Перейти до вмісту

Вся правда про КОВБАСУ!


Повідомлень в темі: 38

#1 Білий Дракон

    Хлопець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6385 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Палацу

Відправлено 29.03.2009 – 17:49

  • 38
Тема, в якій розкриватимуться секрети ковбаси й її друзів продуктів. :)

«Из чего делают мясо и колбасу, которые мы едим»

«Из чего делают мясо и колбасу, которые мы едим 2»

Повідомлення відредагував Білий Дракон: 29.03.2009 – 17:51


#2 ur4olka

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 24 повідомлень

Відправлено 01.04.2009 – 16:32

знаю точно з чого роблять консерви - більше їх не їм!
  • 0

#3 K&nG

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 3 повідомлень

Відправлено 02.04.2009 – 16:14

ммм, люблю ковбаску... :rolleyes:
  • 0

#4 Пісня

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 29 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Київ

Відправлено 03.04.2009 – 11:57

Знаю, що із туалетного паперу і з сої роблять. Краще вдома зробити, знатимеш на 100%, що вона із м'яса
  • 0

#5 masterpiecer

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 178 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ - Хмельницький - Горлівка

Відправлено 03.04.2009 – 13:19

Мені відверто пофіг, з чого роблять. Я їм і все. Головне щоб мене потім не знудило. Принцип "М’ЯСО У БУДЬ-ЯКОМУ ВИГЛЯДІ 25 ГОДИН НА ДОБУ, 8 ДНІВ НА ТИЖДЕНЬ" все ще рулить...
  • 0

#6 Білий Дракон

    Хлопець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6385 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Палацу

Відправлено 03.04.2009 – 14:30

Перегляд дописуmasterpiecer (3.04.2009 14:19) писав:

Мені відверто пофіг, з чого роблять. Я їм і все. Головне щоб мене потім не знудило. Принцип "М’ЯСО У БУДЬ-ЯКОМУ ВИГЛЯДІ 25 ГОДИН НА ДОБУ, 8 ДНІВ НА ТИЖДЕНЬ" все ще рулить...
Скільки плануєш прожити? Дітей плануєш народжувати?
  • 0

#7 Katod

    вєтєран

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3642 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 03.04.2009 – 14:45

думаю, з дітьми такий самий підхід як і з м"ясом;)
  • 0

#8 Гість_mina-ye_*

  • Гості

Відправлено 05.04.2009 – 17:04

Вспомнил анекдот в тему:
-официант, что вы мне принесли? я не могу понять, это суп или помои?
-если вы не можете различить, то какая вам разница?

руководствуясь принципом "что занадто - то не здраво" я н ем много колбасы, предпочитаю цельное мясо: бифтшексы, домашние котлеты...
но если уж человек ест колбасу и ему вкусно, то какая разница что она из сои и туалетной бумаги, раз это съедобно и вкусно?
  • 0

#9 Білий Дракон

    Хлопець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6385 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Палацу

Відправлено 06.04.2009 – 07:59

Перегляд дописуmina-ye (5.04.2009 18:04) писав:

Вспомнил анекдот в тему:
-официант, что вы мне принесли? я не могу понять, это суп или помои?
-если вы не можете различить, то какая вам разница?

руководствуясь принципом "что занадто - то не здраво" я н ем много колбасы, предпочитаю цельное мясо: бифтшексы, домашние котлеты...
но если уж человек ест колбасу и ему вкусно, то какая разница что она из сои и туалетной бумаги, раз это съедобно и вкусно?

А якщо це «несъедобно и вкусно»?

Повідомлення відредагував Білий Дракон: 06.04.2009 – 08:00

  • 0

#10 Sergiy_K

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6889 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:штори

Відправлено 06.04.2009 – 15:35

Перегляд дописуБілий Дракон (6.04.2009 08:59) писав:

А якщо це «несъедобно и вкусно»?

або "істівно, смачно, але всеодно там купа гидоти, шкідливої для організму"
  • 0

#11 carry

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 570 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 06.04.2009 – 16:39

а..їла, їм і буду їсти ! )))
"хто біду знає ковбасу без хліба їсть"..тобто вона нешкідлива..
  • 0

#12 Woman

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 543 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:м. Львів

Відправлено 09.04.2009 – 13:52

Якби ви всі знали, як роблять більшість харчових продуктів зараз, то більшість з вас передумала купувати і споживати деякі продукти (навіть першої необхідності). Ковбаса? Так, її виробництво таки далеке від норм. Але більшість споживають її і не цікавляться процесом її створення. Залишайтеся і надалі в небутті, так краще.
  • 0

#13 Ластiвочка

    перчинка

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5828 повідомлень
  • Стать:Не скажу
  • Місто:Україна вул Любая8

Відправлено 09.04.2009 – 15:18

люблю ковбаску, купую з дорожчих сортів і певного виробника...те, що її готують фіг зна з чого знаю, бо кицька моя її не їсть - а це показник :), інфу не читаю - бо всеодно буду їсти, і навіть без хліба.
До речі маю сімейного рецепта приготування домашньої ковбаси, то така смакота, шо ....ех...
  • 0

#14 малеча

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 669 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:вершина самотності

Відправлено 09.04.2009 – 17:23

Перегляд дописуЛастiвочка (9.04.2009 16:18) писав:

люблю ковбаску, купую з дорожчих сортів і певного виробника...те, що її готують фіг зна з чого знаю, бо кицька моя її не їсть - а це показник :), інфу не читаю - бо всеодно буду їсти, і навіть без хліба.
До речі маю сімейного рецепта приготування домашньої ковбаси, то така смакота, шо ....ех...

Ковбаска домашня "рублена", ех в домашній коптилці приготовлена.. ням-ням ;)

Ковбасу їм і буду їсти. Мало того що це вже дано не таємниця з чого складається ковбаса, але всеодно попит на неї не зменшується. Крім того, ніхто ще ж не говорить про зберігання ковбаси... як сосиски намочують у воді, щоб вони набухали і не втрачали ваги))) :)
Ї ковбасу і дешеву і дорогу. аби була свіжа і не сильно вуняла димом.
  • 0

#15 masterpiecer

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 178 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ - Хмельницький - Горлівка

Відправлено 09.04.2009 – 18:15

Жити мені недовго лишилось, дітей я робити не буду, висновок - можна їсти :)

Хоча у виробниках перебираю.
  • 0

#16 Вареник

    banned

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3089 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 09.04.2009 – 18:45

Перегляд дописуБілий Дракон (29.03.2009 18:49) писав:

Тема, в якій розкриватимуться секрети ковбаси й її друзів продуктів. ;)

«Из чего делают мясо и колбасу, которые мы едим»

«Из чего делают мясо и колбасу, которые мы едим 2»

круговорот лайна в природі :)
  • 0

#17 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 09.04.2009 – 20:32

То тема про саляму о_0?

Повідомлення відредагував Lactarius: 09.04.2009 – 20:33

  • 0

#18 Вареник

    banned

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3089 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 09.04.2009 – 20:50

Перегляд дописуLactarius (9.04.2009 21:32) писав:

То тема про саляму о_0?
ога, виявляється вона досить таки говнистенька...
  • 0

#19 Крихітка

    Мрійниця

  • Модератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4030 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Івано-Франківськ, Castelló, Ibiza, Hildesheim

Відправлено 09.04.2009 – 20:53

Ті хто роблять ковбасу справжні гіпнотизери-маніпулятори.Тільки вони можуть заставити тисячі людей жувати папір напополам з соєю і вірити що то м"ясо
  • 0

#20 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 09.04.2009 – 21:14

Іноді ковбасу просто не хочеться їсти, будь-яку, навіть якісну. Ковбаса стрьомна штука. Скоро її будуть з поліна робити. Пофарбують, додадутьароматизаторів і ням-ням)
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних