Перейти до вмісту

С / C++ , всі питання тут


Повідомлень в темі: 117

#61 Душа

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 87 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Київ

Відправлено 06.12.2010 – 21:52

та викладач і так зрозуміє, що дівчина таке зробити не зможе, але залік якось треба отримати... :gryzin:
  • 0

#62 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 29.12.2010 – 02:56

до речі ось:

російський ресурс: http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=...mp;topic=4338#1
англомовний ресурс: http://cboard.cprogr.../c-programming/

п.с. це для шукачів допомоги з домашками, там можливо ваші проблеми вже давно розвязані...

Повідомлення відредагував Amarok: 29.12.2010 – 02:58

  • 0

#63 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 29.12.2010 – 03:47

ще референс http://www.parashift...lite/index.html
  • 0

#64 kamasutra007

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 2 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Кременчук

Відправлено 10.01.2011 – 21:28

Перегляд дописуeliot (22.11.2010 12:48) писав:

Народ якщо хтось володіє цією мовою,плз...опишіть її в кількох реченнях,я маю на увазі чи дуже вона складна і за скільки часу чайник типу мене зможе на ній написати якусь допотопну приграмку))
Все залежить від того, що ти хочеш на ній писати! Одне скажу точно, С++ легше ніж Pascal!!! Якщо тебе цікавить література, то можу кинути чудовий підручник на ел. адресу!!!
  • 0

#65 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ->НТУУ "КПІ"

Відправлено 10.01.2011 – 21:56

Перегляд дописуeliot (22.11.2010 12:48) писав:

Народ якщо хтось володіє цією мовою,плз...опишіть її в кількох реченнях,я маю на увазі чи дуже вона складна і за скільки часу чайник типу мене зможе на ній написати якусь допотопну приграмку))
Зу сіма можливостями готових шаблонів MSVS -- за 10 секунд. Мова однозначно корисна і, як на мене, проста.

Повідомлення відредагував FT232BM: 10.01.2011 – 21:57

  • 0

#66 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 20.01.2011 – 00:42

Цитата

Одне скажу точно, С++ легше ніж Pascal!!!
це відколи? о_0

Цитата

і за скільки часу чайник
Чайникам ващє нема чого робити в програмуванні
  • 0

#67 TpakTopucT

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 155 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Banderstadt

Відправлено 20.01.2011 – 01:21

В мене тут виникла ідея, щоб написати нескладну програмку передачі відеопотоку в локальній мережі...
Можливо хтось стикався з подібною задачкою???
Було б добре навіть за пораду якоїсь хорошої літератури, а то вже 3-4 години сиджу, а щось нічого толкового не можу знайти(напевно не там шукаю(()...
  • 0

#68 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 20.01.2011 – 09:20

Цитата

В мене тут виникла ідея, щоб написати нескладну програмку передачі відеопотоку в локальній мережі...
Можливо хтось стикався з подібною задачкою???
Було б добре навіть за пораду якоїсь хорошої літератури, а то вже 3-4 години сиджу, а щось нічого толкового не можу знайти(напевно не там шукаю(()...

Чувак, слухай мою пораду... Забудь про це...
  • 0

#69 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 26.01.2011 – 18:26

Перегляд дописуLactarius (20.01.2011 10:20) писав:

Чувак, слухай мою пораду... Забудь про це...
Чувак! Опустися з неба на землю і перестань кидати дешеві понти. Якщо чайникам нічого робити в програмуванні, то б програмістів не було б взагалі! Хід думки вловлюєш чи твій високоінтелектуальний мозок сам не може тебе до цього привести? кожен, що вчиться програмувати - чайник, і ти в тому числі(може і зараз ним є). Навіть якшо в тебе є зараз певні знання і ти, типу профі, то все одно на початку був таким же зеленим в цих всіх питаннях. Так шо чайником буває кожен, хто береться за освоєння нових наук. тому не треба отут кидати пафосні фрази, що програмування для обраних ітд. З часом і колишній чайник, може тебе обскакати в знаннях, тож подумай і опусти свою гординю на рівень норми!
  • 0

#70 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 04.04.2011 – 19:43


 i 

FT232BM:
Lactarius, Pit
Усне попередження за срач.

 

Повідомлення відредагував FT232BM: 07.04.2011 – 15:11

  • 0

#71 Михайло_Anubys

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 2 повідомлень

Відправлено 14.05.2011 – 21:50

В мене питання до вас стосовно метода ейлера.
Я недавно робив лабораторну роботу по методі ейлера для рівняння з 2 невідомими , на курсовій попалось завдання на рівняння з 3 невідомими.
Ось власне сам код програми
double Functio(double x, double x)
{
	 return y/x;
}
void Eiler(double x, x1, y,int n)
{
	  int i;
	  double f1, h, y1;

		h= (x1-x)/n;
	   y1=y;
	   i=1;
	   do
	   {
		  f1 = F(x, y);
		  x = x+h;
		  y = y+f1*h;
		  y = y1+h*(f1+F(x, y))/2;
		  Series1->AddXY(x, y);
		  y1 = y;
		  i = i+1;
		}while(i<n);

}
Допоможіть зробити це завдання вся курсова пішла як по маслу, а це фінальне завдання ніяк не йде, якщо в когось є таке бажання підправте мій код для цієї системи. Буду дуже вдячний за допомогу.
Зображення
Інтегрування системи диференціальних рівнянь виконати за незалежною змінною t з заданим постійним кроком інтегрування dt = 0,00001 в межах від нуля (t=0) до и кінцевого значения tk = 0,1.
y1,2,3(t)=0- за початкових умов

Повідомлення відредагував Михайло_Anubys: 14.05.2011 – 21:59

  • 0

#72 Lubavuch

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 2 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 27.05.2011 – 09:06

Яка різниця між '\n' та std::endl ?
  • 0

#73 papowe

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 6 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 27.05.2011 – 14:22

Придумав дуже інтересный проект, на якому можна заробити непогані гроші, для допомоги потрібен хороший програміст який норм розуміє програмування. Дизайн створюю сам)
Скайп "Мишаня Гавран".
  • 0

#74 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 27.05.2011 – 16:20

Перегляд дописуLubavuch (27.05.2011 02:06) писав:

Яка різниця між '\n' та std::endl ?

єдине те що \n - escape sequence character а endl - метод

вони обидва додають символ переводу на новий рядок і флашають буфер
  • 0

#75 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 27.05.2011 – 16:33

Цитата

єдине те що \n - escape sequence character а endl - метод

вони обидва додають символ переводу на новий рядок і флашають буфер

помиляєшся
/n не флашить буфер, endl флашить.
  • 0

#76 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 27.05.2011 – 17:19

Перегляд дописуLactarius (27.05.2011 10:33) писав:

помиляєшся
/n не флашить буфер, endl флашить.
спеціально заради тебе ще раз спробував

printf("aaaa"); // не флашнуло
_exit(0)


або

printf("aaaa \n"); // флашнуло
_exit(0);

ось:

std::cout << "bbbb" << std::endl; // флашнуло

std::cout<< "dddd "; // не флашнуло

std::cout<< "eee \n"; // флашнуло



exit() флашає буферa
_exit() не флашає буферa
return флашає буферa

Повідомлення відредагував Amarok: 27.05.2011 – 17:41

  • 0

#77 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 12.06.2011 – 00:51

Ти завтикав один момент. Буфер може флашитися автоматично в деяких випадках

перший коли він повний
друге після послідовностей символів ( і \n ) коли буфер приаттачений до якогось пристрою, наприклад термінал.

друге - це спеціфічний випадок, в інших випадках \n не повинен флашити буфер.
  • 0

#78 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 12.06.2011 – 07:20

Перегляд дописуLactarius (11.06.2011 17:51) писав:

Ти завтикав один момент. Буфер може флашитися автоматично в деяких випадках

перший коли він повний
друге після послідовностей символів ( і \n ) коли буфер приаттачений до якогось пристрою, наприклад термінал.

друге - це спеціфічний випадок, в інших випадках \n не повинен флашити буфер.
По-перше він не був повним
По-друге так поток виводу був на термінал ібо Лінукс, для ікс систем це далеко не такий уже специфічний випадок.

Повідомлення відредагував Amarok: 12.06.2011 – 07:26

  • 0

#79 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 13.06.2011 – 20:05

Цитата

По-друге так поток виводу був на термінал ібо Лінукс, для ікс систем це далеко не такий уже специфічний випадок.
це унила відмазка, ти мені намагаєшся довести, що шариш краще ніж я, але тут ти робиш величезну помилку, ти не абстрагуєшся і мислиш реальними обєктами, бо потоки не тільки з терміналом працюють, термінал це маленька частинка... йди вчися.
  • 0

#80 Amarok

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2350 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно -> Нетішин -> Київ -> New York

Відправлено 13.06.2011 – 20:13

Перегляд дописуLactarius (13.06.2011 14:05) писав:

це унила відмазка, ти мені намагаєшся довести, що шариш краще ніж я, але тут ти робиш величезну помилку, ти не абстрагуєшся і мислиш реальними обєктами, бо потоки не тільки з терміналом працюють, термінал це маленька частинка... йди вчися.
нічого подібного, нічого я не намагаюсь довести
я тільки описав умови свого конкретного середовища для тих тестів і все
п.с. це вже оффтоп

Повідомлення відредагував Amarok: 13.06.2011 – 20:36

  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних