Перейти до вмісту

С / C++ , всі питання тут


Повідомлень в темі: 117

#101 ford2012

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 8 повідомлень

Відправлено 08.10.2012 – 19:20

яка має бути блок-схема до цієї програми намалюйте будь-ласка дуже треба #include <iostream>
using namespace std;
void main()
{
int n;
n=1000;
for (int i=5;i<=n;i+=10) cout<<i<<" ";
getchar();
getchar();
}
  • 0

#102 xTANATOSx

    ( ╯°□°)╯

  • Заблоковані
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1502 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Столиця самогоноваріння України

Відправлено 08.10.2012 – 19:52

Наглость -- второе счастье)
Не намалюю, з цим ти можеш і сам розібратися.
  • 0

#103 ford2012

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 8 повідомлень

Відправлено 08.10.2012 – 19:58

я не знаю як для фор малювати схему

також мені треба 1. Одержати роздруківку усіх парних чисел від 1 до 1000. я написав # Include <stdio.h>
int vit;
int main (void)
{
vit = 2;
while (vit <= 1000)
{
vit = vit +2;
printf ("% d \ n", vit);
}
system ("PAUSE");
return 0;
}
чогось не робить

Повідомлення відредагував ford2012: 08.10.2012 – 19:56

  • 0

#104 xTANATOSx

    ( ╯°□°)╯

  • Заблоковані
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1502 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Столиця самогоноваріння України

Відправлено 08.10.2012 – 20:03

Зображення

Перегляд дописуford2012 (08.10.2012 – 19:58) писав:

чогось не робить
Видали return 0;

P.S. Як називається спеціальність, на якій ти вчишся?

Повідомлення відредагував xTANATOSx: 08.10.2012 – 20:02

  • 0

#105 ford2012

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 8 повідомлень

Відправлено 08.10.2012 – 21:22

компютерна інженерія 1 курс,програмування в школі не було трохи важко...
  • 0

#106 ford2012

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 8 повідомлень

Відправлено 22.10.2012 – 07:33

Допоможіть залачу з C++
file:///C:/Users/85D4~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg
file:///C:/Users/85D4~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg
Вивести на екран у вигляді таблиці значення функції F на інтервалі від Xпоч до Xкін з кроком Н. Значення a, b, c, Xпоч, Хкін, Н – дійсні числа, вводяться з клавіатури. Задачу необхідно розв’язати двома способами: з використанням функцій користувача, та без них. При застосуванні функцій використання глобальних змінних забороняється.
Додаткова умова. Функція F повинна приймати дійсне значення, якщо вираз НЕ(Ац ЧИ Вц) І (Вц ЧИ Сц) не дорівнює нулю, і ціле значення в протилежному випадку. Через Ац, Вц і Сц позначені цілі частини значень а, b, c, операції НЕ, І і ЧИ - порозрядні.

Прикріплені файли

  • Прикріплений файл  111.jpg   13.28К   0 Кількість завантажень:

Повідомлення відредагував ford2012: 22.10.2012 – 07:43

  • 0

#107 xTANATOSx

    ( ╯°□°)╯

  • Заблоковані
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1502 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Столиця самогоноваріння України

Відправлено 22.10.2012 – 07:36

Чувак, ти гоніш
Піди краще в гуманітарії

Повідомлення відредагував xTANATOSx: 22.10.2012 – 07:38

  • 0

#108 ford2012

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 8 повідомлень

Відправлено 23.10.2012 – 12:28

написав, подивіться чи правильно

#include <iostream>
using namespase std;
int main()
{
float x1,x2,h,a,b,c,F;
cin>>x1>>x2>>h>>a>>b>>c;
for(x1;x1<=x2;x1+=h)
{
if(a<0 && x1!=0)
F=a*x1*x1 +b*b*x1;
else
if (a>0 && x1==0)
F=x1–(a/(x1-c));
else
F= 1+(x1/c);

cout<<"x= "<<x1<<"F= "<<F<<endl;
}
system("PAUSE");
return (0);
  • 0

#109 ford2012

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 8 повідомлень

Відправлено 22.11.2012 – 08:44

поможіть рішити задачі треба срочно сижу на модулі, жопа просто. В 2-вимірному масиві замінити кожен діагональний елемент на суму всіх інших елементів цього рядка. 2 Для заданої стрічки посортувати всі слова, що входять в неї, в порядку зростання довжини слів.
  • 0

#110 xTANATOSx

    ( ╯°□°)╯

  • Заблоковані
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1502 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Столиця самогоноваріння України

Відправлено 22.11.2012 – 15:15

Ну як здав?
  • 0

#111 ford2012

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 8 повідомлень

Відправлено 03.12.2012 – 08:23

Перегляд дописуxTANATOSx (22.11.2012 – 15:15) писав:

Ну як здав?
да, одну задачу написав, другу одногрупник поміг)
  • 0

#112 Vental

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 2 повідомлень

Відправлено 17.09.2013 – 17:02

Всім привіт!)
в мене виникла невеличка проблема я в програмувані новачок! і задали на практичну дві задачки намалювати блок схему! допоможете?
1) Користувач вводить два числа. Визначити, чи ділиться одне число на друге без залишку. Якщо ні, запропонувати найблище ціле, що задовільняє умову.
2) Написати програму що підрашовує кількість слів у введеній послідовності!
ЗАРАННЯ ДЯКУЮ!)
  • 0

#113 mukolamusiv

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 4 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дрогобич

Відправлено 17.07.2015 – 21:26

доброго дня !
мені потрібна допомогоа!
не можу скласти календар з трьома важливими змінними
а - день тижня
б - день місяця
в - день від змінного числа якея призначу

допоможуть бідь ласка
  • 0

#114 antip

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 530 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 18.07.2015 – 00:17

Перегляд дописуmukolamusiv (17.07.2015 – 21:26) писав:

доброго дня !
мені потрібна допомогоа!
не можу скласти календар з трьома важливими змінними
а - день тижня
б - день місяця
в - день від змінного числа якея призначу

допоможуть бідь ласка
Допоможемо, а в чому трудності, задай конкретно питання.

Повідомлення відредагував antip: 18.07.2015 – 00:17

  • 0

#115 mukolamusiv

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 4 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дрогобич

Відправлено 18.07.2015 – 09:16

Перегляд дописуantip (18.07.2015 – 00:17) писав:

Допоможемо, а в чому трудності, задай конкретно питання.
я новачок у програмуванні і сам усе вивчаю, маю декілька варіантів календарів, але не розумію як можна зробити щоб наприклад 24.04(це дата) + понеділок = певна інформація, а на наступний рік 24.04 + вівторок = вже інша інформація. От основна проблема, а через те що не розумію навіть не знаю як правельно починати писати код(
  • 1

#116 _Ex

    STATUS_OK

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1610 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Бахмут, Південна Слобожанщина, Україна

Відправлено 18.07.2015 – 15:02

антипе, ти просто зобов'язаний йому допомогти, - він як і ти пише "правельно". і хай тебе не спиняє, шо неясно, шо взагалі йому треба. :D
  • 0

#117 фростыш_дурак(забанений)

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 867 повідомлень
  • Стать:Не скажу
  • Місто:Look the my fuking IP

Відправлено 03.08.2015 – 23:15

Перегляд дописуmukolamusiv (18.07.2015 – 09:16) писав:

я новачок у програмуванні і сам усе вивчаю, маю декілька варіантів календарів, але не розумію як можна зробити щоб наприклад 24.04(це дата) + понеділок = певна інформація, а на наступний рік 24.04 + вівторок = вже інша інформація. От основна проблема, а через те що не розумію навіть не знаю як правельно починати писати код(
Щоб , розібратися в програмуванні, потрібно знати як "бачать навколишній світ" машини, наприклад ваший програмний код, представляє собою загалом, доволі незрозумілу, і громіздку структуру, , але для машини - він це просто багато послідовностей електричних сигналів : 10001001 і т.д.

Коротше кажучи, потрібно почитати якісь каракульки про те як побудовані машини, особисто я "повний нуб" в програмуванні, томе мені подобається щось на зразок Cumputer Architecture For Dummies, звичайно я погано знаю і Анг. мову иакож :/, але читати можна :) .
Зрозумівши, як "думаю" ваш металево-кремнієвий друг (чи подруга :lol: ), ви зможете легко осягнути будь-яку, не дуже "завивисту" мову програмування. ______https://en.wikiversity.org/wiki/Basics_of_computer_architecture____
  • 0

#118 Balazur

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 96 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 03.06.2016 – 20:14

Перегляд дописуmukolamusiv (18.07.2015 – 09:16) писав:

я новачок у програмуванні і сам усе вивчаю, маю декілька варіантів календарів, але не розумію як можна зробити щоб наприклад 24.04(це дата) + понеділок = певна інформація, а на наступний рік 24.04 + вівторок = вже інша інформація. От основна проблема, а через те що не розумію навіть не знаю як правельно починати писати код(
Дні тижня то є тега яку має послідовно накидати генератор...
І не на наступний рік...
Пишеш 24.04.2015 припустімо має властивість понеділок 24.04.2016 має властивість (/ атрибут чи як там той стрінг буде мож хоть інтеджером до 7ми зробити) вівторок...
І потім шукаєш всьо шо відповідає умові 24. потім в тому 04 і потім вівторок...
Ібо шоб вівторки шукати то їх якось присвоїти треба...
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua