Перейти до вмісту

echo fun


Повідомлень в темі: 23

#1 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 14.08.2008 – 15:06

  • 23
Пропоную викладати в даній темі всілякі ляпи (чи просто смішні ситуації), повязані з програмуванням.

Колись написав таку прогу: )
using System;

namespace Koshtorys
{
	public enum Термін
	{
		День,
		Тиждень,
		місяць
	};

	class Обрахунковий
	{
		public static void Main()
		{
			Кошторис мійКошторис = new Кошторис();			
			мійКошторис.гуртожиток = 12.75f; //всі ціни в грн.
			мійКошторис.проїзд_додому = 8.25f;
			мійКошторис.проїзд_по_місту = 1.5f;
			мійКошторис.разів_додому = 1; //скільки разів в місяць їду додому
			мійКошторис.сніданок = 10;
			мійКошторис.обід = 10;
			мійКошторис.вечеря = 10;

			for (мійКошторис.разів_додому = 1; мійКошторис.разів_додому < 5; мійКошторис.разів_додому++)
			{
				float проживання_в_день = мійКошторис.Проживання(Термін.День);
				float проживання_в_тиждень = мійКошторис.Проживання(Термін.Тиждень);
				float проживання_в_місяць = мійКошторис.Проживання(Термін.місяць);

				float харчування_в_день = мійКошторис.Харчування(Термін.День);
				float харчування_в_тиждень = мійКошторис.Харчування(Термін.Тиждень);
				float харчування_в_місяць = мійКошторис.Харчування(Термін.місяць);

				Console.WriteLine("Додому їздити {0} рази на мiсяць", мійКошторис.разів_додому);
				Console.WriteLine("Витрати на день.\nПроживання+проїзд: {0}грн. Харчування: {1}грн. Разом: {2}грн.",
				проживання_в_день,
				харчування_в_день,
				проживання_в_день + харчування_в_день);
				Console.WriteLine("Витрати на тиждень.\nПроживання+проїзд: {0}грн. Харчування: {1}грн. Разом: {2}грн.",
					проживання_в_тиждень,
					харчування_в_тиждень,
					проживання_в_тиждень + харчування_в_тиждень);
				Console.WriteLine("Витрати на мiсяць.\nПроживання+проїзд: {0}грн. Харчування: {1}грн. Разом: {2}грн.\n",
					проживання_в_місяць,
					харчування_в_місяць,
					проживання_в_місяць + харчування_в_місяць);
			}

			
			Console.ReadLine();
		}
	}

	class Кошторис
	{
		float _разів_додому; //на місяць
		float _гуртожиток;
		float _проїзд_по_місту;
		float _проїзд_додому;

		float _сніданок;
		float _обід;
		float _вечеря;

		public float Проживання(Термін _термін)
		{
			switch (_термін)
			{
				case Термін.День:					
					return _гуртожиток + _проїзд_по_місту * 2;
				case Термін.Тиждень:
					return (_гуртожиток * 7) + (_проїзд_по_місту * 5) + (_проїзд_додому * 2 * (_разів_додому / 4));
				case Термін.місяць:
					return (_гуртожиток * 30) + (_проїзд_по_місту * 30) + (_проїзд_додому * 2 * _разів_додому);
			}
			return 0;
		}

		public float Харчування(Термін _термін)
		{
			switch (_термін)
			{
				case (Термін.День):
					return _сніданок + _обід + _вечеря;
				case (Термін.Тиждень):
					return (_сніданок + _обід + _вечеря) * 7 - ((_разів_додому/2) * (_сніданок + _обід + _вечеря));
				case (Термін.місяць):
					return (_сніданок + _обід + _вечеря) * 30 - ((_разів_додому * 2) * (_сніданок + _обід + _вечеря));
			}
			return 0;
		}
		#region Interface
		public float сніданок
		{
			get { return _сніданок; }
			set { _сніданок = value; }
		}
		public float обід
		{

			get { return _обід; }
			set { _обід = value; }
		}
		public float вечеря
		{
			get { return _вечеря; }
			set { _вечеря = value; }
		}

		public float гуртожиток
		{
			get { return _гуртожиток; }
			set { _гуртожиток = value; }
		}

		public float проїзд_по_місту
		{
			get { return _проїзд_по_місту; }
			set { _проїзд_по_місту = value; }
		}

		public float проїзд_додому
		{
			get { return _проїзд_додому; }
			set { _проїзд_додому = value; }
		}

		public float разів_додому
		{
			get { return _разів_додому; }
			set { _разів_додому = value; }
		}
		#endregion
	}
}

Також щойно знайшли цікавий код в хорошій книженції "C#. Сборник рецептов. Агуров П." на сторінці 282:

Прикріплений файл  aaaaaa.JPG   7.31К   61 Кількість завантажень:

Р.S. звичайно, цю тему можна було створити в розділі "Гумор", але вона би там загубилась і мало хто розумів би власне сам гумор...

#2 Nomad

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3581 повідомлень

Відправлено 14.08.2008 – 16:16

Программер якому нудиться- страшна людина :cool2:
Сварусу зачод!

по-темі- колись ше на першому курсі під час здачі заліку з програмування(вчили тоді аццький паскаль) один чєл відмочив.
Його преподша питає- шо робить функція randomize?
Чувак томно чухає рєпу, ізображає тугий процес мислення і видає:
-Та вона обнуляє змінну до нуля!
хвилин 20 преподша не могла продовжувати приймати залік :rolleyes:

Повідомлення відредагував Nomad: 14.08.2008 – 16:20

  • 0

#3 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 18.08.2008 – 17:51

кажуть, я вихідних кодах UNIX була надзвичайна за своєю силою та глибиною фраза:
/* You are not expected to understand this */
  • 0

#4 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 19.08.2008 – 14:16

Продовжуючи тему ляпів в книжках по програмуванню - Полный справочник по С#, Герберт Шилдт на 151-ій сторінці пише:

Цитата

Все же в большинстве случаев процесс сбора мусора инициировать вручную не рекомендуется, так как это может снизить неэффективность работы профаммы.
Ото розумій, як собі хочеш :rolleyes:
  • 0

#5 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 27.08.2008 – 13:41

Любля я мучити пісюки (і не тільки їх, гг)... Наприклад:

Прикріплений файл  thread_max.jpg   122.57К   58 Кількість завантажень:

І чим хороший даний скрін - видно все: і сирець, і ось, і температуру проца/вінта, і обєм віртуальної памяті (що там головне) і кількість створених потків (88422 штуки) :prapor3:
  • 0

#6 Nomad

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3581 повідомлень

Відправлено 27.08.2008 – 13:47

Перегляд дописуСварус (27.08.2008 14:41) писав:

Любля я мучити пісюки (і не тільки їх, гг)... Наприклад:

Прикріплений файл thread_max.jpg

І чим хороший даний скрін - видно все: і сирець, і ось, і температуру проца/вінта, і обєм віртуальної памяті (що там головне) і кількість створених потків (88422 штуки) :prapor3:
Маньяк ти, так своє залізо мучити <_<
  • 0

#7 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 27.08.2008 – 20:17

Цитата

І чим хороший даний скрін - видно все: і сирець, і ось, і температуру проца/вінта, і обєм віртуальної памяті (що там головне) і кількість створених потків (88422 штуки) happy1.gif

Насправді потоків 44610 (Дивитися в таск менеджері)

А от розмір PF 45,3Гб це жесть...
  • 0

#8 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 03.12.2008 – 17:53

Результат гугління пів дня...ніби вже зробив усьо як треба...а тут наприкінці таке вискакує:

Прикріплений файл  Distalo_vzhe.JPG   32.96К   29 Кількість завантажень:

:rolleyes:
  • 0

#9 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 05.12.2008 – 00:01

Так просто код помилки переплутали напевно....
  • 0

#10 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 05.12.2008 – 10:20

Перегляд дописуLactarius (aka Ivan Metal!) (5.12.2008 00:01) писав:

Так просто код помилки переплутали напевно....
В SQL Server 2005 випадок "error^error not found" зустрічається вже вдруге. Перший раз просто не вистачало місця на диску. Цього разу хз що було. Але й зазначений файл 100% є, ібо й шлях до нього копіювався напряму в командну стрічку :prapor3:
  • 0

#11 Sergunik

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 34 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 16.12.2008 – 19:03

Перше створіння Бога лише говорило "Hello World!" и зразу вмирало
  • 0

#12 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 18.12.2008 – 16:33

Продовжуючи очепятки в технічній літературі. Книга "Поисковая оптимизация сайта (SEO) на ASP.NET для профессионалов. Руководство разработчика по SEO. Кристиан Дари, Джейми Сирович". Розділ "Нечестная SEO", ст.219, пишеться:

Цитата

Маскирование означает выдачу различного конкретна в зависимости от того, является пользовательский агент человеком или поисковым агентом
Переклад робив мабуть якийсь канкрєтний пацан :gryzin:
  • 0

#13 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 20.12.2008 – 15:52

Цитата

Все же в большинстве случаев процесс сбора мусора инициировать вручную не рекомендуется, так как это может снизить неэффективность работы профаммы.
Шось в тому є....

Цитата

Маскирование означает выдачу различного конкретна в зависимости от того, является пользовательский агент человеком или поисковым агентом
З третього разу зрозумів шо то має бути контент
  • 0

#14 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 28.12.2008 – 22:19

Новий шедевр. Цього разу в книзі трошки менш спеціалізованій власне в галузі програмування. Та все ж "в книге "Об интеллекте" Джефф Хокинс представляет революционную теорию на стыке нейробиологии, психологии и кибернетики и описывающую систему "память–предсказание". Так от, видавництво "Вильямс" знову відсмалило перекладом. На ст.62 читаємо:

Цитата

В действительности мозг - это единственная часть вашего тела, не обладающая чувствительностью. В нем нет болевых рецепторов. Хирург мог бы засунуть палац вам в мозг, и вы бы даже не почувствовали этого.
Ненароком згадується вислів "вротмненоги". Та він нервово тіпається у порівнянні з величчю "вмозокменіпалац" (особливо з огляду на те що мозок не має больових рецепторів, гг)

Повідомлення відредагував Киря: 28.12.2008 – 22:22

  • 0

#15 Xobb

    Doctor What'son

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1481 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 28.12.2008 – 22:30

пиши на баші :rolleyes:
  • 0

#16 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 28.12.2008 – 22:31

Ой, я не можу :rolleyes: вже на 65-ій сторінці можна прочитати наступний текст:

Цитата

Первый експеримент вы сможете провести в домашних условиях с помощью друга. Вам понадобятся картонный экран и искуственная рука.
Страшно таке наніч читати...
  • 0

#17 КлятЫй мАскаль

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 428 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 29.12.2008 – 18:20

Колись написав 2 вірша. На Делфі: [indent]
For in else, for in case
Then while do interface
And repeat not in uses begin.

As then object record
And to type and to ord —
Is constructor of downto in?[/indent]
І на С++ :rolleyes:[indent]
Float switch inline for true —
This continue using case.
Throw protected public do
Void typename for curley brace![/indent]
  • 0

#18 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 29.12.2008 – 18:42

1) такий код не скомпілюється) піши іщо) так шоб компілювалося.
2) в С++ немає таких ключових слів, як Float, This, Throw, Void
  • 0

#19 mim

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 680 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 29.12.2008 – 18:52

Перегляд дописуLactarius (aka Ivan Metal!) (29.12.2008 18:42) писав:

2) в С++ немає таких ключових слів, як Float, This, Throw, Void
:rolleyes: це в якості приколу написано ? <_<
  • 0

#20 КлятЫй мАскаль

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 428 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 31.12.2008 – 04:25

Оґо, нєхреново модератор почікав тємку :D
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних