Перейти до вмісту

Найулюбленіша мова програмування


Повідомлень в темі: 210

#101 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 03.10.2009 – 21:06

Цитата

ось так wink.gif
А тепер покажи мені де в твоїй програмі ооп?
  • 0

#102 Twinkle

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1625 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Львів

Відправлено 03.10.2009 – 21:09

Ем... Хотіла дурницю якусь ляпнути. Знаю, по суті, один лише Паскаль, то, мабуть, улюблений...
  • 0

#103 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 03.10.2009 – 21:15

Перегляд дописуLactarius (3.10.2009 15:06) писав:

А тепер покажи мені де в твоїй програмі ооп?

Думаю для виводу єдиного рядка на консоль не потрібно ускладнювати прогу імплементацією класів...
Але синтаксис сам говорить шо це є С++ а не С.
  • 0

#104 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 03.10.2009 – 21:27

Цитата

Думаю для виводу єдиного рядка на консоль не потрібно ускладнювати прогу імплементацією класів...
Але синтаксис сам говорить шо це є С++ а не С.
імплементуються інтерфейси, а не класи. а те що ти використав функціональне програмування, щоб написати що мова є ОО це ж просто тупо...
  • 0

#105 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 03.10.2009 – 21:31

Перегляд дописуLactarius (3.10.2009 22:27) писав:

імплементуються інтерфейси, а не класи. а те що ти використав функціональне програмування, щоб написати що мова є ОО це ж просто тупо...
Якийсь перебор)) типу якщо писати яка Україна чудова країна і як ти її любиш потрібно лише синьо-жовтими фарбами з сердечками замість крапок над "ї" :)
  • 0

#106 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 03.10.2009 – 21:37

Цитата

Якийсь перебор)) типу якщо писати яка Україна чудова країна і як ти її любиш потрібно лише синьо-жовтими фарбами з сердечками замість крапок над "ї" prapor3.gif
І обовязково поставити в кінці смайл з прапором.
Я думаю перебор писати отакий код як вище...
  • 0

#107 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 03.10.2009 – 21:58

Перегляд дописуLactarius (3.10.2009 15:37) писав:

І обовязково поставити в кінці смайл з прапором.
Я думаю перебор писати отакий код як вище...

йопт, а по приколу не можна? не задумував я ніяких цілей ...

Перегляд дописуLactarius (3.10.2009 14:27) писав:

імплементуються інтерфейси, а не класи. а те що ти використав функціональне програмування, щоб написати що мова є ОО це ж просто тупо...

доречі використання класів є одною з характеристик яка власне і відрізняє С++ від простого С...
  • 0

#108 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 03.10.2009 – 22:11

Цитата

доречі використання класів є одною з характеристик яка власне і відрізняє С++ від простого С...
Використання класів не робить С++ повноцінно обєктно-орієнтовною мовою... Саме це ти продемонстрував в коді.
  • 0

#109 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 03.10.2009 – 22:17

Перегляд дописуLactarius (3.10.2009 16:11) писав:

Використання класів не робить С++ повноцінно обєктно-орієнтовною мовою... Саме це ти продемонстрував в коді.

Бо я і не використав їх там...
І цей вивід в простому С виглядував би так:

printf ("blablablablabla.... \n");

  • 0

#110 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 03.10.2009 – 22:42

мені реально смішно... думаєш я не знаю як таке пишеться на С? просто лол...
  • 0

#111 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 03.10.2009 – 23:26

Перегляд дописуLactarius (3.10.2009 15:42) писав:

мені реально смішно... думаєш я не знаю як таке пишеться на С? просто лол...

лол, а я й не кажу шо я так думаю... просто ти в своїх дописах так писав так як ніби не зрозумів шо я мав на увазі... от я більш детальніше пояснив тим порівнянням... лмао
  • 0

#112 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 03.10.2009 – 23:51

Цитата

так писав так як ніби
Ага пиши такі конструкціх частіше.

Цитата

от я більш детальніше пояснив тим порівнянням... лмао
Порівнянням? Ти хоч знаєш що ти порівнюєш? кота з качалкою. Гідна заміна піту, діметріусу та компанії.
П.С. Букви не путай. Мене Цим не образиш.... Мені просто смішно.

Повідомлення відредагував Lactarius: 04.10.2009 – 00:02

  • 0

#113 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 04.10.2009 – 01:29

Перегляд дописуLactarius (3.10.2009 16:51) писав:

Ага пиши такі конструкціх частіше.


Порівнянням? Ти хоч знаєш що ти порівнюєш? кота з качалкою. Гідна заміна піту, діметріусу та компанії.
П.С. Букви не путай. Мене Цим не образиш.... Мені просто смішно.

так-так, замість того шоб образами тут кидатись краще перечитай уважно що я писав про код...
я просто порівняв синтаксис команд для output в С і С++. cout і printf <- відколи це ці команди стали як "кіт та качалка" , га?
  • 0

#114 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 04.10.2009 – 11:13

Цитата

так-так, замість того шоб образами тут кидатись краще перечитай уважно що я писав про код...
Ти перший написав анаграму слову "ламо", тим не менше я образливих слів не говорив.

Цитата

cout і printf <- відколи це ці команди стали як "кіт та качалка" , га?
Умнічка... Я тобі зараз розкажу, що є в твому коді і обєктно-орієнтованого і яка різниця між прінтф і сіаут... Тільки писати що в С воно виглядало так то є тупо, так як прінтф працює і в плюсах.

printf - функція
а cout - обєкт класу ostream з всього навсього перевантаженим оператором << тут є твоя обєктно-орієнтовність на яку ти мені так і не показав.
вони тільки роблять те саме. суть різна. так шо заткнися і не сперечайся про речі в яких ти очевидно не шариш. С++ не є повноцінною мовою ООП.
  • 0

#115 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 04.10.2009 – 14:19

Перегляд дописуLactarius (4.10.2009 12:13) писав:

С++ не є повноцінною мовою ООП.

а можна докладніше і без флейму?
  • 0

#116 Вуйко Дмитро

    Where is my ban?!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1736 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 04.10.2009 – 14:40

За незнанням іншої поки що паскаль
  • 0

#117 aAa(against all authority)

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 351 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:гуртожиток

Відправлено 04.10.2009 – 18:14

Lactarius, ну що ти вчепився в то ООП ?! Ну і що з того, що С++ не повністю ООП-шна ? ООП - це що, якась свята корова? Цього підходу повинні дотримуватися всі мови, чи що ?
До того ж почитай його дописи, він і не казав(!!), що вона повністю підтримує ООП, а ти якогось фіга вчепився.
  • 0

#118 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 08.10.2009 – 22:37

В мене тоді виникло питання: шо ж тоді являється повноцінною ООП?? Залишається тільки Java, C#...
П.С. Я нічого не збирався нікому доказувати оскільки сам я тільки вчусь...
  • 0

#119 kalamar

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4200 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Чорнильщина

Відправлено 09.10.2009 – 16:05

Перегляд дописуTake-Mau (30.09.2009 01:18) писав:

Basic, Fortran, Pasсal існують тільки тому, що старі викладачі нічому не вчаться, а ВНЗам і школам треба за щось платити викладачам і створювати ілюзію навчання.
П.С.
Чомусь ніхто не згадує Perl.
Як на мене , то Basic, Pascal звичайно так, до застарілих можете віднести ще C++, але Fortran ні в якому разі. :happy1: Це чудова мова в тих областях де вона використовується. Коли я вчився, нам викладали саме Fortran, згодом самотужки вчив С С++ (за змарнований на вивчення цього непотребу час можна було вивчити 20 фортранів), в результаті для числових розрахунків (коли розрахунків справді багато) користуюсь фортраном (чомусь прийнято вважати, що С++ швидкий - неправда). Коли швидкість роботи програми не така важлива, то є чудова мова python, до речі він може замінити і perl, якщо звичайно програміст не надто схильний до криптографії. :happy1: Естетам гадаю сподобається гаскель.
  • 0

#120 kavalera

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1258 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 10.10.2009 – 13:11

Перегляд дописуkalamar (9.10.2009 17:05) писав:

Як на мене , то Basic, Pascal звичайно так, до застарілих можете віднести ще C++, але Fortran ні в якому разі. :happy1: Це чудова мова в тих областях де вона використовується.
Ви жартуєте? C++ - застарілий, а Фонтан замолоділий))) У всіх є свої вподобання, ну але ж, це ще не привід нести таку несусвєтіцу!

Цитата

Коли я вчився, нам викладали саме Fortran, згодом самотужки вчив С С++ (за змарнований на вивчення цього непотребу час можна було вивчити 20 фортранів), в результаті для числових розрахунків (коли розрахунків справді багато) користуюсь фортраном (чомусь прийнято вважати, що С++ швидкий - неправда).
Ну так, в позаминулому, ой вибачте, минулому столітті вчили саме фортран, але до чого тут це? Це ж тема не в кого довше, а шо кому наравиться найбільше. Крім того, шо ви кажете про швидкість? Обидві мови компільовані, так шо при прочіх равних (тобто якшо порівнювати однаково розумно написані програми на C і Fortran), то все залежатиме від ефективности компілятора. В C++ можна писати в режимі C, наче там і не існує ООП, так шо навіть уповільнення (про яке й так спорять) від додаткового, зумовленого ООП стуктурування і збільшення коду - не буде.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних