Перейти до вмісту

Японський ресторан


Повідомлень в темі: 30

Опитування: Які критеріі оцінювання японського ресторану є найважливіші? (20 користувачів проголосувало)

Які критерії оцінки найважливіші? (оберіть декілька)

  1. Ціна (17 голосів [17.00%])

    Процент голосів: 17.00%

  2. Смакові властивості їжі (17 голосів [17.00%])

    Процент голосів: 17.00%

  3. Інтер'єр (12 голосів [12.00%])

    Процент голосів: 12.00%

  4. Оформлення меню (3 голосів [3.00%])

    Процент голосів: 3.00%

  5. Якість обслуговування (14 голосів [14.00%])

    Процент голосів: 14.00%

  6. Зовнішній вигляд обслуговуючого персоналу (6 голосів [6.00%])

    Процент голосів: 6.00%

  7. Туалет(запах, вигляд, зручність) (4 голосів [4.00%])

    Процент голосів: 4.00%

  8. Стіл, стільці (зручність) (5 голосів [5.00%])

    Процент голосів: 5.00%

  9. Наявність паркінгу (1 голосів [1.00%])

    Процент голосів: 1.00%

  10. Сервіровка столу (6 голосів [6.00%])

    Процент голосів: 6.00%

  11. Безпека (6 голосів [6.00%])

    Процент голосів: 6.00%

  12. Розважальна программа (1 голосів [1.00%])

    Процент голосів: 1.00%

  13. Музика (6 голосів [6.00%])

    Процент голосів: 6.00%

  14. Інше (написати у дописі) (2 голосів [2.00%])

    Процент голосів: 2.00%

Голосувати Гості не можуть голосувати

#21 Neorlandina

    Schadenfreude

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3840 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Київ

Відправлено 12.11.2009 – 13:11

А я зараз іду якраз.
є кльовий, недорогий (вдень знижки), готують смачно.
як зветься не знаю )) він тут просто під боком, ближче від дому ніж метро.
  • 0

#22 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 27.12.2012 – 17:25

перші враження від знаменитого саке: кипячена вода з запахом самогонки
  • 0

#23 Вареник

    banned

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3089 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 15.01.2013 – 23:55

Перегляд дописуJim diGriz (27.12.2012 – 17:25) писав:

перші враження від знаменитого саке: кипячена вода з запахом самогонки
ти думаєш інші враження відрізнятимуться? кака била, кака єсть, кака і осталася (с)
  • 0

#24 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 16.01.2013 – 00:03

а звідки мені знати. здається то ти спец в цьому. чи то Усміхнений (той який тьозка). нз.

p.s. "це" = алкогольне
  • 0

#25 Вареник

    banned

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3089 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 16.01.2013 – 00:08

ну нєт, я чемний
  • 0

#26 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 16.01.2013 – 00:14

ага, значить то Усміхнений хвалився що може по вигляду визначити що за напої і скільки приблизно градусів.
(щось таке було, колись. давно.)
  • 0

#27 Aquarius-ka

    Цьотка-з-Занзібару

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 889 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:На тамтім боці

Відправлено 16.01.2013 – 05:07

Не знаю про українські-японські, а з американських-японських мені колись подобались ті, де кухар на плиті перед клієнтами ріже і смажить то всьо, смачно ніби. Ну і ще всякі фокуси показує, там яйце на льоту вістрем ножа розколює, масло підкидає (баттер-флай), з вогнем всякі штучки. Ну і на то всьо треба якось реагувати, підхіхікувати типу, на що не завжди маєш настрій, от і якось неохота мені туди ходити. Може, якби сакі пила, або що інше, то інакше би то всьо виглядало... Та і їм з таких клієнтів, як я, одні убитки. Дорожчі ресторани не можуть вижити без алкогольних напоїв, тому в тих графствах, де сухий закон, їх взагалі нема.
  • 1

#28 Фабрегас

    Т Фабрегас 2013

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5092 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:найкраще на планеті

Відправлено 16.01.2013 – 12:01

сам готую суші вдома)
п.с. проголосував: ціна, смакові властивості, інтер'єр, обслуговування
  • 0

#29 Sergey.V

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 6 повідомлень

Відправлено 05.10.2016 – 13:21

Я гадаю, що головніше японському ресторані , це інтер'єр та самі страви.Тому що, що це японський ресторан в якому є борщ??
  • 0

#30 renxu

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 245 повідомлень

Відправлено 06.10.2016 – 14:03

Перегляд дописуAquarius-ka (16.01.2013 – 05:07) писав:

Не знаю про українські-японські, а з американських-японських мені колись подобались ті, де кухар на плиті перед клієнтами ріже і смажить то всьо, смачно ніби. Ну і ще всякі фокуси показує, там яйце на льоту вістрем ножа розколює, масло підкидає (баттер-флай), з вогнем всякі штучки. Ну і на то всьо треба якось реагувати, підхіхікувати типу, на що не завжди маєш настрій, от і якось неохота мені туди ходити. Може, якби сакі пила, або що інше, то інакше би то всьо виглядало... Та і їм з таких клієнтів, як я, одні убитки. Дорожчі ресторани не можуть вижити без алкогольних напоїв, тому в тих графствах, де сухий закон, їх взагалі нема.
Був такий ресторан колись в Києві - мережевий Беніхана - на Зоологічній. Потім, мабуть, втратив право на франшизу, або й зовсім прогорів. Став називатися Токіо. А нещодавно я дізнався, що він тепер "перуансько-японський" Ронін.
  • 0

#31 _Ex

    STATUS_OK

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1413 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Бахмут, Південна Слобожанщина, Україна

Відправлено 06.10.2016 – 16:08

Перегляд дописуAquarius-ka (16.01.2013 – 05:07) писав:

Не знаю про українські-японські, а з американських-японських мені колись подобались ті, де кухар на плиті перед клієнтами ріже і смажить то всьо, смачно ніби. Ну і ще всякі фокуси показує, там яйце на льоту вістрем ножа розколює, масло підкидає (баттер-флай), з вогнем всякі штучки. Ну і на то всьо треба якось реагувати, підхіхікувати типу, на що не завжди маєш настрій, от і якось неохота мені туди ходити. Може, якби сакі пила, або що інше, то інакше би то всьо виглядало... Та і їм з таких клієнтів, як я, одні убитки. Дорожчі ресторани не можуть вижити без алкогольних напоїв, тому в тих графствах, де сухий закон, їх взагалі нема.
От не треба оцих крайнощів. :lol:
  • 1



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних