Перейти до вмісту

- - - - -

Не відтворюється mp3


Повідомлень в темі: 8

#1 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 19.10.2008 – 17:02

  • 8
Не знаю по якій причині, та в мене не відтворюється mp3. А якшо відтвоюється, то дуже погано(булькоче, затухає ітд.) Слухав музику сьогодні і враз як відрізало. В AIMP вибиває помилку Format not supported, Light alloy пише шо невдалося знайти декомпресор... Єдине шо нормально відтворює це Media Player Classic з K-lite codec pack.
Не відтворюється лише музика в mp3, а фільми йдуть нормально навіть через вище згаданий Light Alloy.
Переставляв дрова до звукової, ще раз ставив кодеки, наново встановлював аудіо-плеєри - нічого.
Помагайте...

Повідомлення відредагував Pit: 19.10.2008 – 17:03


#2 КаваНеПийПивоЇжБорщ...

    Т Чарівне Гімно 2009

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3018 повідомлень
  • Стать:Не скажу
  • Місто:мами

Відправлено 19.10.2008 – 21:53

перевір шнури...
поковирайся в драйверах на звуковуху.
а ти лінухоїд?
  • 0

#3 БоБриК

    Я повернувся !

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3010 повідомлень
  • Місто:Scorpio const.

Відправлено 19.10.2008 – 22:29

Купи магнітофон


phobos: +10% Попередження (за пунктом правил 2.5.2).
  • 0

#4 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 21.10.2008 – 19:40

Перегляд дописуКава з козявками... (19.10.2008 22:53) писав:

перевір шнури...
поковирайся в драйверах на звуковуху.
Усьо добре поставлено і підключено.

Перегляд дописуКава з козявками... (19.10.2008 22:53) писав:

а ти лінухоїд?
не поняв? Якшо ти про те, чи це глюк в лінуху, то ні. там всьо добре. тіки в вінді така проблема.
  • 0

#5 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 21.10.2008 – 21:14

дившо шо Light Alloy пише про непідтримуваний формат. попробуй поставити Fraunhofer MPEG Layer-3 Audio Decoder, хз шо ше може бути :brovy:
  • 0

#6 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 21.10.2008 – 21:45

Перегляд дописуEvol (21.10.2008 22:14) писав:

дившо шо Light Alloy пише про непідтримуваний формат. попробуй поставити Fraunhofer MPEG Layer-3 Audio Decoder, хз шо ше може бути :brovy:
Нєа. те саме. правда виявив шо ше грає в Windows media player то вже можна жити. але питання залишається відкритим.
  • 0

#7 Bobua

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 400 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Бровари

Відправлено 24.10.2008 – 15:07

Перегляд дописуPit (19.10.2008 18:02) писав:

Не знаю по якій причині, та в мене не відтворюється mp3. А якшо відтвоюється, то дуже погано(булькоче, затухає ітд.)
///
Якби хрипіло — то все просто: поставлено підсилення +20dB в еквалайзері :rolleyes:
Якщо булькає, то складніше :rolleyes:: поставлений модуль DSP і то його спецефекти

Але це все у, напр., ВінАмпі. Причому навіть перевстановлення, здається, може не допомагати, бо у програмному каталозі додаткові модулі лишаються, пригадую, на потім ;)
  • 0

#8 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 24.10.2008 – 16:07

Перегляд дописуBobua (24.10.2008 16:07) писав:

Якби хрипіло — то все просто: поставлено підсилення +20dB в еквалайзері :rolleyes:
Якщо булькає, то складніше :rolleyes:: поставлений модуль DSP і то його спецефекти
Але це все у, напр., ВінАмпі. Причому навіть перевстановлення, здається, може не допомагати, бо у програмному каталозі додаткові модулі лишаються, пригадую, на потім ;)
Так шо, модулі самі поставились?)))) Тіки mp3 не грає, а от наприклад wav - все нормально.
А може бути варіант шо то якась ,,живність,, мені малину портить?
  • 0

#9 Bobua

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 400 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Бровари

Відправлено 27.10.2008 – 11:31

Перегляд дописуPit (24.10.2008 17:07) писав:

Так шо, модулі самі поставились?)))) Тіки mp3 не грає, а от наприклад wav - все нормально.
А може бути варіант шо то якась ,,живність,, мені малину портить?

1) Наскільки можу згадати про DSP модулі (згорів ЖД на якому були зокрема й вони) — встановлюючи, Ви фактично просто розпаковуєте їх в каталог ВінАмпа. Їх під’єднаність визначається ключами в файлі налаштувань. При UnInstall це все добро залишається на диску. При повторному встановленні в те саме місце автоматично все поновлюється :) :ggggg:
2) От, напр., у старих версіях ВінАмпу — еквалайзер, пригадую, не діяв на wav-файли. Причина проста: потрібно проводити два перетворення (спочатку в частотну форму, щоби застосувати екв., а потім назад — в хвильову; а компи були повільні — не всі могли навіть mp3 відтворювати :)). З mp3 простіше — вони вже в частотній формі записані — достатньо перед декодуванням застосувати коефіцієнти еквалайзера.

Щодо теми... чомусь мені здається, що якийсь декодер нав’язався всім програмам. Дивно, як він зміг? Бо ж напр., у ВінАмпі декодує власний Плуг-Ін (див вкладку Input в налаштуваннях: in_mp3.dll) Або ймовірніше... ні wav же ж іде...?

Повідомлення відредагував Bobua: 27.10.2008 – 11:37

  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua