Перейти до вмісту

Розвязання завдань з програмування


Повідомлень в темі: 191

#21 _Львівяночка_

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 6 повідомлень

Відправлено 15.05.2007 – 17:17

Перегляд дописуpyrius (15.05.2007 18:00) писав:

а що, потрібно саме слайд.
ефект буде видно навіть якщо ти просто замість слайду щось намалюєш.
наприклад будеш виводиди коло, зафарбоване червоним кольором, а наступною операцією його ховати і знову потім виводити.
Ефект буде помітний теж.

та ефект то буде помітно, з тими фігурами нема шо робити... але факт того, шо це не те, що мені потрібно, мені потрібно запрограмувати, щоб саме частоту появи можна було редагувати і вводити


Перегляд дописуEvol (15.05.2007 17:52) писав:

ги)) може йому підійде на флеші? в ActionScript можна попробувати :)

тобто на флеші анімацію зробити... ха... дуже смішно... :cool1:
  • 0

#22 pyrius

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 284 повідомлень

Відправлено 15.05.2007 – 17:36

Перегляд допису_Львівяночка_ (15.05.2007 18:17) писав:

та ефект то буде помітно, з тими фігурами нема шо робити... але факт того, шо це не те, що мені потрібно, мені потрібно запрограмувати, щоб саме частоту появи можна було редагувати і вводити


частоту як запрограмувати вже підказали - для С оператор sleep, для паскаля оператор delay з модуля crt
вони приймають у якості параметра величину в мілісекундах, на яку буде призупинено програму.

Без них комп*ютер просто відмалює все за долі секунди.
А з ними можна поставитти затримку у кілька мілісекунд, щоб було видно результати кожної операції.

Цитата

тобто на флеші анімацію зробити... ха... дуже смішно...

ви певне не знаєте навіщо флеш. У ньому як раз і малюють анімацію.
А таку річ можна виконати навіть без ActionScript - якщо затримка стала.

Повідомлення відредагував pyrius: 15.05.2007 – 17:38

  • 0

#23 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 15.05.2007 – 17:58

Хм...а в чому власне складність? Або я щось не так зрозумів або ось прога написана на швидкоруч
  • 0

#24 Роланд

    Purple haze all around

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1007 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Житомир

Відправлено 15.05.2007 – 20:04

Думаю в цій темі можна задавати і інші запитання? :cool1: Так ось....

Хто знає, як у Делфі можна відловити подію - скролювання головної форми?
  • 0

#25 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 15.05.2007 – 22:09

Якщо шось з тої проги не канає кажи шо то поганий монітор і він не встигає переключатися між білим і чорним :cool1:

Хтось має графи, довгу арифметику і скінченні автомати?
  • 0

#26 Шипастый

    Ледар

  • На перевірці
  • PipPip
  • 21 повідомлень

Відправлено 20.05.2007 – 10:00

хто знає ігри типу БК?.. так от... в мене є питання... як робити аналізатори на такі ігри...
можете тута писати... але краще напишіть у асю: 342936147

просто буде ще одне питання... а оголошувати публічно я не хочу...

дякую одразу)))
  • 0

#27 _Львівяночка_

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 6 повідомлень

Відправлено 22.05.2007 – 12:09

:) дякую всім небайдужим, хто зголосився мені допомогти... розраху я зробила і здала, все супер... ви хороші люди. :ura: ..
  • 0

#28 KykyRyDZA

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 498 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 26.05.2007 – 22:33

що ти розумієш під словом "аналізатори"?
  • 0

#29 Юрік не дурік

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 35 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто: Львів

Відправлено 05.06.2007 – 13:54

Множина точок на площині називається регулярною, якщо разом з кожною парою різних точок вона містить також ще одну – третю вершину правильного трикутника з вершинами в цих точках. Визначити чи регулярна задана множина точок.
  • 0

#30 Alexis

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 18 повідомлень
  • Місто:Вінниця

Відправлено 08.06.2007 – 15:03

Пропоную знайти відстані між усіма точками, потім для кожної відстані між двома точками шукати ще дві такіж відстані і перевіряти 1) чи ідуть вони (обидві) до тієї ж самої точки 2) Чи ця точка знаходится поряд з двома першими. При першій же відсутності третьої точки рівновіддаленної від двох розглядуваних можна сказати що площина нерегулярна.
Звичайно вийде мало не повний перебір, але поки що нічого кращого не надумав:yes:.
  • 0

#31 Kolunya

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 12 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ....Оболонь

Відправлено 02.09.2007 – 15:42

Є адреси файлів pps(Power Point Slideshow).
Чи є така процедура, чтоб запустити такий файл?
  • 0

#32 volodymyr_ch

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 96 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 02.09.2007 – 17:05

C#
using System.Diagnostics;
...
Process newProcess = new Process();
newProcess.StartInfo.FileName = "<ім'я файлу>"; // Запустить програму, що   пов'язана з розширенням файлу
newProcess.Start();

C++
ShellExecute(NULL,"open","<ім'я файлу>",NULL, NULL, SW_SHOWNORMAL);

Повідомлення відредагував vladimir_ch: 02.09.2007 – 17:15

  • 0

#33 Kolunya

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 12 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ....Оболонь

Відправлено 04.09.2007 – 23:40

Тут така справа: потрібно написати програму, яка записує деякі звуки(голос людини) та порівнює цей запис з раніше записаним.
Іншими словами, потрібно написати програму, що сприймає голосові команди.
Бажано організувати під'єднання Bluetuth-гарнітури(запис голосу з неї)

У кого є якісь ідеї - пишіть, буду вдячний.
  • 0

#34 Гість_nnm_*

  • Гості

Відправлено 05.09.2007 – 10:56

Ребята, пожалуйста помогите очень срочно нужно создать славарик, мне дали в Excel'e слова и их перевод на 4 языках.
Нужно что бы при входе запрашивало с какого языка нужен перевод, далее должно быть окно для ввода слова и что бы после всех этих действий выдавало необходимое слово с переводом на всех языках.
Возможно страничку с исходным словарём сделать невидимой.

Пожалуйста помогите, а то VBA очень давно в институте учил, но не на том уровне, начальство хочет получить словарью :D

MrGALL: зверни увагу на мовні правила форуму
  • 0

#35 Bobua

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 400 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Бровари

Відправлено 06.09.2007 – 15:29

Перегляд дописуnnm (5.09.2007 11:56) писав:

Ребята, пожалуйста помогите очень срочно нужно создать славарик, мне дали в Excel'e слова и их перевод на 4 языках.

MrGALL: зверни увагу на мовні правила форуму

щоб це хоч когось тут зацікавило:
1) варто дати сам словник в двох примірниках :8:
(короткий фрагмент і повний текст — в архівах)
2) пояснити як цей словник може бути корисний для перекладу на укр.


Цитата

Пожалуйста помогите, а то VBA очень давно в институте учил, но не на том уровне, начальство хочет получить словарью :D
Щастить людям. В мене був QuickBasic :angel: (чому :cool1: хоча б не WordBasic — від нього ж би й користь була би....)
  • 0

#36 Гість_першокурсник_*

  • Гості

Відправлено 24.09.2007 – 20:07

Допоможіть, будь-ласка, розібратися ламеру з таким: Задано x=6,24 y=6,11 z= -17,16. Розробити програму для обчислення значень функцій а[x,y,z,b] i b[x,y,z] згідно з такими математичними виразами : a[x,y,z,b]=(1+sqr(sin(abs(x+y)^0,3)^2)) / (0,3+b^2+sin(abs(z)^1,3)^2) + tan((3*x)/y) ;
b[x,y,z]=cos(atan((x^3+y)/(1+abs(z)^0,5))^2 +exp(-(3*x-y)/x) в середовищі Exel i Basic.
розробити програму для одновимірного табулювання функцій a=f[x,y,z,b] i b=f[x,y,z], згідно вищенаведених виразів. побудувати одновимірні та двовимірні графіки цих функцій. x поч =-1; Х кінц = 1; дельта х = 0,2; y=4,7 z=1,32 Дякую за допомогу.
  • 0

#37 SAS

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 189 повідомлень
  • Місто:Черкаси

Відправлено 26.09.2007 – 11:30

Ох студенти! Треба ж було на пари ходити. Тоді б знали як цей алгоритм реалізувати:)
  • 0

#38 Гість_Дiма_*

  • Гості

Відправлено 27.09.2007 – 19:06

Перегляд дописуSAS (26.09.2007 12:30) писав:

Ох студенти! Треба ж було на пари ходити. Тоді б знали як цей алгоритм реалізувати:(

Так дай йому відповідь. Я також так зможу сказати, а ти що, не знаєш відповіді? Я, ні ;)
  • 0

#39 SAS

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 189 повідомлень
  • Місто:Черкаси

Відправлено 27.09.2007 – 19:16

я теж не знаю відповіді. але якщо добре подумати... напрягти мізки...
  • 0

#40 Руля ван Метал

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 434 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Івано-франківська

Відправлено 03.10.2007 – 14:51

На уроках по вивченню Паскалю був тільки раз, але трохи розбираюся, але відать не дуже добре, тому прошу вашої допомоги, бо завтра олімпіада, а я дупля не ріжу, як розвязати ті задачі :)

Допоможіть, кому не влом буду дуже вдячний :)
Задача 1
Дано довільне ціле число. Визначте суму цифр даного числа.


Задача 2
Дано цілочисельний одномірний масив А (1...10). Визначте скільки різних чисел містить масив.

Дуже прошу поможіть хтось розвязати на Паскалі, дві вже сам зробив, а ці щось.... навіть незнаю з чого починати.

(прохання в гугл не тикати, бо я вже там був :) )
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних