взята з Delphi і невідомо як використана... Але зараз ситуація трохи помінялась. Згідний, половину ідей .NET взято з VCL, ще половину - з Java. Але МS досить вдало поєднала "запозичені" ідеї і вийшло дуже навіть непогано. На теперішній момент під вінду .NET рулить. А для мультиплатформенності, щоб хто б не казав, альтернатив джаві просто немає. Для мультиплатформенності С++ (можливості скомпілити код під різними архітектурами :8: ) треба писати на чистому стандартному С++ - а тоді середовище розробки не грає принципової ролі.

Повідомлення відредагував Jarlax: 15.03.2007 – 19:35

  • 0

#15 -=R@SH=-

    Чайник

  • На перевірці
  • Pip
  • 9 повідомлень

Відправлено 15.03.2007 – 22:03

Jarlax, я погоджуюся із тим що ти сказав. На рахунок мультиплатформеносі ще хотів би також додати, що зараз C# набирає також непоганих розмахів. Я маю на увазі, що наприклад під лінук є реалізація .NET, яка носить назву MONO. Якщо я не помиляюся, то зараз у MONO реалізовані практично усі можливості .NET. Із цього можна зробити висновок, що Microsoft намагається створити потужного конкурента джаві, який би із часом зміг взагалі витіснити останнього.
  • 0

#16 Jarlax

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 186 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів, Мензоберранзан

Відправлено 15.03.2007 – 22:37

Я вже питав про рівень реалізації Mono в темі Linux, але мені ніхто не відповів (не люблять лінуксоїди .NET :angry1: ). Мабуть, треба буде попробувати запустити під ним пару своїх аплікацій...
  • 0

#17 The Master of Rings

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 115 повідомлень
  • Місто:Україна.Рівне

Відправлено 20.11.2007 – 07:37

Перегляд дописуJarlax (13.03.2007 01:57) писав:

Забийте на борланд. MS Visual Studio 2005 Express Edition - і офіційно безплатне, і пофункціональніше за білдер буде. http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/...ds/default.aspx
Велииииииииииике дякую; як тільки наберу 100 повідомленнь з мене +! :happytwo: :)

Сварус: окрім репутації для подяк є ще ПП!
  • 0

#18 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 12.01.2008 – 13:04

Герб Саттер, "Решение сложных задач на C++"
В даному електронному виданні з'єднані дві широко відомі професіоналам в області програмування на мові C++ книги Герба Саттера "Exceptional C++" і "More Exceptional C++", які входять в серію книг C++ In-Depth, редактором якої є Бйорн Страуструп, творець мови C++. Матеріал цієї електронної книги складають перероблені задачі серії Guru Week, які розраховані на читача з достатньо глибоким знанням мови C++, проте дана електронна книга буде корисна кожному, хто хоче поглибити свої знання в цій області.

Завантажити з RapidShare або DepositFiles (Розмір - 3.78 Mб, формат - djvu без текстового форматування):
[hide=10]http://rapidshare.co...eraarhiv.ru.rar
або
http://depositfiles....u/files/2953705[/hide]
  • 0

#19 Шпунтік

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 10 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Чернівці

Відправлено 06.04.2008 – 15:10

Всім привіт !


Хтось знає як користуватись комрілятором digitalmars ? Допоможіть ! Please !

Повідомлення відредагував Шпунтік: 06.04.2008 – 15:10

  • 0

#20 Шпунтік

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 10 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Чернівці

Відправлено 06.04.2008 – 16:41

А це Borland С++ чи Microsoft С++ ??? Бо я знаю шо Microsoft C++ кращий !!! :happy1:
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних