Перейти до вмісту

- - - - -

Інтернет в локальну мережу


Повідомлень в темі: 39

#21 Буфончик

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 77 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Околиці Львова

Відправлено 15.12.2008 – 21:42

Перегляд дописуEvol (15.12.2008 11:10) писав:

це в тебе зараз такий ip'шник в локалці? чи воно само такий вибрало? попробуй запустити з параметром -i127.0.0.1 чи -i0.0.0.0 та -p1080. або взагалі без параметрів -i та -e. тут треба пробувати. в мене якось працювало, правда інет в мене настроєний на роутері, можливо через це. краще знайти якийсь потужніший проксі сервер з gui інтерфейсом.



081214044958.531 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214044958.734 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214044959.125 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214044959.937 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045001.531 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045004.734 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045011.140 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045023.937 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045049.531 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045140.734 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045323.140 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214182915.812 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.131:0 0 0 0 Accepting connections [1724/3900]


Вот вроді вийшло я приписав соіб DNS і ШЛЮЗ 191,168,0,1
І тому тіпу з локалки тоже
192,168,0,1 це мій айпі в локалці


Виглядає шо вже шось налагоджуєтсья але його неможу підключити перевіриф браундмаузер відключений ніяких фаєрволів нестоїть
В мозілі в тіпа припесав SOCKS5 192,168,0,1 порт 9876 але він ніяк не конектиться :unsure:
  • 0

#22 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 15.12.2008 – 22:03

Перегляд дописуБуфончик (15.12.2008 21:42) писав:

081214044958.531 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214044958.734 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214044959.125 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214044959.937 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045001.531 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045004.734 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045011.140 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045023.937 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045049.531 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045140.734 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214045323.140 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.192:0 0 0 0 bind(): Unknown error
081214182915.812 9876 000 - 192.168.0.1:9876 91.201.232.131:0 0 0 0 Accepting connections [1724/3900]


Вот вроді вийшло я приписав соіб DNS і ШЛЮЗ 191,168,0,1
І тому тіпу з локалки тоже
192,168,0,1 це мій айпі в локалці


Виглядає шо вже шось налагоджуєтсья але його неможу підключити перевіриф браундмаузер відключений ніяких фаєрволів нестоїть
В мозілі в тіпа припесав SOCKS5 192,168,0,1 порт 9876 але він ніяк не конектиться :kvitu:
шось ти намутив зі своїм IP в локалці. постав як було 192.168.2.x і не треба ніяких шлюзів ніде писати. настройки всі залиш як були до того як ти створював тут тему :). в нього має бути свій IP у вашій локалці (хоч динамічний). просто в фаєрфоксі нехай вводить твій IP і порт.

Перегляд дописуБуфончик (15.12.2008 20:47) писав:

в тебе так не буде працювати... локалку ж не ти створив, ти там тільки клієнт.
  • 0

#23 Буфончик

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 77 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Околиці Львова

Відправлено 15.12.2008 – 22:25

Якийта гон :angry1:

Все по простому айпі маска і ніяк ну не канає воно :kvitu: шо за лажа ?

його браузер неконектиться до сервака
  • 0

#24 Буфончик

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 77 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Околиці Львова

Відправлено 16.12.2008 – 11:42

Ну нарешті посидів з 15:00 До 02:30 і все стало більш менш зрозумілим.
Мій PC відмовлявся запускати DNS сервер але поітм добра людина мені допомогла.
Я зробив оцимспособом http://support.micro....com/kb/306126/
Дякую всім за допомого :kvitu:
  • 0

#25 skullj

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 7 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 16.01.2009 – 22:38

не бойтесь,правила форума я читал.лан придется им следовать ... 5-ports Network Switch CNP-D05P -Коммутаторы. ось через це я хочу під"єнати ПК та Ноут до і-нету.хтось може мені пояснити що і як менш робити.приблизно така схема підключення

Прикріплені файли

  • Прикріплений файл  rout.jpg   15.75К   8 Кількість завантажень:

Повідомлення відредагував skullj: 16.01.2009 – 22:50

  • 0

#26 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 16.01.2009 – 23:43

давай для початку - яке в тебе підключення? якшо просто втикаєш шнури в світч не паше?

Повідомлення відредагував Evol: 16.01.2009 – 23:46

  • 0

#27 skullj

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 7 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 16.01.2009 – 23:47

я на інших форумах читав,і як я зрозумів- мені потрібно настроїти мій головний IP на роутері,але як це зробити я не розумію.і ще одне,якщо це це,то чи потрібно мені створювати нове підключення на ноуті ??? тому що на ПК,коли я під"єднав його до роутера,при вмиканні "мініпорта WAN " інет з"явився...

Перегляд дописуEvol (16.01.2009 23:43) писав:

давай для початку - яке в тебе підключення? якшо просто втикаєш шнури в світч не паше?

DSL підключення.при вмиканні шнурів паше тільки головний ПК.(раніше до нього під"єднувався ноут. до другої мереж. карти )
  • 0

#28 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 17.01.2009 – 00:22

Головний IP то ти про внутрішній або зовнішній. Більість провайдерів автоматично призначають зовнішні IP (Воля, наприклад). Комп‘ютери один одного бачать чи все глухо? Якщо бачать подивися в опціях підключення адресу шлюза, взагалі-то вона повинна автоматично виставлятись але все ж таки. IP роутера повинно= IP шлюза. Також якщо в тебе все-таки є ВЕБ інтерфейс на роутері чи якось по-іншому він настроюється, в останньому випадку чимось помоготи важко. Глянь чи роутер має зв‘язок з інтернетом(через той інтерфейс, якщо він наявний). Як попасти в інтерфейс? На роутері є наліпка з IP адресю, по крайній мірі повинна бути. Вводиш її в браузер та отримуєш доступ.
  • 0

#29 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 00:22

Перегляд дописуskullj (17.01.2009 00:20) писав:

DSL підключення.при вмиканні шнурів паше тільки головний ПК.(раніше до нього під"єднувався ноут. до другої мереж. карти )
напиши модель ADSL модема. його потрібно буде налаштувати в режимі роутера, якшо в модемі тільки один вихід, то кабель від нього втикнути в світч, і від світча вже до компів по одному. можна купити ADSL модем з Wi-Fi і тоді не тре буде стільки кабелів :)
  • 0

#30 skullj

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 7 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 00:47

Перегляд дописуFT232BM (17.01.2009 00:22) писав:

Головний IP то ти про внутрішній або зовнішній. Більість провайдерів автоматично призначають зовнішні IP (Воля, наприклад). Комп‘ютери один одного бачать чи все глухо? Якщо бачать подивися в опціях підключення адресу шлюза, взагалі-то вона повинна автоматично виставлятись але все ж таки. IP роутера повинно= IP шлюза. Також якщо в тебе все-таки є ВЕБ інтерфейс на роутері чи якось по-іншому він настроюється, в останньому випадку чимось помоготи важко. Глянь чи роутер має зв‘язок з інтернетом(через той інтерфейс, якщо він наявний). Як попасти в інтерфейс? На роутері є наліпка з IP адресю, по крайній мірі повинна бути. Вводиш її в браузер та отримуєш доступ.

IP йде автоматичний,признач. провайдером.Комп"ютери один одного бачать,адреса шлюзу однаковаі на Стац.Компі і на ноуті,а веб інтерфейс роутера нема ((( ні на роутері ні на коробці адреси нема .

Перегляд дописуEvol (17.01.2009 00:22) писав:

напиши модель ADSL модема.
моделі не знаю.як її подивитися ??модему в мене немає ніякого.і-нет під"єднан через сітку...
  • 0

#31 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 01:02

Перегляд дописуskullj (17.01.2009 00:47) писав:

моделі не знаю.як її подивитися ??модему в мене немає ніякого.і-нет під"єднан через сітку...
кажеш підключення DSL, значить модем (DSL роутер) не в тебе в хаті чи як? якшо до тебе вхату входить кабель ethernet тоді треба роутер.
  • 0

#32 skullj

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 7 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 10:53

Перегляд дописуEvol (17.01.2009 01:02) писав:

кажеш підключення DSL, значить модем (DSL роутер) не в тебе в хаті чи як? якшо до тебе вхату входить кабель ethernet тоді треба роутер.

до мене в квартиру підвели кабель,який під"єднан до мереж. карти. в і-нет я захочу через DSL підключення.(напевно цей ДСЛ роутер знаходиться на даху мого будинку) я придбав свіч Canyon http://www.canyon-tech.com/products/connec...itches/CNP-D05P ось він якщо траба більше інформації

Повідомлення відредагував skullj: 17.01.2009 – 10:56

  • 0

#33 Olex

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 905 повідомлень

Відправлено 17.01.2009 – 12:58

Перегляд дописуskullj (16.01.2009 18:53) писав:

Люди,создаю эту тему в надежде на вашу помошь,сразу прошу прощения если тема не соответствует тематике )) у меня такая проблема.хочу подключить комп и ноутбук к одной линиии интернета через свич,так,чтоб можно было работать в и-нете одновременно на двух машинах.если знаете способы подключения,кроме преобретения второго IP,прошу віложите в этой теме...и если можно то все по порядку,по этапно )))зарание спасибо :)
Є один перевірений спосіб. Купуєш до ПК ще одну мережеву плату(їх має бути 2), до однієї пхаєш кабель який зв'язує з Інтернетом, до другого свій ноут. Качаєш проги для створення проксі-сервера, ставиш їх на ПК, там налаштовуєш дозвіл для ноута використання Інтернет....і все. Програм таких море у І-неті.
Цей спосіб на 100% працює для Укртелеком ОГО, перевірено.

Якщо щось інше, можлива складність, якщо твій провайдер надає тобі послугу Інтернету до фіксованої MAC-адреси(у кожної мережевої плати вона своя), то можливі проблеми.
ПС: Це україномовиний форум, надалі хотілося б бачити пости українською

Повідомлення відредагував Olex: 17.01.2009 – 12:59

  • 0

#34 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 14:39

Перегляд дописуskullj (17.01.2009 10:53) писав:

до мене в квартиру підвели кабель,який під"єднан до мереж. карти. в і-нет я захочу через DSL підключення.(напевно цей ДСЛ роутер знаходиться на даху мого будинку) я придбав свіч Canyon http://www.canyon-tech.com/products/connec...itches/CNP-D05P ось він якщо траба більше інформації
ну якщо до налаштування ADSL-роутера в тебе доступу немає (а можливо в тебе й не ADSL зовсім), тоді потрібен роутер, на якому ти якраз налаштуєш це підключення (яке в тебе зараз у вінді, наприклад цей чи оцей), а він вже буде нет роздавати на інші компи. раджу для проби роутер в когось позичити. можливо доведеться дзвонити до провайдера і казати, щоб налаштував доступ з MAC-адреси роутера, а не твоєї мережевої карти.

Повідомлення відредагував Evol: 17.01.2009 – 14:43

  • 0

#35 skullj

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 7 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 17:07

Перегляд дописуOlex (17.01.2009 12:58) писав:

Є один перевірений спосіб. Купуєш до ПК ще одну мережеву плату(їх має бути 2),

в мене раніше було таке з"єднання,але мені воно не подобається тим,що якщо я хочу працювати в інтернеті на ноуті - мені необхідно увікнути ПК,а це не дуже незручно,та й наніч,мені ліпше залишити увімкненим ноутбук аніж ПК,бо перший в мене набагато тихіше працює.

також на рахунок "свіча" про який я казав раніше - зяраз я його вже змінив на роутер D-link. але налаштувати його ніяк не можу :)
  • 0

#36 Gray Wolf

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 184 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Місяця впав

Відправлено 17.01.2009 – 17:32

Є вірний спосіб втикаєш штудочка інету від Настільного до ноута і юзаїш (якшо підключення - постійне ДСЛ) :)
  • 0

#37 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 17:55

Перегляд дописуskullj (17.01.2009 17:07) писав:

в мене раніше було таке з"єднання,але мені воно не подобається тим,що якщо я хочу працювати в інтернеті на ноуті - мені необхідно увікнути ПК,а це не дуже незручно,та й наніч,мені ліпше залишити увімкненим ноутбук аніж ПК,бо перший в мене набагато тихіше працює.

також на рахунок "свіча" про який я казав раніше - зяраз я його вже змінив на роутер D-link. але налаштувати його ніяк не можу :)
ок. до речі як написали в останньому дописі, коли втикаєш кабель не в ПК а в ноут, то нет на ньому паше? і який роутер D-Link?

Повідомлення відредагував Evol: 17.01.2009 – 17:55

  • 0

#38 skullj

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 7 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 18:32

коли вмикаю шнур до ноута -інет не працює.
  • 0

#39 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 18:53

Перегляд дописуskullj (17.01.2009 18:32) писав:

коли вмикаю шнур до ноута -інет не працює.
якшо ти всі налаштування робив як і на компі (всі IP адреси, підключення і т.д.), то мабуть провайдер дозволяє доступ тільки з фіксованої MAC-адреси (особливо якшо мережеву картку вони тобі впихнули свою). тоді треба їм казати шоб дозволили доступ для твого роутера (MAC-адреси роутера).

можна ше спробувати поставити на ноуті таку ж MAC-адресу як і на ПК. в мене наприклад можна виставити MAC-адресу мережевої карти в "диспетчері пристроїв -> мережні адаптери -> NVinia nForce... -> Додатково -> Network address -> значення" і ввести туди значення з ПК, яке можна глянути в стані підключення: "клацнути на підключенні в треї -> вкладка підтримка -> подробности -> Физический адрес".

якшо в тебе на моуті можна встановити власну MAC-адресу, то попробуй це зробити, щоб переконатися остаточно. якщо ж ні, то краще передзвони до провайдера і запитайся в них, можливо й виклич майстра для налаштування. удачі.

Повідомлення відредагував Evol: 17.01.2009 – 18:55

  • 0

#40 skullj

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 7 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.01.2009 – 19:02

Evol та інщі, дякую за допомогу )))я вже не став вигадувати нічого,в понеділок прийдуть з інтернет фірми та все мені налаштують )))) ще раз дякую
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua