Перейти до вмісту

Вся правда про КОВБАСУ!


Повідомлень в темі: 38

#21 Sergik

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 666 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Leopolis

Відправлено 09.04.2009 – 23:32

а на мою думку такого продукту як КОВБАСА в природі неіснує, вимер разом із ГОСТ на її виробництво. тому маємо папір+сою+глутамат натрію= "СМАЧНО" ! :)
  • 0

#22 Нечупара

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 633 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:ануда

Відправлено 09.04.2009 – 23:37

та годі вже вам... хороша дівчина ж!
  • 0

#23 Сонячна

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 16 повідомлень
  • Місто:Київ

Відправлено 10.04.2009 – 01:01

Перегляд дописуМалюсінька (9.04.2009 14:52) писав:

Якби ви всі знали, як роблять більшість харчових продуктів зараз, то більшість з вас передумала купувати і споживати деякі продукти (навіть першої необхідності). Ковбаса? Так, її виробництво таки далеке від норм. Але більшість споживають її і не цікавляться процесом її створення. Залишайтеся і надалі в небутті, так краще.

Згодна, краще все таки бути в небутті. Бо як дивитися на все з такої точки зору, то взагалі нічого їсти не можна, бо ж куди не ткнись - то якісь сумнівні складники, то ГМО, а то й гірше. Любите ковбасу - їжте. та перед тим як купувати хоча б понюхайте - є у неї такі запахи.... :)
  • 0

#24 yushchenko

    yushchenko

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3760 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Backside of the Moon

Відправлено 10.04.2009 – 01:05

Перегляд дописуSergik (9.04.2009 23:32) писав:

а на мою думку такого продукту як КОВБАСА в природі неіснує, вимер разом із ГОСТ на її виробництво. тому маємо папір+сою+глутамат натрію= "СМАЧНО" ! :)
Таку ковбасу можна в піст їсти, бо м*яса нема, вегетаріанська їжа.

Повідомлення відредагував yushchenko: 10.04.2009 – 01:07

  • 0

#25 Zuzik

    наглий, самоувєрєнний хам!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1126 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 10.04.2009 – 08:44

Перегляд дописуКрихітка (9.04.2009 21:53) писав:

Ті хто роблять ковбасу справжні гіпнотизери-маніпулятори.Тільки вони можуть заставити тисячі людей жувати папір напополам з соєю і вірити що то м"ясо

Перегляд дописуFT232BM (9.04.2009 22:14) писав:

Іноді ковбасу просто не хочеться їсти, будь-яку, навіть якісну. Ковбаса стрьомна штука. Скоро її будуть з поліна робити. Пофарбують, додадутьароматизаторів і ням-ням)
далась вам та ковбаса... ви бачили як "свіже молоко роблять", чи будь-які молочні продукти? А як хліб за 3 дні витікає? Я тепер всім тверджу - якщо хліб пліснявий - це добре - значить його можна їсти :)
А 100% натуральний яблучний сік в першому ж слові якого стоїть "концентрат"?

Ми вже давно їмо не те що їли люди 20-50 років тому. І це не проблема України чи Росії... це весь світ такий... Ну в Африці ще натуралка лишилася... але вони тама голодають...

хочете їсти справжнє? вирощуйте все самі...
  • 0

#26 Йа_ЯбЛуЧкО_XD

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 649 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:if.ua

Відправлено 14.04.2009 – 20:11

вегетаріанка, тому проблема ковбаси мене не зачіпає;-)
  • 0

#27 Білий Дракон

    Хлопець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6385 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Палацу

Відправлено 14.04.2009 – 20:22

Перегляд дописуЙа_ЯбЛуЧкО_XD (14.04.2009 21:11) писав:

вегетаріанка, тому проблема ковбаси мене не зачіпає;-)
Тобто ти їси ковбасу? Там же м’яса нема.
  • 0

#28 Julli Kryshtal

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 191 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Lviv

Відправлено 10.02.2010 – 21:06

Цитата

"М’ЯСО У БУДЬ-ЯКОМУ ВИГЛЯДІ 25 ГОДИН НА ДОБУ, 8 ДНІВ НА ТИЖДЕНЬ"

про мене) чесно кажучи майже все що нам зараз пропонують в магазинах-робиться не з найкращих продуктів.
Але мені паралельноо...я люблю ковбасу на дровах, салямі, докторську...мм...сардельки.
Я майже не їм солодке) в 90% випадків-тільки м*ясо.
  • 0

#29 Гуманітарій у Розквіті Сил

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 41 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 10.02.2010 – 22:49

Запам'яталася мені фраза з однієї автобіографічної повісті - майстер-ковбасник каже авторові: Я сам ковбаси не їм і тобі не раджу. (Це лише з приводу хім. речовини, яку традиційно додають у ковбаси для того, щоб вони мали апетитний червоний колір замість сірого.)

Повідомлення відредагував Гуманітарій у Розквіті Сил: 10.02.2010 – 22:50

  • 0

#30 Koda

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 200 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Львів

Відправлено 12.02.2010 – 18:24

Для мене найкращий дегустатор-мій кіт.Він гурман,поганого їсти не буде :) Якшо ковбасу не зашкрабав-сміливо їж і не бійся,шо завтра ти будеш їсти шось через капальницю...
  • 0

#31 Безбожник

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2624 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Геєна огненна, вул Петра і Павла 666.

Відправлено 12.02.2010 – 18:42

Цікавий заголовок теми : "Вся правда про ковбасу".
От тільки про ту правду знають виробники а не ми. Та і то не всі. Знає та частина виробників котра займається початком процесу.
Для виготовлення ковбас які нині продають в магазинах підходить будь що. Всілякі вермишелі "мівіни", м*ясо котів, собак, скотини котра от от здохне від хвороби, і таке інше. Я вже мовчу про щурів котрих у тому "м*ясі" аж кишить. Ну і хімія, звичайно ж.
Якщо кому хочеться ковбаси, то заведіть собі кабана. І буде вам щастя. Для тих у кого окрім житла є тіко балкон, радив би їхати до села і брати живого кабанчика вагою від 130-150 кг. Заваліть його, переробіть, і їжте справжню ковбасу. Смачного !
  • 0

#32 Гуманітарій у Розквіті Сил

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 41 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 12.02.2010 – 20:28

Перегляд дописуSergik (9.04.2009 23:32) писав:

а на мою думку такого продукту як КОВБАСА в природі неіснує, вимер разом із ГОСТ на її виробництво. тому маємо папір+сою+глутамат натрію= "СМАЧНО" ! :)

Не ідеалізуй часи ГОСТу, тобто совєтів, я їх добре пам'ятаю. Тоді теж було приблизно те саме: туалетний папір та ін. погань, а м'ясо - хворих корів. Коти та пси й тоді від ковбас часто відмовлялися.

Повідомлення відредагував Гуманітарій у Розквіті Сил: 12.02.2010 – 20:30

  • 0

#33 Teo

    бовдур, булька, кулька, круть!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2841 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 12.02.2010 – 20:31

Перегляд дописуЛянка (12.02.2010 18:24) писав:

Для мене найкращий дегустатор-мій кіт.Він гурман,поганого їсти не буде :) Якшо ковбасу не зашкрабав-сміливо їж і не бійся,шо завтра ти будеш їсти шось через капальницю...
сподіваюсь, це у тебе перший кіт :)
  • 0

#34 Вуйко Дмитро

    Where is my ban?!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1736 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 12.02.2010 – 21:34

Перегляд дописуTeo (12.02.2010 20:31) писав:

сподіваюсь, це у тебе перший кіт :)
Перший кіт, що пережив дегустацію?
  • 0

#35 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 12.02.2010 – 22:40

зате в туалетному папері повно целюлози яка корисна для кишечника))
запорів не буде :))
  • 0

#36 Гість_Гість_*

  • Гості

Відправлено 12.02.2010 – 23:34

Перегляд дописуAmarok (12.02.2010 22:40) писав:

зате в туалетному папері повно целюлози яка корисна для кишечника))
запорів не буде :))
аргумент,йоптить! :)
тепер буду разом з вівсянкою споживати 10 см туалетного паперу )))

он-топ. ковбасу їм дуууже рідко. може раз на півроку. в кінці-кінців, їсти хочеться,а нема шо ))
  • 0

#37 Teo

    бовдур, булька, кулька, круть!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2841 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 12.02.2010 – 23:39

Цитата

Ты лучше голодай, чем что попало ешь, ты лучше будь один, чем вместе с кем попало.

  • 0

#38 yushchenko

    yushchenko

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3760 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Backside of the Moon

Відправлено 13.02.2010 – 00:26

Перегляд дописуБезбожник (12.02.2010 19:42) писав:

Цікавий заголовок теми : "Вся правда про ковбасу".
От тільки про ту правду знають виробники а не ми. Та і то не всі. Знає та частина виробників котра займається початком процесу.
Для виготовлення ковбас які нині продають в магазинах підходить будь що. Всілякі вермишелі "мівіни", м*ясо котів, собак, скотини котра от от здохне від хвороби, і таке інше. Я вже мовчу про щурів котрих у тому "м*ясі" аж кишить. Ну і хімія, звичайно ж.
Вас послухати - починаєш розуміти вегетаріанців.
  • 0

#39 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 13.02.2010 – 00:58

Перегляд дописуyushchenko (12.02.2010 17:26) писав:

Вас послухати - починаєш розуміти вегетаріанців.

о так, 100% згоден. схоже на пропаганду вегетаріанця...


Цитата

Ты лучше голодай, чем что попало ешь, ты лучше будь один, чем вместе с кем попало.

інстикт виживання каже їсти все шопопало аби не вмерти з голоду

так шо цитату перекриє стабільний біологічний інстикт...

Повідомлення відредагував Amarok: 13.02.2010 – 00:59

  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних