Перейти до вмісту

Як часто ви їсте сало?


Повідомлень в темі: 146

Опитування: Як часто ви їсте сало? (99 користувачів проголосувало)

Як часто ви їсте сало?

  1. Майже кожного дня (8 голосів [8.08%])

    Процент голосів: 8.08%

  2. Один-два рази в тиждень (20 голосів [20.20%])

    Процент голосів: 20.20%

  3. Один-два рази в місяць (31 голосів [31.31%])

    Процент голосів: 31.31%

  4. Один-два рази в рік (14 голосів [14.14%])

    Процент голосів: 14.14%

  5. Не люблю сала 0_0 (22 голосів [22.22%])

    Процент голосів: 22.22%

  6. Я на дієті...((( (4 голосів [4.04%])

    Процент голосів: 4.04%

Голосувати Гості не можуть голосувати

#41 jakobz

    Подстрєкатєль

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2067 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Україна,саме дно

Відправлено 26.10.2008 – 22:57

Ті, кому не смакує сало, направду ше не пробували доброго...те шо ви може колись куштували в барі чи просто бачили його там... тю, ви напевно ніколи навіть не куштували сала підсмаженого на багатті чи навіть не пробували його обсмажити на сковорідці...Ех, глямур, йопть...їжте свої бекони та тіштеся шо ви... Блять. Пе.Се. а " їм його того шо українське"ггг, так, добре шо не всіх дурних війна забрала)
  • 0

#42 Олеська

    вовчиця-чарівниця

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8134 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:скіфські вали

Відправлено 26.10.2008 – 22:59

Перегляд дописуjakobz (26.10.2008 22:57) писав:

Ті, кому не смакує сало, направду ше не пробували доброго...те шо ви може колись куштували в барі чи просто бачили його там... тю, ви напевно ніколи навіть не куштували сала підсмаженого на багатті чи навіть не пробували його обсмажити на сковорідці...Ех, глямур, йопть...їжте свої бекони та тіштеся шо ви... Блять. Пе.Се. а " їм його того шо українське"ггг, так, добре шо не всіх дурних війна забрала)
Що це було? :ggggg:
  • 0

#43 Трям

    шопопало

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 683 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:планети КВН

Відправлено 26.10.2008 – 23:01

Раніше, коли в школі навчався, то стабільно по два рази на тиждень, зараз рідше  :ggggg:

Цитата

Що це було?

воїни тьми, вони забрали Якобза, аааааа!
  • 0

#44 jakobz

    Подстрєкатєль

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2067 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Україна,саме дно

Відправлено 26.10.2008 – 23:15

Перегляд дописуОлеська (26.10.2008 23:59) писав:

Що це було? :ggggg:
Шо? Крик душі))
  • 0

#45 Богуслав

    мораліст

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Галичина

Відправлено 27.10.2008 – 11:28

сало люблю, їм часто. особливо файно йде в п’ятницю після роботи під горілочку з морозильника з часничком, цибулькою і борщиком. :ggggg:
заради цього варто жити. :)
  • 0

#46 ВакуОлька

    Найпостожерливіша

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1558 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Івано-Франківськ

Відправлено 27.10.2008 – 13:33

Сальце - то є смачно... особливо люблю замариноване з часничком. Ех... То є штука... :ggggg:
  • 0

#47 lorelei

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 226 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Калуш ->Львів

Відправлено 27.10.2008 – 16:03

Читаючи всі дописи зрозуміла, що ніколи не їла справжньго українського сала з часничком... Пробувала копчене, ніби непогане, але їм дуже рідко, більше люблю м'ясо :ggggg:
Звичайне солене не люблю... :)
  • 0

#48 black sky

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 85 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:з файної Львівської обл.

Відправлено 27.10.2008 – 16:36

Люблю сало, а ще коли воно запечене :ggggg: ням-ням
  • 0

#49 lamourattack

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 681 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:дому

Відправлено 27.10.2008 – 16:37

досить рідко коли їм але люблю :ggggg:
  • 0

#50 Саляма

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3140 повідомлень

Відправлено 27.10.2008 – 21:13

Перегляд дописуОлеська (26.10.2008 23:14) писав:

В мене брат був в Єрусалимі. Казав, що не готують. Може колись мені пощастить з"їздити, то сама переконаюсь. (Але сало тихцем все одно привезу :ggggg: )

Кашерна їжа виключає свинину

насправді, їм можна їсти свинину, але кашерну: ту, що не торкалася землі. Тобто, свиня мусить вирости в клітках, або чомусь подібному. Це 100%.
  • 0

#51 Armando

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1795 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 28.10.2008 – 12:11

Здається кашерне це коли певним чином з м'яса видаляється кров та проводяться певні обряди :ggggg:, при чому тут свині які не ходили по землі?
  • 0

#52 bendera.UA

    Комбінатор....мясо-горілчаного комбінату.

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2306 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:вокзал Київ-Пас - Дарниця

Відправлено 28.10.2008 – 12:18

:) Ім рідко, закусюю частіше...........чого ж такий закусь на харчі переводить :ggggg: :)
  • 0

#53 Саляма

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3140 повідомлень

Відправлено 28.10.2008 – 12:42

Перегляд дописуtrim (28.10.2008 13:11) писав:

Здається кашерне це коли певним чином з м'яса видаляється кров та проводяться певні обряди :ggggg: , при чому тут свині які не ходили по землі?

"кашерне" - це чисте, тому і не має торкатися землі

Кашерні тварини легко розпізнаються по двох ознаках. По-перше, їх копита повністю розділені внизу, утворюючи дві кістяні частини; по-друге, вони жують жуйку. Жуйкою називаються маленькі кульки пережованої трави, які у деяких тварин (званих жуйними) утворюються в шлунку після заковтування. Пізніше ця трава відригується, тобто повертається в рот і знов пережовується перед переварюванням. Обидва ці ознаки є у корів, овець, кіз і оленів, отже вони - кашерні. У свиней копито розділене, але вони не жують жуйки; верблюди жують жуйку, але їх копита лише частково розділені. Ці тварини некашерни.
  • 0

#54 bendera.UA

    Комбінатор....мясо-горілчаного комбінату.

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2306 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:вокзал Київ-Пас - Дарниця

Відправлено 28.10.2008 – 13:11

Перегляд допису_saljama_ (28.10.2008 13:42) писав:

верблюди жують жуйку, але їх копита лише частково розділені. Ці тварини некашерни.
божє ж мой як пізнавально.........................тре переходити на некошерне сало верблюдА. Мо хто куштував - як враження?
  • 0

#55 Олеська

    вовчиця-чарівниця

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8134 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:скіфські вали

Відправлено 28.10.2008 – 18:50

Перегляд допису_saljama_ (28.10.2008 12:42) писав:

"кашерне" - це чисте, тому і не має торкатися землі

Кашерні тварини легко розпізнаються по двох ознаках. По-перше, їх копита повністю розділені внизу, утворюючи дві кістяні частини; по-друге, вони жують жуйку. Жуйкою називаються маленькі кульки пережованої трави, які у деяких тварин (званих жуйними) утворюються в шлунку після заковтування. Пізніше ця трава відригується, тобто повертається в рот і знов пережовується перед переварюванням. Обидва ці ознаки є у корів, овець, кіз і оленів, отже вони - кашерні. У свиней копито розділене, але вони не жують жуйки; верблюди жують жуйку, але їх копита лише частково розділені. Ці тварини некашерни.
Значить м"ясо звичайної свині - то некашерна їжа (адже кашерне - це те, що не їсть помиї), а кашерне м"ясо - це м"ясо в"єтнамських і тих, хто харчується травою, свиней. Але і тут незадача, бо і цим свиням, окрім трави, дають ще й те, що звичайній свині.)
  • 0

#56 ЛяльКА=)

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 356 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Київ

Відправлено 28.10.2008 – 19:28

почитала крик душі Якобза...і подумала зізнаватись чи нє?!

не їм...просто не люблю і все=)
  • 0

#57 Юля Ільчишин

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 325 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Львів

Відправлено 28.10.2008 – 21:25

Коли мама купить тоді і їм))) А так то не захоплююсь дуже)
  • 0

#58 Olex

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 905 повідомлень

Відправлено 28.10.2008 – 22:32

Взагалі їм не часто, сьогодні вранці на роботі смакував смачним сальцем привезеним колегою із села....смакота :)
  • 0

#59 bitter_end

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 389 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 29.10.2008 – 13:23

Ну дууууууже рідко вживаю його. Якось не склалася традиція.. :) але нічого проти. Воно смачно, корисно і таке сяке.
  • 0

#60 MaryAnn

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 221 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Smila

Відправлено 29.10.2008 – 17:03

їм, їм тоді, коли дуже хочеться! обожнюю сало з проростю....мммм...... :)
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних