Перейти до вмісту

Моя іграшка


Повідомлень в темі: 17

#1 -=Felorgas=-

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 135 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Кам'янець-Подільський

Відправлено 02.04.2009 – 17:39

  • 17
Вона не є основним варіантом, тому що я планую перейти на С (але я не знаю який С обрати для себе і де скачати), тому поки що така...
Моя іграшка

Прошу цінити))) Коментуємо детально що сподобалося, а що ні...

P.S. Є в іграшці маленька бяка - картинка одна - трішки промахнувся на пікселі, а відновити початкову картинку немає звідки - вінт злетів (щоб йому добре було)....

#2 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 02.04.2009 – 17:59

Продати не продасиш, але як на туторіал до Делфі так згодиться. Ця штука ще і на весь екран розлазиться. Та і картинки цікаво було б різні робити в залежності від пошкоджень. А ще в іграшки немає душі(сюжета). Якщо б він був хоч якийсь то це великий плюс))
  • 0

#3 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 02.04.2009 – 18:14

Ну я вже колись шось подібне бачив, правда там не було картинки а просто рядок і там вибираєш куди бити що блокувати...
Чесно сказати, враження - недуже...
1. Зроби саме вікно гри меншим.Суто під габарити ,,ігрової зони,,
2. Зміни колір 1 тексту результату. Надто в очі разить...
3. Гра нецікава, от якби шось більш розумове прдумати, а тут просто тупо тикаєш...
4. Якось воно криво відраховує оті проценти. В юзера по 10-15 злітає за удар в компа -10 це максимум.
  • 0

#4 -=Українець=-

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 369 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Хмельницького

Відправлено 02.04.2009 – 18:32

ти цю ідею вкрав, в неті є така онлайн гра, непам`ятаю як називається
  • 0

#5 -=Felorgas=-

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 135 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Кам'янець-Подільський

Відправлено 02.04.2009 – 18:36

Відповідь на #2 i #3 - як я писав раніше, в мене немає часу на вивчення делфі, та й дуже багато коду треба писати для делфі. Я думаю перейти на С - в житті би згодилося... Лиш не знаю на яку версію, адже вони є С++ C# та ін, а що значать не знаю. Може хто знає, яка була б нормальна - був би радий))

Цю іграшку я доробляв на практиці в університеті, бо основне завдання - набір тексту за 2 дня зробив))

Продовження іграшки буде, сюжет є, навіть трішки 3д-графи створив (карта місцевості)... Все занотовано та замальовано в зошиті))



Перегляд дописуcepers (2.04.2009 19:32) писав:

ти цю ідею вкрав, в неті є така онлайн гра, непам`ятаю як називається
Ідеєю користуються сотні он-лайн іграшок (бити противника і захищатися), а я лиш картинку взяв (іграшка darktime.ru здається, але адмін на ню забив)..)) Я ж не комерційно користуюся, а для себе))
  • 0

#6 -=Українець=-

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 369 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Хмельницького

Відправлено 02.04.2009 – 18:41

Найкраще вчити С# - на ньому намагаються створитит штучний розум. С# - дуже гнучкий і дозволяє набагато більше можливостей ніж іньші!
  • 0

#7 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 02.04.2009 – 18:55

Пацталом :rolleyes: :cry: :) (про ШТІН)
C# дуже підходить для рабів Мілкософту. А серйозно, у кожної мови своя сфера застосування, дивлячись шо тобі треба написати.

Повідомлення відредагував FT232BM: 02.04.2009 – 18:55

  • 0

#8 -=Felorgas=-

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 135 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Кам'янець-Подільський

Відправлено 02.04.2009 – 19:19

Перегляд дописуFT232BM (2.04.2009 19:55) писав:

Пацталом :rolleyes: :cry: :) (про ШТІН)
C# дуже підходить для рабів Мілкософту. А серйозно, у кожної мови своя сфера застосування, дивлячись шо тобі треба написати.
Треба, щоб я міг створювати такі іграшки + підкрутити 3д графіку... Короче для створення простих програм та іграшок)) Фе мля... Так складно написав))
  • 0

#9 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 02.04.2009 – 19:23

Мабуть C++ буде саме то, ібо C# більше скриптова мова, але від мого імені говорить людина заліза, тому не дивно. Треба б ще було послухати шо Лактаріус скаже.

Повідомлення відредагував FT232BM: 02.04.2009 – 19:26

  • 0

#10 -=Felorgas=-

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 135 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Кам'янець-Подільський

Відправлено 02.04.2009 – 19:28

Перегляд дописуFT232BM (2.04.2009 20:23) писав:

Мабуть C++ буде саме то, ібо C# більше скриптова мова, але від мого імені говорить людина заліза, тому не дивно. Треба б ще було послухати шо Лактаріус скаже.
Напевно. А де можна скачати повну версію зі всіма намутами?))) на моєму з 256 ОЗУ піде?))
  • 0

#11 Zuzik

    наглий, самоувєрєнний хам!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1126 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 02.04.2009 – 19:32

Перегляд дописуFT232BM (2.04.2009 20:23) писав:

Мабуть C++ буде саме то, ібо C# більше скриптова мова, але від мого імені говорить людина заліза, тому не дивно. Треба б ще було послухати шо Лактаріус скаже.
C# скриптова? гм... не знав... треба буде нашому відділу розробки сказати... хоча мабуть промовчу а то сервери вирішать що їх не можна створити на "скриптовій" мові...

Перегляд дописуMr.Osarka (2.04.2009 20:28) писав:

Напевно. А де можна скачати повну версію зі всіма намутами?))) на моєму з 256 ОЗУ піде?))
скачати версію чого? :rolleyes:
  • 0

#12 -=Felorgas=-

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 135 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Кам'янець-Подільський

Відправлено 02.04.2009 – 19:40

Перегляд дописуZuzik (2.04.2009 20:32) писав:

C# скриптова? гм... не знав... треба буде нашому відділу розробки сказати... хоча мабуть промовчу а то сервери вирішать що їх не можна створити на "скриптовій" мові...

скачати версію чого? :rolleyes:
С++)) А то через гугль шукати - довго дуже + не я буду качати...

І не забуваємо коментувати іграшку - потрібна критика. Думає з делфі код на С не важко буде перегнати))
  • 0

#13 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 03.04.2009 – 14:13

Перегляд дописуMr.Osarka (2.04.2009 20:40) писав:

С++)) А то через гугль шукати - довго дуже + не я буду качати...
Особисто я не бачив шоб в неті отак можна було с++ скачати. ПРобуй качати цілу студію(microsoft visual studio).Там с++ точно.

ІНтоп.
Від компа імхо виграти нереально...
  • 0

#14 kavalera

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1258 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 03.04.2009 – 14:42

Перегляд дописуPit (3.04.2009 15:13) писав:

Особисто я не бачив шоб в неті отак можна було с++ скачати. ПРобуй качати цілу студію(microsoft visual studio).Там с++ точно.

ІНтоп.
Від компа імхо виграти нереально...
Взагалі то, мова у питанні йшлася про середовище розробки, а не про скачування мови програмування. Дійсно, Майкрософт дає скачати безплатно візуал студіо (Express Edition вроді зветься). А ще є безкоштовно Watcom. Там є для C/C++, Fortran, ну й їхній власний асемблер. Просто наберіть в гуглі С++ compilers, думаю там просто буде розібратися. Колись так натрапив на якийсь сайт, де був перелік безплатних компілерів (правда в основному для С).
  • 0

#15 Андре

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 134 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 03.04.2009 – 23:54

Перегляд дописуFT232BM (2.04.2009 20:23) писав:

Мабуть C++ буде саме то, ібо C# більше скриптова мова, але від мого імені говорить людина заліза, тому не дивно. Треба б ще було послухати шо Лактаріус скаже.
Я програмив з DirectX під Borland C++ Builder... коду там тре писати дофіга.
А ось буквально недавно попробував поюзати DirectX в Visual Studio на C#. Там фсьо набагато доступніше і зрозуміліше. І коду менше.
Не знаю, правда, про C++ Vsual Studio... не пробував... я тепер суто на C#. Подобається... однозначно це краще від C++.
Але ось не знаю як по швидкості виконання коду... Маю на увазі BorlandC++ i VisualC#. Borland-програми мали б бути швидшими.

(Порівнювати VisualC++ i VisualC# по швидкості немає змісту. Теоретично, вона повинна бути одинаковою.)

Перегляд дописуMr.Osarka (2.04.2009 20:40) писав:

І не забуваємо коментувати іграшку - потрібна критика. Думає з делфі код на С не важко буде перегнати))
Кажеш критика потрібна. Що ж... попробував грати... не сподобалось... аж занадто примітивно... взагалі не можу уявити на скільки можна бути наївному щоб хотіти ось таке за гроші продавати... в мене є набагато серйозніші проекти і я з ними нікуди не рипаюсь...
не варто було навіть цю тему створювати.

Перегляд дописуcepers (2.04.2009 19:41) писав:

Найкраще вчити С# - на ньому намагаються створитит штучний розум. С# - дуже гнучкий і дозволяє набагато більше можливостей ніж іньші!

цікаво, хто ж це намагається створити штучний розум на C#. ;)
напевне це буде темою дипломної роботи одного з цьогорічних студентів. ))))
  • 0

#16 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 05.04.2009 – 00:22

Знов все зїхало на міряння пі... мовами...

Якщо хочеш компілятор С++ невеликий можеш качнути DevCpp десь 5Мб важить і ненапряжний. для початку буде норм. Але потім прийдеться всеодно на студію переходити. Студія 2005 йде на Целерон 1100 і 256 оперативки не літає, але і не сильно лагає.
  • 0

#17 good

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 13 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Україна, Київ

Відправлено 08.08.2009 – 01:00

Перегляд дописуFT232BM (2.04.2009 20:23) писав:

Мабуть C++ буде саме то, ібо C# більше скриптова мова, але від мого імені говорить людина заліза, тому не дивно. Треба б ще було послухати шо Лактаріус скаже.

Про скрипти ти трошки загнався. Так, дійсно, C# використовується в ASP я скриптова мова, але це не применшує її переваги як мови, що компілюється.
  • 0

#18 eliot

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 165 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:......

Відправлено 25.10.2009 – 11:23

Перегляд дописуMr.Osarka (2.04.2009 17:39) писав:

Вона не є основним варіантом, тому що я планую перейти на С (але я не знаю який С обрати для себе і де скачати), тому поки що така...
Моя іграшка

Прошу цінити))) Коментуємо детально що сподобалося, а що ні...

P.S. Є в іграшці маленька бяка - картинка одна - трішки промахнувся на пікселі, а відновити початкову картинку немає звідки - вінт злетів (щоб йому добре було)....
в інеті є всьо :rolleyes: ;) :ggggg:
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua