Перейти до вмісту

MkPortal


Повідомлень в темі: 59

#21 Руля ван Метал

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 434 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-франківська

Відправлено 22.02.2007 – 10:19

ну там треба вставити пошук від гугла як на теревенях :(
  • 0

#22 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 22.02.2007 – 16:17

Створюєш новий HTML блок і туди вставляєш:
<form action="http://www.google.com.ua/search" method="get" target="blank">		
<input size="18" name="q" class="mkblkinput" /><br />
<input type="hidden" name="ie" value="windows-1251"/>
<input type="hidden" name="oe" value="utf-8"/>
<input type="submit" value="Шукати" />
</form>

  • 0

#23 Goltara

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 82 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 22.02.2007 – 17:33

<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-5547966477548723";
google_ad_width = 120;
google_ad_height = 240;
google_ad_format = "120x240_as";
google_ad_type = "text_image";
google_ad_channel = "";
google_color_border = "6699CC";
google_color_bg = "003366";
google_color_link = "FFFFFF";
google_color_text = "AECCEB";
google_color_url = "AECCEB";
//--></script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
А от цей скрипт не получається поставити. На окремій HTML сторінці працює, а коли створюю блок і туди вставляю - не працює. :( :)
  • 0

#24 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 22.02.2007 – 17:35

Спробуй замінити " на \" або на '
А який блок створюєш php чи html?
  • 0

#25 Goltara

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 82 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 22.02.2007 – 18:52

Перегляд дописуMrGALL (22.02.2007 17:32) писав:

Спробуй замінити " на \" або на '
А який блок створюєш php чи html?
HTML , та ось тут. Глянь, якщо маєш вільний час.
  • 0

#26 Руля ван Метал

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 434 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-франківська

Відправлено 23.02.2007 – 20:00

MrGALL

Ти на головні сторінці поставив рекламу внизу, ти міняв код шаблону мкпорталу? Якшо неважко скажи як :(
  • 0

#27 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 23.02.2007 – 20:10

Перегляд дописуРуля ван Метал (23.02.2007 19:57) писав:

MrGALL

Ти на головні сторінці поставив рекламу внизу, ти міняв код шаблону мкпорталу? Якшо неважко скажи як :(
Я знайшов, де в скриптах виводяься копірайти, і додав туди код банерної мережі.
  • 0

#28 Goltara

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 82 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 04.03.2007 – 17:47

А чи можливо щоб портал стояв на одному домені , як надбудова над ненаповненим форумом, а підключити до нього наповнений форум , який розміщений на іншому домені.
:prapor3:
Ну так просто склалось у мене.

Повідомлення відредагував Goltara: 04.03.2007 – 17:48

  • 0

#29 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 04.03.2007 – 18:06

Перегляд дописуGoltara (4.03.2007 17:44) писав:

А чи можливо щоб портал стояв на одному домені , як надбудова над ненаповненим форумом, а підключити до нього наповнений форум , який розміщений на іншому домені.
:prapor3:
Ну так просто склалось у мене.
Можна форум винести на окремий субдомен.
Форум з іншого домену підключити не вийде.
  • 0

#30 Goltara

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 82 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 04.03.2007 – 18:23

Перегляд дописуMrGALL (4.03.2007 18:03) писав:

Можна форум винести на окремий субдомен.
Форум з іншого домену підключити не вийде.
Зрозуміло, Дякую.
  • 0

#31 Руля ван Метал

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 434 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-франківська

Відправлено 21.03.2007 – 18:12

Тут знов фігня якась, створив блок для кнопок HTML а коли кнопки ставиш вони є, але просто як картинка а не посилання :angry12:
  • 0

#32 Goltara

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 82 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 23.04.2007 – 22:21

В мене питання до Адміна. Де можна скачати мод для порталу " Отанні повідомлення на форумі" такий як у Вас. Все що я ставив чомусь через певний час переставало працювати. Переважно брав звідси http://www.ibresource.ru/forums/
Але такого як Ваш там не зустрічав. Чи може то Ваша власна розробка? Якщо не шкода підкажіть мій сайт ось тут http://www.goltara.org.ua/index.php
  • 0

#33 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 23.04.2007 – 22:31

Перегляд дописуGoltara (23.04.2007 23:21) писав:

В мене питання до Адміна. Де можна скачати мод для порталу " Отанні повідомлення на форумі" такий як у Вас. Все що я ставив чомусь через певний час переставало працювати. Переважно брав звідси http://www.ibresource.ru/forums/
Але такого як Ваш там не зустрічав. Чи може то Ваша власна розробка? Якщо не шкода підкажіть мій сайт ось тут http://www.goltara.org.ua/index.php
По-перше, до чого тут гостьова книга? Переніс у відповідну тему.
По-друге, той скрипт я взяв на тому ж сайті:
http://www.ibresource.ru/db/641/
але переробив під дизайн, додав деякі функції.
  • 0

#34 Goltara

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 82 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 13.05.2007 – 21:24

У мене чомусь навіть оригінал не хоче працювати. Може той код з помилкою якоюсь?
  • 0

#35 Гуцул

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 792 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 11.06.2007 – 13:23

Виникла в мене проблема ніяк неможе зарээструватись на їхньому офф сайті тому і неможу там скачати Мкпортал,може знаэте де можна ще скачати(і українізатор)?
  • 0

#36 MrGALL

    Старійшина

  • Адміністратори
  • 2545 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:San Diego, CA || Kyiv, UA

Відправлено 11.06.2007 – 14:30

В чому виявляється проблема при реєстрації?
Ґуґл дає багато посилань :angry12:

Мій українізатор можна скачати тут, але він до версії 1.1 Rc1 (що зараз стоїть на Теревенях)
  • 0

#37 Silver

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 189 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:fine Ternopil city

Відправлено 08.07.2007 – 11:34

там при інсталюванні тре вибрати якийсь Board:
SMF
IPB 1.3
IPB 2
vBulletin
phpBB
myBB

то що з них вибирати??
  • 0

#38 Руля ван Метал

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 434 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-франківська

Відправлено 08.07.2007 – 11:42

Перегляд дописуSilver (8.07.2007 12:34) писав:

там при інсталюванні тре вибрати якийсь Board:
SMF
IPB 1.3
IPB 2
vBulletin
phpBB
myBB

то що з них вибирати??
а втебе є форум? Бо без форума воно не піде :brovy:

Ну а це

Цитата

SMF
IPB 1.3
SMF
IPB 1.3
IPB 2
vBulletin

це варіанти форумів, і ти маєш вибрати той який в тебе стоїть!

Якщо форум такий як теревені то береш

Цитата

IPB 2

  • 0

#39 Silver

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 189 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:fine Ternopil city

Відправлено 08.07.2007 – 12:09

Руля ван Метал
ні, форума в мене нема.
а він має йти разом з двіжком? чи де його можна взяти?
  • 0

#40 Руля ван Метал

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 434 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-франківська

Відправлено 08.07.2007 – 12:20

Форум потрібно скачувати окремо :) без форума той двиг працювати не буде :brovy:
Залити в нет таку саму версію як Теревені(v2.1.7) чи хочеш інший? :brovy:
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних