Перейти до вмісту

- - - - -

VPN router


Повідомлень в темі: 5

#1 hakUA

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 46 повідомлень

Відправлено 22.07.2008 – 18:53

  • 5
в мене VPN нет, хочу роздати його на всі компи
Прикріплений файл  _______1.png   129.12К   10 Кількість завантажень:
за такою схемою я б хотів організувати мережу:
1 комп має конект з VPN нетом
потім роздає нет на роут, а той на всі компи.
сохоже було тут
але мені потрібно, щоб було як в готелях без встановлення IPшніків і шлюзів
як це зробити
і які проги для цого потоібні?


P.S.
шлюз в роуті міняти НЕ МОЖНА :rolleyes:

Повідомлення відредагував hakUA: 22.07.2008 – 18:54


#2 2PAC

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 15 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Ghetto

Відправлено 27.07.2008 – 14:16

Перегляд дописуhakUA (22.07.2008 19:53) писав:

в мене VPN нет, хочу роздати його на всі компи
Прикріплений файл _______1.png
за такою схемою я б хотів організувати мережу:
1 комп має конект з VPN нетом
потім роздає нет на роут, а той на всі компи.
сохоже було тут
але мені потрібно, щоб було як в готелях без встановлення IPшніків і шлюзів
як це зробити
і які проги для цого потоібні?


P.S.
шлюз в роуті міняти НЕ МОЖНА :happy1:
навіть уявлення немаю, хіба таке можливо?

Перегляд допису2PAC (27.07.2008 15:15) писав:

навіть уявлення немаю, хіба таке можливо? а звідки впн інет? сопутниковий чи шо?

Повідомлення відредагував 2PAC: 27.07.2008 – 14:17

  • 0

#3 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 27.07.2008 – 15:06

мабуть потрібний DHCP сервер так як написано на тому форумі. WinRoute не підходить? (DHCP якраз буде займатися динамічним присвоєнням айпішників)
ящо не потрібний надмірний контроль за трафіком і портами то краще мабуть взяти шось таке і вже на ньому налаштувати DHCP і роздавати нет. тоді твій комп буде на рівні з іншими і не обов’язково повинен бути ввімкнений.

Повідомлення відредагував Evol: 27.07.2008 – 15:09

  • 0

#4 hakUA

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 46 повідомлень

Відправлено 30.07.2008 – 23:07

Перегляд допису2PAC (27.07.2008 15:16) писав:

навіть уявлення немаю, хіба таке можливо? а звідки впн інет? сопутниковий чи шо?
думаю шо можливо.

нет в мене по виділиній лінії, тому і впн .

а купляти дей-лінк це не по нашому(тратити тугрики)

питання про включений комп в мене не стоїть

хелп невже ніхто не поможе

адміни хелп

Повідомлення відредагував hakUA: 30.07.2008 – 23:07

  • 0

#5 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 30.07.2008 – 23:16

ти не досить точно описав проблему, тому навіть тим хто можливо шось знає домогти тобі не вдається :)

якшо ти говориш про звичайний PPPoE то все банально просто: на ADSL роутері налаштовуєш DHCP сервер в якому вписуєш необхідні налаштування і шнур від роутера втикаєш в світч. на інших компах ставиш получати IP автоматом. все.

якшо роздавати нет хочеш з компа то робиш майже те саме: на тій мережевій карті через яку йде нет ставиш можливість використання іншими компами в мережі (через майстер чи вручну в свойствах кладеш галку). тоді піднімаєш знову ж таки DHCP сервер (не знаю точно чи його треба, можеш спочатку без нього попробувати, може вінда вже його має, особливо якшо серверна) і настроюєш його. після чого кабель від другої мережевої втикаєш у світч. все.

другий спосіб описаний на тому форумі, на який ти сам давав лінк, правда там адреси вводилися вручну а не присвоювалися DHCP.

Повідомлення відредагував Evol: 30.07.2008 – 23:31

  • 0

#6 hakUA

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 46 повідомлень

Відправлено 06.08.2008 – 18:31

припустим шо я конекчуся з нетом через 10.100.0.1 до 10.10.10.10. а в мене 10.100.0.3

проблема полягає в тому шо це VPN нет а роутер по PPPoE не може його підключити
зараз на роутері в мене стоять просто: IP-адрес, маска і шлюз потрібні для нету,
а сам VPN підключаю з компютера(даю логін, пароль на 10.10.10.10.)
получається шо роут виступає в ролі мережевої карти

гадаю з включеним компом шось вийде.

а нет з компа давати на WAN чи LAN порти роутера ?

Повідомлення відредагував hakUA: 06.08.2008 – 18:33

  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних