Перейти до вмісту

С / C++ , всі питання тут


Повідомлень в темі: 117

#1 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 24.07.2008 – 14:46

  • 117
Питання по С / С++

#2 GreenScape

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 103 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дрогобич/Київ

Відправлено 09.09.2008 – 22:09

Є фрагмент коду:

b_to_copy=(partsz-curpart>254)? 254 : partsz-curpart; // визначення кількості байт для копіювання
curpart+=b_to_copy;
cout << b_to_copy<< "\n";


for(int k=0;k<b_to_copy;k++)
buff[k]=fgetc(f1);

cout << ftell(f1);
cin >> buff[0];

for(int j=0;j<b_to_copy;j++)
fputc(buff[j],f2);


тако от, перший cout виводить одне число(наприклад 254) а другий на один або два більше(наприклад 255,256), причому кожен раз інше число. ЯК ТАК МОЖЕ БУТИ? Я зчитую одну кількість бітів, а воно переміщується у файлі на декілька позицій забагато...
  • 0

#3 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 09.09.2008 – 23:01

Бажано постити код повністю... в принципі можна догадатися що наприклад означає наприклад f1... але...
  • 0

#4 GreenScape

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 103 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дрогобич/Київ

Відправлено 10.09.2008 – 14:11

Увесь код занадто довгий... Прикол у тому, що я зчитую з файла 254 байти, а покажчик у файлі зміщується на декілька позицій далі. Чому так?
  • 0

#5 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 05.12.2008 – 20:47

В мене питання...
Шо за ерор і як його усунути?

Project : error PRJ0003 : Error spawning 'cmd.exe'.

Помилок в прграму нема. Не хоче запускатися консоль. Чого?
  • 0

#6 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 05.12.2008 – 21:30

Може ти не закрив попередню консоль?
  • 0

#7 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 05.12.2008 – 23:17

Перегляд дописуLactarius (aka Ivan Metal!) (5.12.2008 21:30) писав:

Може ти не закрив попередню консоль?
А яка різниця? Навіть якби якась прога в консолі і була б відкрита воно би всеодно запустило. Я перевстановив Visual 2005 3 рази... все те саме... тіпа копілює все добре а в кінці вибиває, шо закінчилося з одним ерором... отим.
  • 0

#8 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 05.12.2008 – 23:45

Цитата

А яка різниця? Навіть якби якась прога в консолі і була б відкрита воно би всеодно запустило. Я перевстановив Visual 2005 3 рази... все те саме... тіпа копілює все добре а в кінці вибиває, шо закінчилося з одним ерором... отим.
Різниця є коли ти компілюєш прогу то exe файл пишеться в папку дебаг і звідти запускається. А оскільки запущено попередній екземпляр то нова не запишеться і не запуститься.

Попробуй цикнути виполніть і введи cmd глянь чи запуститься.
  • 0

#9 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 06.12.2008 – 21:51

Та к прікол ж в тому гшо воно не запускає вродіби скомпільовану прогу. воно не встигає створити екзешнік.
  • 0

#10 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 06.12.2008 – 22:24

Цитата

Project : error PRJ0003 : Error spawning 'cmd.exe'.
cmd це командна строка це значить що ти або викликаєш функцію типу System(""); яка звертається до функцій маздая або віжуалстудія не може запустити консоль.
  • 0

#11 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 07.12.2008 – 00:25

ШВидше всього шо друге.. чого?
  • 0

#12 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 07.12.2008 – 00:39

А я звідки знаю... Перевстанови вінду може поможе....
  • 0

#13 DarkSun

    тут написана якась тупа фігня

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 752 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Мукачево

Відправлено 07.12.2008 – 12:31

Хочу вчити C++. З чого краще починати? Не порекомендуєте якихось гарних підручниеків?
  • 0

#14 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 08.12.2008 – 23:36

автор Лафоре
  • 0

#15 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ-&gt;НТУУ &quot;КПІ&quot;

Відправлено 09.12.2008 – 00:05

Герберт Шилдт однозначно! Наших авторів краще не брати.
  • 0

#16 Fynjy

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 16 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дубно

Відправлено 14.12.2008 – 21:51

Оу як на мене (маю Г. Шилдт полный справочник по С++ на 500 сторінок) то Шилдт дуже якось вже мутно пише не знаю чи можу судити того що з літератури по С++ бачив тільки

С++ для чайников (це була моя перша книжка почав читати коли ше зеленого поняття не мав про С++, не догнав нічого дочитав до 14 сторінки),
Посібник Страуструпа (кажуть шо це найкраще - не читав тіки листав в електронном варіанті)
C++ & C++ Builder (Глинський)(друга книжка яку я почав читати, доречі як на мене то дуже не поганий варіант для тих хто тіки починає все дуже просто написано, тим більш пару уроків візуального програмуваання в білдері це може зацікавити)
Полний справочнік по С++ Г. Шилдт (дуже не рекомендую початківцям, інформації конечно море, але для того хто нічого не розуміє це занадто тим більш шо він спочатку вчить Сі а Потім С++)
  • 0

#17 X_Huma_X

    Fuck Your Opinion!

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 880 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 15.12.2008 – 10:41

Як примусово дописати кінець файлу в режимі rb+?
  • 0

#18 GreenScape

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 103 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Дрогобич/Київ

Відправлено 15.12.2008 – 14:55

Цитата

Хочу вчити C++. З чого краще починати? Не порекомендуєте якихось гарних підручниеків?
Моя думка: Стивен Прата "Язик програмирования С++. Лекции и упражнения"

Цитата

Як примусово дописати кінець файлу в режимі rb+?

fclose();

Якщо ти про те щоб обрізати існуючий файл то тільки створити новий, і копіювати туди потрібне.
  • 0

#19 kavalera

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1258 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 05.02.2009 – 23:50

Перегляд дописуFT232BM (9.12.2008 00:05) писав:

Герберт Шилдт однозначно! Наших авторів краще не брати.

Цiлком згоден. Шилдт - рулез! А стосовно наших авторiв... А де вони тi НАШI автори.
А ще, якщо шановний DarkSun може не зна С - то хай з нього почне. I знову ж Шилдт. "полньiй справочниг по С, 4-е iзданije". Класна книжка.C forever!!!, C - :)

Повідомлення відредагував GhulbeddinHekmatiar: 06.02.2009 – 00:10

  • 0

#20 Дядько Панас

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 90 повідомлень

Відправлено 09.02.2009 – 16:36

Перегляд дописуDarkSun (7.12.2008 12:31) писав:

Хочу вчити C++. З чого краще починати? Не порекомендуєте якихось гарних підручниеків?
Спочатку Страуструп, потім Страуструп, а лише потім - стандарт. + Практика.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних