Перейти до вмісту

- - - - -

Скільки оперативки займає ваша ОС?


Повідомлень в темі: 15

Опитування: Скільки оперативки займає ваша ОС? (22 користувачів проголосувало)

Скільки оперативки займає ваша ОС в спокійному стані?

  1. Більше 2 Гб:) (1 голосів [4.55%])

    Процент голосів: 4.55%

  2. 1,5 Гб (0 голосів [0.00%])

    Процент голосів: 0.00%

  3. 1 Гб (5 голосів [22.73%])

    Процент голосів: 22.73%

  4. 800 мб (1 голосів [4.55%])

    Процент голосів: 4.55%

  5. 500 мб (3 голосів [13.64%])

    Процент голосів: 13.64%

  6. 300 мб (5 голосів [22.73%])

    Процент голосів: 22.73%

  7. 200 мб (3 голосів [13.64%])

    Процент голосів: 13.64%

  8. Менше 200 мб (4 голосів [18.18%])

    Процент голосів: 18.18%

Голосувати Гості не можуть голосувати

#1 Ufoman

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 164 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Нововолинськ

Відправлено 11.10.2008 – 20:47

  • 15
Прошу вказати в цій темі вашу операційну систему, і скільки оперативки вона займає.

Повідомлення відредагував Ufoman: 11.10.2008 – 20:51


#2 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 11.10.2008 – 22:03

Був час, коли я запускав свій (не)улюблений XP на 256 МБ памяті та 800 MHz процесорі. Та що там запускав?! Грав у ігри! Зараз у мене комп теж на суворій дієті 300-500 МБ

Повідомлення відредагував FT232BM: 11.10.2008 – 22:11

  • 0

#3 :-)

    Пам'яті Помаранчевої Каски

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1199 повідомлень
  • Місто:витверезника

Відправлено 11.10.2008 – 22:38

ХР SP 2 32 із відімкненим антивірусом і т.п. - 325924 б і 231 Мб ФП. Це при 2-х Гб 800 МГц.

KUBUNTU 7.10 так і не хоче конектитися до нету, тому влом запускати.

Повідомлення відредагував Ваще Не Мачо: 11.10.2008 – 22:40

  • 0

#4 TossFromUA

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 142 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 11.10.2008 – 22:42

Маю 512 мегабайт оперативки. Операційка жере десь 300, Віндовс XP. Достепно ресурсів десь 13-20%!. Така страшна ситуація. А взагалі Віста їсть собі нескромно 1 гігабайт. Якщо стоїть Віста і 1 гігабайт оперативки, вам залишається працювати <u> лише </u> в Вісті. Якісь додаткові програми, ігри неможливо лагатимуть і їм вічно невистачатиме системних ресурсів. Отож, якщо хочеться перейти на Вісту, рекомендую купувати якийсь Nehalem на Bloomfield (вийде в листопаді) і 4 гігабайта оперативки. Тоді і щось лишиться і для додаткових програм (ігор). Таке Віста ЗЛО!
  • 0

#5 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 12.10.2008 – 09:38

Перегляд дописуTossFromUA (11.10.2008 23:42) писав:

А взагалі Віста їсть собі нескромно 1 гігабайт. Якщо стоїть Віста і 1 гігабайт оперативки, вам залишається працювати <u> лише </u> в Вісті.
фігню пореш, причому відверто.
Віста з файволом, антивіром та графічними приколами -- 600 М

На Alt Linux третій KDE забирає собі трохи менше 400 М. Але! Одного разу на материнці шось з контактами сталось, планка відійшла, замість 512 комп побачив лише 32 М оперативки. І нічого, завантажився :) Хвилин десять попіксельно себе вимальовував ;)

Ще з історії:

Win98 займала трохи менше 100 М
XP SP1 десь так 130-150
  • 0

#6 bamik

    салоїд

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2443 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-Франківськ

Відправлено 12.10.2008 – 09:47

Проходжу курс виживання в FreeBSD. Віндя нафік на другому вінчестері валяється :) Оперативки гіг
  • 0

#7 Ufoman

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 164 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Нововолинськ

Відправлено 12.10.2008 – 09:48

В мене стоїть Vista і 2 Гб оперативки. Вона з антивірусом і фаєрволом займає 1100 мб , при чому жодні програми і ігри не глючять:).
  • 0

#8 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ-&gt;НТУУ &quot;КПІ&quot;

Відправлено 12.10.2008 – 11:12

Я на всяк випадок нагадаю де оперативку дивитись (WinXP):
Прикріплений файл  tskmgr.JPG   51.87К   18 Кількість завантажень:
  • 0

#9 CCCP

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 611 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:тут, не далеко

Відправлено 12.10.2008 – 11:30

В мене стоїть Windows XP SP2 і вона займає 240 мб, всього в мене 500мб.


:)

Повідомлення відредагував CCCP: 12.10.2008 – 11:33

  • 0

#10 Ufoman

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 164 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Нововолинськ

Відправлено 12.10.2008 – 13:30

Перегляд дописуFT232BM (12.10.2008 12:12) писав:

Я на всяк випадок нагадаю де оперативку дивитись (WinXP):
Прикріплений файл tskmgr.JPG
Зображення
А де в Vista оперативку дивитись :) ;) :) :)

Повідомлення відредагував Ufoman: 12.10.2008 – 13:31

  • 0

#11 Файний нік

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 189 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 12.10.2008 – 14:08

Ubuntu 8.04 1, споживає десь 280-300 Мб з 512.
  • 0

#12 TossFromUA

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 142 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 12.10.2008 – 16:05

Та це в тебе файл підкачки! А не оперативка 1.2 гіга. Тому і Віста ЛАЙНО. Xp без нічого займає 145-150 мегабайт. З загальними прогами в мене 200 мегабайт. Тоді, як Віста по дефолту гігу їсть.
  • 0

#13 Буфончик

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 77 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Околиці Львова

Відправлено 12.10.2008 – 17:20

Маю Game edition 0.7.9 в ОП займала 80мб рекорд на даний час в мене :)
  • 0

#14 -=Негідник®=-

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 29 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 13.10.2008 – 19:47

Windows XP SP3...приблизно 250-300 Мб.
Проц Pentium Dual-Core 1,86.
2 Гб 800Mhz.
  • 0

#15 d3dxdll

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 28 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Колись був Львів

Відправлено 17.10.2008 – 16:58

1 гб з музикою , мулом , аською , стімом , антивірусом і браузером .. віста
  • 0

#16 bitter_end

    Профі

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 389 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 28.10.2008 – 19:29

Одного разу дотр*ахав свій ХР SP3 до 94 метрів на старті))) Хочу зазначити, що це була звичайна віндоус, не якісь там випотрошені "гейм едішн" і всілякі подібні знущання. Я просто відключав зайві служби і процеси. Ну і, звісно, вона була голою, без антивіруса і так далі.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних