Перейти до вмісту

Бази Даних у C++


Повідомлень в темі: 4

#1 ---

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 429 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 24.02.2009 – 15:27

  • 4
Власне цікавить - чи можна якось працювати із базами (хоча б із кожним файлом окремо) так, щоб не налаштовувати на кожному компі в bde administrator аліаси?

чи може є якась заміна - ліби чи компоненти якісь.

Потреби:

- SQL-запит
- доступ до баз\таблиць, размещених у файлах (прямий доступ до файлів)

програма направлена на зручність роботи - ЯкЄ і безпека від лому і іншого практично непотрібна.
<_<

#2 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 24.02.2009 – 18:06

глянь на SQLite
  • 0

#3 ---

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 429 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 24.02.2009 – 23:10

про SQLite чув.
питання: там просто dll ки пихаєш у проект і все, чи треба на кожному компі цю СУБД ставити?

о, приглядаюсь до sqlitedll
  • 0

#4 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 25.02.2009 – 01:20

ну це ж не субд наскільки я розумію. це dll яка реалізує роботу з базою за допомого sql запитів.
  • 0

#5 ---

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 429 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 27.02.2009 – 01:25

не так виразився просто.

знайшов компонент TSQLite
але там треба вказувати існуючий файл бази.
*.sqb
як же його таки створити?(
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних